' Inga planer idag + look a like?

 

Jag kollade almanackan för jag tänkte "någonting borde jag väl ha idag?" men nej, där var det tomt. Känns som det var flera månader sen. Superskönt! Dock har jag 636 olästa blogginlägg att ta mig igenom, men jag har ju hela kvällen på mig ;)

Förra veckan när jag var på gymmet kom det fram en man till mig som frågade om jag någonsin hört att jag var lik Uma Thurman.. nej, det har jag inte sa jag och slog genast upp google och en bild på henne, men förstog verkligen inte vad han såg för likheter. Dagen efter kom han igen, och sa att det var fel tjej, han menade Gwyneth Paltrow.. men det förstår jag verkligen inte heller!

Ser ni några likheter mellan henne och mig? Det gör inte jag...


Hur som helst så efter skolan idag for jag ner på stan och tog en fika och satte mig för att plugga lite, sen tog jag bussen hem. Har letat överföringskabeln till kameran men vet inte var den är eftersom det är mammas och Peters kamera, så jag får fråga mamma när dom kommer hem helt enkelt :) Nu tror jag att jag ska sova en sväng faktiskt! Börjar känna mig lite trött.

 

P u s s p u s s ♥


Kommentarer
Postat av: Tova

Hihi, nja du var inte så lik henne... visst blir man alltid lika konfunderad när folk kommer fram och säger att man liknar nån :P man tycker ju man är unik liksom, haha!

mysig blogg btw!

kram

2010-03-22 @ 20:40:00
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet
Postat av: Tigerhonan

Lite lika är ni allt :P

2010-03-22 @ 21:10:22
URL: http://tigerhonan.blogg.se/
Postat av: lukes

Var med och tävla om en HULK t-shirt på min blogg :D

2010-03-22 @ 21:12:52
URL: http://lukes.devote.se
Postat av: Kate

Härlig blogg!

2010-03-22 @ 21:46:14
URL: http://blondafanskapet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0