Som många vet så älskar jag barn.

 Jag och Holly (Petra's barn) på bild.
Petra är min äldsta barndomskompis och Holly är världens sötaste!

Som många vet så älskar jag barn. Vilket gör att många också blir "orolig" över att jag skulle skaffa barn tidigt.
Men jag kan börja med att säga att om det skulle visa sig att jag var gravid nu skulle det nog kännas som om hela världen rasade.. typ. Det lät kanske lite elakt men alla mina planer skulle spricka och jag skulle bli rätt kluven. Därför ser jag såklart till att inte bli det :)

Innan jag skaffar barn vill jag ha utbildning, jobbat ett tag så jag får bra föräldrapenning och jag vill att min pojkvän ska ha ett jobb. Jag vill inte bo hemma när jag blir det, gå i skolan eller börja fundera på hur vi ska lösa det med pengar och allt.

När jag får mitt barn vill jag ge dom all den kärlek jag kan ge. Allt handlar inte om pengar men det är ett plus. För om man har pengar behöver man inte fundera på ekonomin, så att det tar energi och man kanske måste jobba extra och sånt. Nej, jag vill kunna stå på mina egna ben och försörja mitt barn och min familj med de pengar som vi tjänar ihop. Inte som våra föräldrar tjänat ihop eller som soc får betala.

När jag har barn vill jag lägga all min energi och tid på att ta hand om det barnet. Vara mammaledig med gott samvete.

Jag vill också hinna skaffa erfarenheter, resa. Så jag har något att berätta för mitt/mina barn. Sen vill jag vara säker på att den jag skaffar barn med skulle vara en bra pappa även om vi skulle separera eller så. Men helst av allt att jag tror på våran relation så att inte våra barn blir några "skilsmässobarn".. För jag vet själv hur svårt det kan vara för barnet.

Ett annat önskemål jag har är att vara förlovad när jag skaffar första barnet. :) Nu pratar jag, som ni kanske märker, om "den pappan, eller den jag skaffar barn med" men jag hoppas såklart på mig och Victor. Man kan aldrig veta, men jag hoppas faktiskt att det blir med honom. För han är så bra och han får mig att må så bra, så jag vill utan tvekan leva resten av mitt liv med honom ♥


Ps. Absolut ingenting illa menat till er som skaffat barn tidigt. Det är är mina tankar, drömmar och mål.


Såhär ser min halloween ut:Familjen. Gäster. Läsk. Godis. Chips. Skräckfilm. Tända ljus. Ost. Kex. Räkor.


KissemissVåran lilla kisse Findus, haha :) Stackar'n har ett sår på nosen! Bild av mig.

Resmål i livet

Dessa länder/ställen/platser ska och vill jag uppleva i mitt liv!

Gotland- har aldrig varit där men de säger att det ska vara fint
Frankrike ska dit med de andra konfirmand-faddrarna i Juni.
Hollywood- vilken upplevelse!Polen - auschwitz, får ont i magen av att tänka på det! Ska dit i April med konfirmandgängetSnorkla - något jag absolut vill prova på! Ser skit häftigt ut :)


Delfiner - att bada med delfiner vore verkligen en upplevelse!


Sverige - ja sen vill jag faktiskt åka en rundtur med bilen i Sverige. Utan någon tidspress, bara spara pengar och sen åka och stanna på ställen och uppleva helt olika saker ett gäng kompisar, sova i bilen. Bara vara impulsiv! Det tror jag skulle vara nyttigt och dessutom lär man ju sig vägarna i Sverige. Det är mycket man vill se i andra länder men jag tror också att det är mycket i sitt eget land man har missat.
Tyskland (tyska slottet på bild) - dit ska jag i April med konfirmand-gänget.Relaxa - ja tänk att bara få ligga på en sån här strand. Dricka goda drinkar, äta goda frukter, bli solbränd, ligga och njuta och se på allt det fina. Prova surfing, bada i havet och bara .. vara.Skulle jag få uppleva bara några av dessa resor (förutom de jag ska göra) skulle jag vara nöjd! Det skulle verkligen vara en upplevelse för mig och ge mig nya erfarenheter.


För vi har tagit studenten..... ja snart iallafall.

Drömde inatt att jag tog studenten. Och herregud vilka blandade känslor! Vilken separationsångest. Hur ska jag klara av att sluta? Efter tre år med klassen, allt folk på skolan och (vissa) lärare. Gud vad bra man har det nu egentligen. Och det enda man gör är att klaga på hur mycket det är att göra i skolan, vilket det iofs är också men jag önskar att jag bara kunde glida med och njuta av det sista året. Jag hoppas iallafall att sista terminen blir lite så.
Jag vet vad jag ska ha för klänning på studenten, jag har beställt studentmössa + champagneglas m.m. Smink och bil till balen är fixat.

Näe dom säger ju att den roligaste tiden i livet är när man pluggar så jag undrar om jag inte ska ta och plugga vidare direkt när jag går ut ändå. Få flytta till en ny stad, träffa nytt folk, skaffa nya erfarenheter och "ha kul medans man är ung". Jo, det blir nog så! Jag tror inte att man har kul på samma sätt om man pluggar när man blivit äldre.

FotvårdImorgon ska jag ta tag i mina fötter och ha lite fotvård för mig själv! Det känns som att det är på tiden med tanke på vad dom får stå ut med dagarna i ända :) Ja, att bära omkring på mig. Dom börjar bli torra nu så jag känner att det är dags. Har faktiskt en "ansiktsmask för fötter" (heter det nåt speciellt?) i byrålådan.

Så imorgon blir det:

• Fotbad och filning
• Smörjning
• Nagelvård m. nagellack.
Jag har även skolarbete som tynger mig så det skulle vara skönt att få det gjort innan skolan drar igång igen. Det får alltså bli imorgon det med. Och resten av veckan om det behövs. Vad som behövs för min del just nu är lite sömn :) Godnatt mina få, men kära läsare. ♥

Hälsan (Varning: mycket text!)

Tänkte berätta lite om min hälsa så att folk i min omgivning kan förstå varför jag är som jag är ibland, och förhoppningsvis ta hänsyn till det. Dessutom tycker jag att det skulle vara väldigt skönt att få skriva av sig..

Det är nu dags för mig att prioritera lite saker i vardagen. Det har jag min mamma till hjälp med. Så om jag ska prioritera bloggen eller inte framöver är fortfarande ett frågetecken för mig. Men jag blir ju glad av den samtidigt som jag blir stressad av den. Så därför får vi se hur det blir. Förhoppningsvis blir det kvar men med mindre krav.

Jag börjar såhär..

Dom jag har strykit över är dom symtomen jag inte har.

Symtom på stress:

 • ökad svettning, hjärtklappning, myrkrypningar i huden, muskelspänning, värk, huvudvärk (några av de)
 • allergi, hudåkommor, övervikt etc.
 • diarré eller andra magproblem
 • sömnproblem
 • högt blodtryck
 • ökad infektionskänslighet
 • koncentrations och uppmärksamhetssvårigheter och upplevd försämrad minnesfunktion - särskilt närminnet, tunnelseende
 • tankar och energi fokuseras på speciella frågor – svårighet att koppla av
 • ointresse av vad som händer runt omkring
 • inaktivitet i de personliga relationerna (vissa)
 • nedstämdhet


Symtom på utbrändhet:

 • påtaglig kroppslig svaghet eller utmattning som inte går att vila upp sig ifrån
 • svåra koncentrationsproblem och minnesstörningar
 • svårighet att orientera sig, eller utföra vanliga rutinhandlingar
 • nedsatt prestationsförmåga och möjlighet att hantera krav
 • problem med att tänka klart
 • humörsvängningar eller nedstämdhet
 • bröstsmärtor
 • yrsel
 • mag- och tarmproblem
 • hjärtklappning
 • ljudkänslighet
 • värk i nacke, axlar och rygg
 • sömnproblem
 • trötthet

Jag hoppas också en dag på att få kunna stryka resten.

Men jag kan förklara mig lite:
Jag är konstant trött, jag somnar lätt på kvällarna men vaknar flera gånger under natten, jag har väldigt ont i axlarna och ryggen och är stel i nacken. Jag har svåra problem med magen, jag är dessutom illamående och har sura uppstötningar, halsbränna o.s.v. Jag orkar inte med krav på mig från andra människor. Det är nog med kraven jag har på mig själv. Jag har rätt länge nu haft bröstsmärtor.
På den senaste tiden (det har varit så förut också men är som värst nu) så har jag väldiga humörsvängningar. Mamma undrar om jag kommit in i trotsåldern lite sent än normalt, haha. Skämt åsido.. nej men seriöst så är jag grymt lättretlig och det kan ni fråga min stackars pojkvän som får stå ut med mig. Dessutom känner jag att jag kan börja grina för allting. och då är det överdrivet. Vissa dagar orkar jag ingenting och vissa är det tvärtom.

Men jag har försökt komma igång att träna nu i hopp om att bli gladare och piggare. Och tur är väl det att jag orkar ta för mig det :)

Sen är det så att jag orkar knappt vara med kompisar längre. Den enda jag orkar träffa typ det är Victor just för att han känner mig så bra och jag är så trygg med honom. Dessutom har han en väldigt lugn effekt på mig. Så det är en himla tur att jag har honom, tack för det <3 Men det betyder inte(!) att jag glömt mina vänner eller andra för det. Men ni som är mina riktiga vänner förstår nog.

För två år sedan hade jag dödsångest/panikångest, och gick hos en psykolog för det. Ångesten kan komma ibland nu också för att jag är stressad eller mår dåligt över någonting. Men det är inte alls på samma sätt och det är jag oerhört tacksam över. Jag tror alltså att detta har lite att göra med att jag tar på mig mycket på fritiden o.s.v. för när det blir lugnt runt mig, då kan ångesten komma. Och det är det jag är rädd för, därför hittar jag alltid saker att göra eller är gärna alltid upp i någon.

Jag tog inte med alla symtom ovan för det står lite olika på olika sidor. Vissa har tagit med mer symtom och vissa mindre. Men det är såhär att jag har menstruationsrubbningar. Alltså jag har inte fått någon mens denna månad för att mina stresshormoner stöter ut andra hormoner i kroppen har en barnmorska talat om för mig. (Nej jag är inte med barn!). Hon föreslog också att jag skulle gå och prata med kuratorn men jag orkar inte det just nu. Vi får se om jag tar tag i det sen.

Nu är det nog så att många undrar varför jag skriver vissa detaljer eller varför jag ens skriver det här. Men det är för både min och eran skull. Dels för att ni ska förstå varför jag är som jag är ibland och för att jag ska kunna slappna av genom att jag vet att ni förstår. Sen för att jag kanske inte ibland orkar förklara och då kan jag be den/dom läsa det här om den/dom inte redan gjort det. Och för det sista, att jag själv kanske kan gå tillbaka och läsa av vissa anledningar. Jag bryr mig ärligt talat inte så mycket om detaljerna, annars skulle jag inte skrivit dit dom :)

Nu ska jag inte skriva så mycket mer, och jag blir imponerad av er som orkat tagit er igenom all text. Hoppas ni alla har det bra! ♥

I'm back

Bjuder på en låt.

Nu är internet i funktion igen! Skönt :)

Sitter just nu på en stol hemma på Granberg medan Therese slingar mitt hår. Ni får se resultatet sen ;) tänker inte säga vad det är för färg. Höhö..

Var på stan tidigare med Therese. Fick med mig 5 par strumpbyxor, ett par jeansleggings, hårfärgen och paljettpörhängen hem. Fin fint. :) Och behövligt. Strumpbyxorna rivs ju liksom sönder..

Efter hårfärgningen blir det middag som kommer bestå utav fläskkotlett och klyftpotatis, sen ska vi ner på sporthallen och sola & gymma :) Ska bli väldigt skönt faktiskt.

Puss


Dålig uppdatering beror på...

Anledningen till att jag inte är aktiv här är för att vårat internet är ur funktion här hemma. Så just nu sitter jag vid mammas mobila bredband men det är bara tillfälligt.

Det händer inte så mycket speciellt i mitt liv nu iallafall förutom att det är höstlov och jag har massor av plugg som tynger mina axlar. Ska försöka få bort så mycket som möjligt det här lovet..

Ikväll har jag och Therese haft filmkväll här, kollat på scary movie m.m. Har även tillbringat natten hos pappa vilket var ett tag sedan.

På onsdag ska jag fotografera Nordic Kids instruktörerna på sporthallen. Spännande, spännande!
Nu ska jag nog göra mig klar och gå och lägga mig å läsa lite vecko revyn eller något :) Sov gott!

Donera organ

Igår registrerade jag mig på den HÄR sidan, vilket betyder att när jag dör kommer jag att kunna donera mina organ till någon annan som behöver dom mer än jag, förstås. Efter det vill jag krimeras och det spelar ju inte någon roll om jag har mina organ eller inte, men det kan spela stor roll för någon annan som kanske dör om de inte får de organ de behöver från mig. Tänk om det hade varit du, eller någon anhörig till dig som behövde ett organ.

Det spelar ingen roll hur gammal man är så kan man registrera sig.
Gå in på den här länken för att läsa mer eller registrera dig: http://www.donationsradet.se/templates/DR_Page____232.aspx


600 människor väntar. Ditt beslut kan rädda liv!

Detta ska jag hinna med idag:

♥ Skriva historiaprov

♥ Färga fransar o bryn

♥ Ha sånglektion

♥ Gå på kalas

♥ Gå på gudstjänst (genom konfirmationen)

♥ Läsa på lite till ett prov imorgon


Mjo, det är en del. Å då kan jag säga att jag är glad över att dansen är inställd ikväll!
Just nu sitter jag i skolan och har rast, och är sugen på något väldigt "ovanligt", nämligen smörgåstårta. Haha, måste göra det någon dag känner ja.. :) Nu ska jag läsa lite bloggar. Puss!

vi ser det snöar, hurra! Eller..?

0-4ec1f5ac22622cb697db4483be47533a.png

Kolla varifrån!

vi ser det snöar, hurra! Eller..? Jag har iallafall sett fram emot snön den här vintern så för mig är den efterlängtad! Jag har faktiskt planerat presenter till 12 stycken som fyller år nu före, kring och efter jul. Julklappar har jag också funderat ut till alla 31 stycken som man ska fixa julklappar till, utom "Barnen" som är 11 stycken. Ja, jag och victor har elva syskon tillsammans. Victor har faktiskt hjälpt mig med planeringen. Ni får tycka att jag är ute i god tid men man måste passa på när det är roligt, och inte stressigt. Nog om det. Ha en bra dag alla:d


BlogAwards

Är faktiskt lite avis på er som var där igår! Fast det lönar ju sig inte att vara avis.. :) så jag är glad för eran skull.
Faktiskt något jag skulle vilja gå på också, men man kan ju alltid drömma. Haha!
Stort grattis till:

Årets nykomling...

FOKI!

Kaxigast i bloggvärlden...

KISSIE!

Årets kändisblogg...

MAGDALENA GRAAF!

Årets blogginspiratör...

BLONDINBELLA!

Årets manliga bloggare...

SCHULMANIA!

Årets fashionista...

LISAPLACE!

Årets mest originella blogg...

FOKI!

Årets foto-/design-blogg...

NEVNARIEN!

Årets veteran...

STINA-LEE!

Guldpennan..

SANNA LUNDELL!


5 sanningar om mig♦ Jag får hicka när jag är stressad, och min hjärna fungerar inte överhuvudtaget.

♦ Ärligt så tycker jag det är lika kul att vistas framför kameran som bakom kameran, om jag är iordning- gjord vill säga. Annars är det hemskt..

♦ Jag kan störa mig på småsaker som folk gör, fast jag gör det omedvetet själv... haha.

♦ När jag var liten lärde jag mig skriva rätt tidigt, alltså när jag var 4 år, också var jag rätt ordningsam av mig så en gång när jag var sjuk, skulle jag sätta en lapp ovanför toaletten att "alla som var på toa fick göra rent innan för jag var sjuk" men något jag hade missat var det där med stavningen. Så på lappen ovanför toa'n stog det "alla som går på toa får göra rent innan för jag är kuk". Haha.. det blev lite pinsamt när min låtsaspappa kom och berättade vad kuk var, och hur sjuk egentligen stavades ;)

♦ Sen tycker mamma att jag ska lägga till att jag stampar i golvet när jag är arg ;)

Baby överkörd av tåg- överlevdeHar ni sett den här hemska videon?
Tänk vad fruktansvärt det måste vara att vara mamma där och se tåget köra över barnvagnen med barnet i, och inte veta hur det går med barnet! Det går nog inte att ens försöka sätta sig in.. Jag får ont i magen av att kolla på videon trots att jag vet att barnet klarade sig mirakulöst bra, med bara en bula i huvudet.

Mer om händelsen kan du läsa på aftonbladets hemsida.

Stackars han som aldrig gråter, fast han släpar på ett höghus
Stackars mannen med medaljer
som bara putsar sina minnen
han sitter tyst bland gammalt skrot
Kan inte se för allt sot
att ingen sitter mittemot

Stackars hon som flyter med
som aldrig lärde sig ta sats
Hon som ägna all sin tid
åt nåt hon inte ville bli
för det var bara där det fanns en plats

Stackars den som inte bryr sig
Stackars dom som aldrig tyr sig
till andra än sig själva
och stackars fåglarna i bur

Och stackars dom som stänger in sig
hundra dagar utan heder
Ja stackars dom som lever så
stackars dom som tittar på
hur märkligt kan man må

Ja stackars han som aldrig kämpar
Han som säger stackars mobb
Han som hamna först i kön
och blev så nöjd med sin lön
att han glömde sitt jobb

Stackars den som inte bryr sig
stackars hon som aldrig fryser
och alltid får vad hon vill ha
Ja stackars hon som har det bra

Stackars hon som ville opp
men inte började från början
I skara står en man
som låter henne trampa på
och skrapa ansiktet i gruset

Ja stackars han som aldrig gråter
fast han släpar på ett höghus
Vad är det ingen ska få se
som ingen inte redan sett
och vart ska det där huset

Stackars hämmade lakej
och stackars dig och stackars mig
Det är en konstig värld vi lever i
ja ingenting är vad man tror

Räknas psykisk frånvaro i skolan?

Ibland måste man tänka sig för och sätta hälsan i första hand. Ibland går det så långt att man skulle hamna mer efter i skolan om man går till skolan, än om man skulle stanna hemma från skolan.
Jag har:

- 2 samhällsuppgifter som skulle varit inne i tisdags
- 1 sjukvårdsuppgift som ska in på måndag
- 1 historiaprov på fredag som jag inte hunnit kolla på än.

+ att det är min tur att baka till klassen den här veckan. Och att jag imorgon har sånglektion mellan 16.25-16.55, fadderträff 18.15-19.30, sedan dans mellan 20.05-21.00..

Jag har även en bokrecension som ska in efter höstlovet, har inte läst den tjocka boken ännu. Knappt börjat.. orkar inte rabbla upp nå mer.

Imorgon är jag sjukanmäld.

Jul, jul, strålande jul

Nu längtar jag till vintern faktiskt!Jag bryr mig faktiskt inte om att behöva klä på mig mycket på morgon, för det är faktiskt mysigt! Och efter en "hel" sommar blir det faktiskt skönt med lite omväxling av årstid. Det är så mysigt när det är mörkt ute och snön lyser upp, så man kan krypa ner under täcket med massa tända ljus som värmer och bara kolla på en film eller ta det lugnt..
Och att få baka pepparkakor & lussekatter eller julgodis, å all julmat! Och att lyssna på julmusik, gå på julmarknad och se alla tomtar å grejer i skyltfönstren.Jag tycker det är riktigt roligt att köpa julklappar. Att få planera, fundera och gå och kolla i affärer. Slå in lite fint, och ge bort dom. Ska jag vara ärlig har jag redan gjort en lista på vad jag ska köpa för julklappar i år. Haha.. men det kommer jag nog vara glad över sen när det väl blir dags eftersom allt händer så hastigt då.Det är så mysigt med gemenskapen och allt! Sån härlig stämning..

Det enda negativa med julen är stressen.

Lars Winnerbäck, i mitt hjärta.

 

Gissa vem som ska på Lars Winnerbäck i Sundsvall den 6 december?! - Ja, JAG!

 

Jag och Victor bestämde oss för att ge våra "mammor" en varsin biljett till Lars Winnerbäck, som spelar i Gävle i December, i present. Och självklart måste vi ju följa med .. hehe.
Nu tycker ni väl att jag är dum som skriver det här. Men Victor kunde tydligen inte hålla sig så då berättade jag för min mamma med. Haha.. så dom vet redan om det :)


Solen står högt över taken och vinden har vänt
isen har smält och det luktar som vår
Du går genom stan som om ingenting har hänt
lika verklig och vardagligt snygg som igår
Kom inte för nära, du vet hur det blir
Nu har jag mitt och du ditt revir
Och du vet hur jag mår
Jag skyndar mig långsamt iväg hem till mitt
Jag måste sova på saken
Våren har vaknat, men drivor i vitt
ligger kvar över taken

Det är varning för ras
Gå så försiktigt du kan
Dina ögon kan krossa min värld
som stenar mot glas
Varning för ras

Dina läppar som längtat iväg säger "Allting är bra
det tog lite kraft, men trots allt var det skönt
att det gick som det blev, att det blev som vi sa"
Jag vill säga nåt nytt, men det känns inte lönt
Du har nån i handen, jag skiter i vem
Jag ser er på håll när jag skyndar mig hem
genom vitt och grönt
För mycket människor i stan just idag
Här blir man ensam bland tusen
Dom har spärrat med koner kring varje fasad
Det sitter skyltar runt husen

Det är varning för ras...

Solen går ner över taken och klockorna slår
En konstig dag, med ett konstigt ljus
Jag går mitt i vägen, det luktar som vår
Det droppar av snö ifrån träd och hus
Kom inte för nära, du vet hur det går
Jag ser vart du längtar, o du ser hur jag mår
Inget vidare rus
Jag försöker få in alla ord som du sa
Men du vet hur dom smakar
Det är nånting skumt med stan just idag
Det är nånting som knakar

Det är varning för ras
Gå så försiktigt du kan
Inga tanklösa, menlösa ord
Ingen felaktig fras
Varning för ras

 

 

HÄR hittar du en liten, liten spellista från min spotify med Winnerbäck.

 

Tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen?

 


Två glada tjejerFoto: Jag
På bild: Edith & Ines

Dagens outfit

Skinnjacka: Såfin. Klänning: BikBok. Leggings: H&M. Benvärmare: Ingen aning. Skor: Skölds.

Halsband: Från någon affär i köpcentrumet vid Globen.. (kommer inte ihåg).

 

Idag hade vi skolfoto. Det var ingen höjdare kan jag säga! När jag gjort mig iordning imorse är det första min lillebror påpekar att jag ser ut som en tomtemor.... eh, tack? Väldigt peppande att höra inför skolfotot ;) Men det var bara att bita ihop! Haha.

 

Hursomhelst, så såg jag ut såhär idag! Skorna är nya.. märket "Duffy". När jag kommer hem upptäcker jag att jag köpt skor av det märket igen, utan att tänka på det.. haha undra om jag gillar det märket tro?

Idag blir det bara en hemma dag.. ska "ta det lugnt". Plugga, städa lite kanske.. kolla på någon film eller så. :] ♥

Jag älskar miljönSå här såg miljön ut när jag fotade bilderna på Ewe och Clara. Några av bilderna hittar du i det här inlägget.
Nu har jag köpt en ny fisk. Haha! Den förra dog ju :( så nu är "kampfisken" ensam så jag tyckte väldigt synd om honom. Så nu ligger han i skålen i en påse och skvalpar. Ska strax släppa ut den i det fria... sen åker jag och Victor till Martin och Johan för att basta å så. Ha en bra fredagkväll ♥

Foto-tävling

Jag är med och tävlar hos Ellen med denna bild:

Foto:
Jag. 2/10-09. Modell: Fina Clara. Bilden är oredigerad.

Förövrigt är Ellens blogg mycket bra tycker jag! :) Så kika gärna i dit.


Här hittar du tävlingsinlägget:
http://byellen.se/category/natet.html


Tävlingen finns hos: http://byellen.se


Tävlingen är i samarbete med: http://tvspelsweb.se

Namn & ålder: Hannah Söderström, 18 år.


Jag gick tyvärr inte vidare denna gång! :)

Veckans träning

Måndag: Simning med Ewe.

Tisdag: Dans med min dansgrupp.

Onsdag: Aerobic-muskel med Ewe & Jossan.

Torsdag: Dans med min dansgrupp.

Fredag: Ledig.

Lördag: Boxning med Therese.

Söndag: Ledig.

Måndag 22:18

Idag efter skolan gick jag och simmade igen, den här gången med Evelina. Så skönt efteråt och man känner sig så mycket piggare och allt :)
Vi åkte hem hit och åt lite mat, sen kom det tre tjejer till och vi hade projektarbets-möte. Jag och Ewe fixade med grönsaker och dipp, mamma med blåbärspaj. Vi har kommit väldigt långt och jag ser fram emot, och är även väldigt nervös inför konserten vi ska ha i januari. För er som inte vet så ska vi samla in pengar till barncancerfonden..

När alla åkt hem satte jag mig i massagestolen en stund, å ni kan tänka er hur skönt det var. Så nu ska jag inte sitta här vid datorn så jag får tillbaka det onda i rygg och axlar igen. För det vore ju dumt..

Ska strax gå och sova :) Puss & Godnatt! ♥

Snart kommer designen...

Min bloggdesign verkar vara så gott som klar! :D Så bara hon som gjort den lägger upp den åt mig så lovar jag att bli mer aktiv här.


update: så fort hon svarar på mitt mail.... :)

Simning, solning & bastning.Den här helgen har varit en rätt så lugn och skön helg!

I fredags efter skolan åkte jag och fotade Ewe och Clara i skogen (se bilder i inlägget nedan). Kommer fler bilder på det :)
Sen stack jag iväg och dansade i 4 timmar, inför uppvisningen vi hade igår. Efter dansträningen åkte jag hem till Clara där tjejerna var, vi lagade lite god mat och spelade spel och myste på, sen sov jag hos Victor.

På lördagen när vi vaknat och gjort oss klar åkte jag och Victor till sporthallen. Han skulle spela match och jag hade som sagt dansuppvisning. Båda klockan 13. Jag var rätt nervös och osäker innan men väl uppe på scenen va det jättekul och det kändes bra efteråt att ha fixat det. Dom filmade tydligen också så vi får väl se om man får se en snutt. Vore roligt faktiskt. Vi visade upp Reebook's kläder.

Efter dagen på sporthallen åkte vi vidare till min morfar där vi fick grymt god mat. Han har fyllt år och sådär. Sen åkte vi tillbaka till Victor där vi var med hans småsytrar och spelade spel å grejer :)

Idag vaknade jag återigen upp hos Victor.. Vi kikade lite på OC och sådär, sen åkte jag hem och hämtade mamma så vi åkte ner på sporthallen och simmade, solade och bastade. Var riktigt mysigt! Sen fikade vi lite i caféterian. Träffade på Victor också så kikade på lite innebandy med honom. Nu sitter jag hemma i soffan med datorn i knäet och ska ta tag i pluggandet! Lugn och skön söndag, ska bli skönt att få pluggandet avklarat.

Hoppas ni haft en bra helg med. Puss! ♥

Kompis porträttAlla bilder är oredigerade och tagna av mig. Kommer fler någon dag! :)


Nu ska jag och dom här tjejerna + Hanna och ev. Petra ha en mysig tjejkväll :) Laga lite mat, kolla på film & spela spel. Ha en bra fredag kväll ♥

Minusgrader

bild av mig.
Imorse var det frost och 2 minusgrader! BURRR...

På torsdagar har jag lektion mellan 8-12:00 och sen har jag hål från 12.15:00 då jag har engelska. Men idag var våran engelskalärare sjuk så jag slapp det där onödiga hålet!! (YES).

Så nu sitter jag hemma
. Har bäddat ner mig i soffan med filt och kudde, en heeeel hög med skolböcker, lite dricka å en chokladbit och sådär. Känner mig som en riktig behaviorist nu som belönar mig själv och allt..

Har sånglektion senare på eftermiddagen, sen har jag dans i två timmar ikväll. Skoj! Victors minsta syster fyller 4 år idag också, så grattis till henne!


RSS 2.0