' Fika & Andra Avenyn

Idag efter skolan gick jag Ella och Jennie ner på stan efter skolan och fikade, satt och pluggande en stund också sen åkte jag och mötte upp Victor på Max där vi åt mat eftersom vi inte hann hem emellan. Hade konfirmationsträff 17.00 så åkte dit, men fick ont i magen och åkte hem. Magen blev bättre så jag fortsatte med mitt rum. Och nu är det KLART! Så himla skönt. Tänkte tända lite ljus nu och göra mysigt, sen ska jag göra ordning fika för Victor kommer väl hem hit från träningen när som helst :) då ska vi kolla på Andra Avenyn... har längtat hela veckan så spännande som det var förra gången! ;o aja. puss på er ♥

Smygtitt från dagens avsnitt..

' Vem vill ha 215 miljoner?

Ärligt talat, inte jag.
Skulle man uppskatta någonting överhuvudtaget om man vann 215 miljoner? Då får man ju allt man vill ha, eller?
Nej jag kan säga att så länge jag har tak över huvudet, mat i magen, en frisk familj, friska vänner och pojkvän så klagar jag inte. Sen skulle jag inte tacka nej till pengar. Men hallå, jag blir glad om jag vinner 250 kronor på triss?
Visst, livet kanske skulle kännas lättare om man alltid hade pengar och slapp fundera. Man hade det snyggaste av allt. Men vad skulle man få inspiration ifrån, och vad har man att längta efter?
Men om jag vann 215 miljoner då skulle jag börja med att ge bort till min familj och närmsta släkt. Sen skulle jag så klart köpa två bilar, ett lyxigt hus, ett sommarställe, en massa kläder, skönhetsprodukter, smink, you name it.
Sen skulle jag skänka flera miljoner till olika fonder och ja ni vet, barn i nöd och sånt.. till de som verkligen behöver pengarna!
Sen skulle jag spara tills jag får barn så att de får en bra uppväxt. Men jag vill inte skämma bort mina barn. Men har man pengarna där, vad skulle man då göra?
Det är väl inte många som undgått nu då den här mannen (eller var det en man?) som vann 215 miljoner kronor. Jag tycker det är sjukt att PROPPA på EN ENDA människa 215 miljoner kronor. Varför inte ge en miljon till 215 personer och göra dem överlyckliga? Det undrar jag.
Vad skulle DU göra om DU vann 215 miljoner?

' morning morning

Ja godmorgon, som sagt :) har precis duschat och är väl ungefär lika seg som vanligt på morgonen. Har inte kommit så långt än. Packat idrottsväskan iaf.. haha.. nä nu ska jag klä på mig och försöka få i mig en tallrik youghurt. Svårt det när man mår illa men måste väl..
Tänkte meddela två saker också:
1. det kommer inte upp någon video från våran konsert. vi har tydligen ingen hel. efter jag sjungit klart allt mitt börjar han som skulle filma, att filma för han kom tydligen sent. Hanna's mamma hade också filmat men det var skakigt eller nåt. men vi ska försöka klippa ihop på nåt vis tror jag... aja...


2. jag kommer att sälja massvis med kläder här på bloggen framöver så kika gäärna in igen!

' Ett klick = stort tack!

Nu ska jag vara en söt storasyster, igen. Men min lillebror vill väldigt gärna att så många som möjligt går in på den HÄR länken. För om 25 stycken gör det får han tydligen xbox live gratis i 1 år. Det räcker alltså bara med att klicka på den här: http://www.mspointsgenerators.com/?i=414594 länken en gång!
"Lägg upp den på din blogg eller nåt" sa han. Så nu ska jag kräva en gentjänst... HE HE : ) ibland är man smart.
Var bara tvungen att visa den här bilden på honom när han var liten, visst är han sööööööööt? Trollungen!

' Om-möblering

Men tjena sötnosar!
Gud vad jag saknar min riktiga hårfärg när jag ser den här bilden. Färgade håret igår dock utan resultat.
Ska jobba extra på torsdag så för de pengarna blir det frissan kan jag lova. Jag SKA vara blond till balen!
Efter jag kom hem från skolan har jag tillbringat all tid till att möblera om och bära in och ut grejer från stugan på gården där jag har bott tidigare. Men nu har jag ju flyttat in så nu har min riktiga säng och min byrå fått följa med. ÄNTLIGEN någonstans att ha kläderna säger jag!
Ska väl fortsätta min kväll med att få lite ordning här på rummet, så vi hörs!
P U S S

' Studentklänning

Fylla Tube Dress SEK 299, Vila - NELLY.COM
Så ser den ut! Har beställt den från Nelly.
Nu tror jag faktiskt ALLT är klart förutom smycken till balen, och att jag ska sy upp balklänningen lite då. Så himla skönt! Har bokat frisör, smink och naglar. Bilen är klar.  Skor har jag till båda dagarna. Studentmössa + champagneglas m.m. I think I'm ready :)

' Så, hur ser mitt liv ut för tillfället?

Jag drömmer om god, lyxig mat. Ett varmt land. Nya kläder och nytt smink. Roliga fester och lov.
Dock så sitter jag i sängen, äter kräm och mjölk, det snöar ute, jag är förkyld och hostar som bara den, jag har tusen skoluppgifter att göra och det är måndag.
Men vad gör man då? Jo man får lyxa till det så mycket som möjligt helt enkelt. God mat kan ätas. Kläder och smink kan exprimenteras. Det är två fester i helgen.
Jag är glad att jag lever.

' Rösta på min bikini!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

Som ni ser har jag designat en egen bikini på Nelly.com och skulle bli superglad om jag vann! Men vinna kan jag ju bara göra med eran hjälp, så snälla, klicka bara på länken ovan och rösta. Det är 2 klick, superenkelt!
♥ PUSS ♥


' Projektarbetsmöte



Såhär kan ett projektarbets-möte se ut!

Fr.v. Josefin, Hanna, Ewe, jag.


' Världens bästa lillebror



Igår fick jag sms av min pappa som berättade vad Joel (7 år) hade sagt;

-Mamma, vet du vilka som är mina idoler?
- Nä?
- Kalle Moreus, Manboy, och min Hannah.



Jag älskar den ungen!


' earth hour

Släckte ni ner?

 

Nu är jag hemma efter två fullspäckade dagar. Jätteskönt att vara hemma igen och har bara tagit det lugnt hittills och ska fortsätta med det. Victor är här och vi ska kolla på Johan Falk - National Target nu. Vi har en varsin godispåse + ostkrokar + cheesballz + chilinötter + popcorn. Säg inte att vi är fet :)


' Gles uppdatering

Tänkte bara skriva att det blir inte mycket till uppdatering den här helgen. Nu ska jag på Scandic på något slags konvent, blir där tills ikväll och imorgon ska jag till Kilafors med konfirmanderna och blir borta 9.45-19.00.

Ni får ha det så bra så länge ♥

ps. ni kan ju alltid kolla gamla inlägg om ni är lässugna ;)

' Andreas Wijk

 



Visst är han grym på att sjunga? Kolla in den här coola killen på hans blogg också, finns mer låtar där ---> Andreas Wijk


Idag hade jag bara lektion mellan 15-16 vilket var jätteskönt. Men åkte ändå dit imorse och pluggade projektarbete. Sen var jag till veterinären med katten för återbesök och det såg bra ut. Efter veterinärbesöket åkte jag och Victor ner på stan och tog en fika sen direkt tillbaka till skolan. Nu sitter jag hos Victor, ska strax äta sen blir det fadderträff.
Har skrivit upp alla uppgifter idag som jag har, det var 21 stycken just nu (!) men nu har jag gjort en så nu har jag bara 20 kvar ... det är bara att bita ihop och ta en i taget så löser det nog sig.... ha en bra kväll :) ♥

www.felsms.com

.. ett tips om man har tråkigt. För då har man definitivt inte tråkigt längre :)

 

"Till: Dejten
Sms: Hon skulle se jävligt bra ut om hon gick ner ca 50 kg :/
Svar: Inget

Förklaring: Jag va på blind date och skulle meddela min polare på ett kaxigt sett hur dejten såg ut. Och när jag då råkade skicka till personen själv så fick jag en taskigt sur min men inget mer. Med tanke på att hon inte alls kunde veta att det va henne det handlade om. Jag sa bara: Ursäkta jag skrev fel, jag har en polare som har lite problem med sin tjej.
Det gick hon på... eller inte för vi sågs inget mer efter den kvällen!"




Vissa grejer är ju så pinsam att man håller händerna för ansiktet när man läser..


' Ett litet smakprov


' Kvällens planering

- Städa

- Laga mat

- Plugga

- Gymma

- Lägga upp bilderna


Update: Just nu känns det som jag inte håller vad jag lovar men jag tror jag letat igenom hela nedervåningen 2 gånger nu efter överföringskabeln. Jag gör ett sista försök imorgon!
Städningen och pluggandet gick ju som det gick det med. Men imorgon blir det bara en typ 3 timmars dag i skolan då vi har friluftsdag, så då ska jag ta tag i det. Lagade mat gjorde jag iallafall, det blev spagetti och köttfärssås. Gymmade gjorde jag också. Crosstrainer + rygg/axlar/nacke, välbehövligt.
Nu äre sängen som gäller.
Godnatt! ♥


' bättre med katten

Ser ni ögat på honom, stackar'n.. men nu ser det mycket bättre ut och vi ska på återbesök hos veterinären på torsdag. Ska strax åka dit och hämta nån spruta jag ska ge honom i munnen en gång om dagen till dess. Plus att han ska få något i ögat.

Så jag kommer lite sent till skolan idag men huvudsaken kissen mår bra ♥


' En sjuk katt

ni får ha överseende med bilderna. Just nu sitter vi här med en sjuk katt, det är något med ögat och veterinären hade aldrig sett något liknande så imorgon blir det veterinärstationen igen. Stackars min lilla bebis ♥

' Inga planer idag + look a like?

 

Jag kollade almanackan för jag tänkte "någonting borde jag väl ha idag?" men nej, där var det tomt. Känns som det var flera månader sen. Superskönt! Dock har jag 636 olästa blogginlägg att ta mig igenom, men jag har ju hela kvällen på mig ;)

Förra veckan när jag var på gymmet kom det fram en man till mig som frågade om jag någonsin hört att jag var lik Uma Thurman.. nej, det har jag inte sa jag och slog genast upp google och en bild på henne, men förstog verkligen inte vad han såg för likheter. Dagen efter kom han igen, och sa att det var fel tjej, han menade Gwyneth Paltrow.. men det förstår jag verkligen inte heller!

Ser ni några likheter mellan henne och mig? Det gör inte jag...


Hur som helst så efter skolan idag for jag ner på stan och tog en fika och satte mig för att plugga lite, sen tog jag bussen hem. Har letat överföringskabeln till kameran men vet inte var den är eftersom det är mammas och Peters kamera, så jag får fråga mamma när dom kommer hem helt enkelt :) Nu tror jag att jag ska sova en sväng faktiskt! Börjar känna mig lite trött.

 

P u s s p u s s ♥


' Hemma igen..

.. å nu sitter jag i skolan. Har inte varit hemma än för jag sov hos Victor, men när jag slutar idag ska jag hem och slänga upp bilder :) Vi har iallafall haft skitbra. Och jag är glad att jag inte struntade i kryssningen för bandyn när det var så dåligt väder och dom inte vann. Men dom var bra ändå tycker jag! Skitbra gjort att ha kommit till final. Vi såg matchen på tv'n i vår hytt och precis när matchen slutade var det bara att skynda sig av båten. Men som sagt, later ♥

' Åker på studentkryssningen snart

Vill bara skriva lite innan jag åker, men jag är liite stressad.

Bussen går om 3 timmar och jag ska duscha, städa rummet, packa med mera! Försöka hitta något att ha på mig och göra mig klar och ja... men jag lovar att komma hem med en bildbomb! PUSS på er. Nu ska vi ha kul!!!!!!!!! ♥

' Sista dagen på praktiken

Det var sista dagen på praktiken idag och jag är sååååå nöjd! :) Fick så mycket beröm och bästa betyg, och de frågade om de fick ringa in mig om de behövde vikarie. Självklart sa jag! Bara roligt. Trivs så himla bra där både med arbetsuppgifter och personal! :)

Känns som att jag har många tecken på att jag ska stanna i Bollnäs och jobba istället för att börja plugga till hösten. Har fått en massa erbjudanden som jag inte berättat här, just nu är allt så nytt också så, men det kommer väl så småningom :)


Just nu är jag i Alfta hos pappa för att hämta batteriet till min kamera som jag glömde här, så nu blir det mer bilder i bloggen :) Jag och Victor blir kvar här ett tag. Vi blir bjudna på pappas fläskfilé också, supergott!
Sen åker vi till Bollnäs och träffar Malin förhoppningsvis.
Sen vill jag bara tillägga att jag åker på studentkryssning imorgon 14.30 från Bollnäs varav ingen uppdatering förrän söndagkväll, kanske till och med måndag. Men då lovar jag att ha en massa bilder att bjuda på sen kryssningen! Uppdaterar innan jag åker också. Ha en bra fredagkväll alla söta läsare, puss ♥

' Yoga



Var på yoga 07.00 imorse. Duktigt för att vara mig, som är så morgontrött.


Har praktik till 15.00 idag, min näst sista dag.
Ikväll blir det eventuellt functional moves. Är bokad men vet ej riktigt om jag orkar då jag ska på föräldramöte för konfirmanderna 18.30. Hur som helst följer Victor med mig hem efter konfan och jag ska försöka övertala honom att kolla på Andra avenyn som jag inte sett än. Eller övertala behöver jag nog inte :)

Sitter och väntar på att Malin ska få lunch snart så vi kan käka lite :)
Puss


' Snabb kvällsuppdatering

Ikväll har jag ju varit på gymmet och praktiserat då. Solade på lunchen och sen var jag med på spinningpasset också, mucho skönt. Nu har jag bara 2 dagar kvar! Och min klocka ringer klockan 6 imorgonbitti för ännu en praktikdag så nu är det sängen som gäller! godnatt :) ♥

' Ännu en glad dag

Vet inte varför, men känner mig så otroligt glad bara! Livet känns liksom lättsamt och kan det vara för att våren är på väg kanske? Och för att jag är kär i världens bästa pojkvän som är mer än bäst? ♥ Kan det vara för att jag tar studenten om mindre än 3 månader och att jag trivs superbra på min praktikplats? Att jag har fått mina studentgrejer, att jag har världens bästa familj(er) och vänner. Vänner både på jorden och i himlen. Men så är det.

Kanske det också kan vara för att jag har kommit igång så bra med mina skolarbeten och för att jag troligtvis kommer att studera/bo i Gävle till hösten? Jag vet inte vad, men lycklig är jag iallafall!

' Lista

Bikini eller baddräkt? - Bikini
Hängmatta eller solstol? - Hängmatta!
Brunt eller blont hår? - Blont, på mig iaf :) annars, brunt.. haha
Shorts eller kjol? - beror på
Linne eller T-shirt? - Linne
Utsläppt eller uppsatt hår? - Utsläppt
Brun eller vit? - Vit
Att bada i saltvatten eller sötvatten? - salt, om man inte får kallsupar!

Sand eller klippor - Sand!
Sommarfärger eller vinterfärger? - sommar!
Liseberg eller Grönalund? - Liseberg I guess
Varmt eller svalt på sommaren? - varmt
Soligt eller molnigt? - soligt, vad annars?
Hav eller sjö? - haaaaaaaaav
Dyka eller hoppa? - dyka
Vattenkrig eller vattenspridare? - Vattenkrig, lätt

Mygg eller Pappalångben? - eh, inget
Coca cola eller fanta? - coca cola ofc
Flipflopps eller ballerina? - ballerina
Båt eller husvagn? - båda!
Sommar eller vinter? - SOMMAR
Bada från strand eller brygga? - straand
Solbrända killar eller bleka killar? -solbrända
Tälta eller sova inne? - sova inne!

' BOLLNÄS GIF <3

BOLLNÄS I SM-FINAL!!

' Smoothie och naturgodis



Känner mig rätt duktig. Var på gymmet en timme idag, "sprang" på crosstrainern i 28 minuter och brände 220 kalorier. Duktig flicka.. nu sitter jag med en smoothie och en påse naturgodis tillsammans med datorn i soffan och ska skriva en bokrecension! Imorgon ska jag till Söderhamn på förmiddagen sen jobbar jag 14-21.30 på gymmet.

Ha en bra kväll, eller, sov gott, puss ♥

' Sökt utbildningar

Japp, nu var det gjort då! Nu ska jag bara ställa mig i kö på lägenhet i Gävle..

Jag sökte hälsopedagogik som första, lärare inriktning fritidspedagog som andra, lärare inriktning sv-so som tredje och lärare inriktning idrott och hälsa som fjärde.

' Omvårdnadsprogrammet



Bild från Torsbergsgymnasiets nya hemsida (som jag inte tror är klar än). Jag till höger.

' Helgen

Helgen har varit mycket trevlig, en bra avslutning på lovet tycker jag! I fredags var vi som sagt i Gävle, jag, Malin, Ulrika och Stina. På kvällen var jag på Bolle med Victor och sen sov jag hos honom.

Igår åkte jag, Malin, Victor & Johan till min pappa där vi var husvakt. Vi lagade tacos och spelade spel, kollade även på melodifestivalen. Nästan alla låtar var ju bra men jag tycker absolut att rätt låt vann.

Idag vaknade vi upp, åt lite frukost och sen gick vi alla 4 ut i solen med hunden, vilket var jätteskönt. Inne försökte vi få igång en eld vilket vi inte lyckades så bra med förrän efter typ 2 timmars försök, då fixade älskling allt såklart. Jag och Malin lagade spagetti och köttfärsås, och jag råkade ha i gammal grädde i den, vilket killarna inte fick veta förrän dom ätit upp, haha. Men än så länge har dom inte sagt något om att dom mår dåligt så..

Vilken som, så åkte jag och Malin hem till henne och tog en ridtur i solen. Blev ganska kallt men det var jätteskönt :)
Nu har hon poppat popcorn och gjort saft också, gullig hon.. :) Sen blire hem och ta en dusch och lägga sig och titta på Wallander. Sen är det sista veckan med praktik! Men nu ska jag sluta babbla och vara social! Puss ♥

' Gårdagen i bilder

en god och en ond?

Om man inte har något bättre för sig när man är på IKEA kan man alltid sätta en papperskorg på huvudet.

' I am so blogging this


Leggings, armband och någon bodylotion jag fick på köpet. Från Åhléns!

Rolig tröja va? ;) Denna och 2 nagellack (rött och glittrigt) från Depend hittade jag på Cubus!

Fick även med mig 1 tunika från Gina Tricot, men den har jag tyvärr ingen bild på just nu.


' Tredje twilight

11 sekunder ur den nya twilightfilmen som inte kommit ut än!

Can't wait


' Nya hårfärgen..



Det blev nog ett litet resultat ändå. Men ska lägga in ännu blondare slingor så kanske det blir som det ska till slut! Spåkulan på facebook tyckte däremot jag skulle strunta i att färga håret och göra en inpackning istället...

Idag bär det av till Gävle med Malin, hennes syster & mor. Bye ♥

' 100 kronor rabatt på H&M

.. alla jackor! Synd att man har dåligt med pengar bara, jag som behöver en ny vårjacka. Dessa tyckte jag var snygga:

349:- 249:-


299:- 199:-


399:- 299:-


299:- 199:-


' Nyshoppat till rummet m.m.


Ljuslykta, eller säger man ljustavla? aja, med text, från presenter och smide.
Köpte den idag, och nu sitter den på väggen. Fin va? :)
Märkte att det var en fläck på den där nere när jag kom hem dock..



Texten från ljustavlan/ljuslykta..
(vad heter det?!)


"Fånga dagen"
också från Presenter och smide
sitter nu ovanför min säng



Bäddat med nytt lakan också, så sött tycker jag.
Fick i julklapp av mormor.

Självklart sitter älsklingen på väggen
finns det något bättre än att mötas av ett leende av någon man älskar?
Fast den personen inte är här, hihi.



Självklart tända ljus i mitt rum också.
jag älskar tända ljus!
harmoni



Men oj, vad blev det här? Ett helt inlägg om halva mitt rum. Haha, där ser man! Men det skadar väl inte?


ps. skratta inte åt tapeten längst nere i vänstra hörnet. men palla köpa en ny rulle när vi kommit sådär långt och det tar slut? haha


' Bröllopssnack




Har suttit och kollat på en massa roliga bröllops-videos på youtube. Anledningen är att Malin länkade mig en video, sen fortsatte jag kolla på fler.. haha! Kolla ni med, de är faktiskt roliga..



Det är så härligt att se när folk gifter sig. Och man verkligen ser lyckan rakt igenom. Jag längtar tills jag ska få gifta mig :p Tänk, en bedårande vit brudklänning, få håret och sminket gjorda och få gifta sig med den man älskar och vill dela livet med! Och alla vänner och släktingar är där och festen på kvällen och bröllopsresan med mera..


Jag vill gifta mig när jag är ung.. typ 25 eller något ;) och jag vill ha ett annorlunda bröllop. Stort men speciellt liksom. Typ ingen traditionell dag.. jag vill göra något så alla som är där blir riktigt förvånade.. sen vill jag såklart bli överraskad själv! Haha, låter spännande det där...:)


gud vad det blev prat om att gifta sig. Tro inte att jag har planer på att gifta mig än, haha, jag bara drömmer mig bort...

' Hårfärg

Tänk när jag hade den här hårfärgen! Tror det var 1:an på gymnasiet. Och det var så blankt, lent och mjukt. Älskade det!



Just nu sitter jag nyduschad, nerbäddad i sängen och trycker i mig en riskaka och ett glas fruktsoppa. Har nyss färgat håret, vet dock inte resultatet ännu då fortfarande håret sitter blött och inlindat i en handduk. Ska kolla senare om det blev något. Är rädd att det inte syns. Meningen var att det skulle bli blondare. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Vänner och sen försöka sova lite tror jag.. känner mig så trött. Ikväll blir det andra avenyn :) ♥

' Bild & Frågor

Känner ni igen tjejen i boken? ;)


Läsning:
Bloggar & bok så är det just nu Alkemisten som jag skrev om. Den är faktiskt bra :)
Låt: ingen än så länge
Mat: Kyckling och ris
Vill ha: en frisk kropp så jag kan göra allt jag planerat
Favorit: åh, jobbig fråga.. haha
Köp: Nothing at all
Humör: Typ bra humör :)
Göromål: duscha, laga mat, läsa, kolla på Vänner
Borde: plugga lite till
Längtan: Helgen!
Beroende: Datorn
Roligaste: Det vet jag inte än, dagen har ju knappt börjat
Tråkigaste: Att jag är sjuk :(

' Sushi



Är det någon mer än jag som är sugen på sushi?
Jag hatar att det inte finns här i Bollnäs. Då får man göra eget istället! Mina favorit-bitar är med lax, avocado och räkor.

Recept hittar du HÄR bl.a.

' Kom igen, Bollnäs!



Just nu sitter jag bänkad framför tv'n och kollar på semifinalen i bandyn. Bollnäs är ju med! Ser ganska lovande ut denna gången också.. hoppas dom tar hem detta! Då måste Saik vinna alla tre kommande matcher för att gå till final.. så, håll tummarna allihop :)

Mamma kom med morötter och dip också, och jag sitter och pratar med Malin på msn och har gjort ett tag. Så jag är rätt nöjd nu. Puss ♥

' Luftslottet som sprängdes



Känner mig skapligt duktig, för jag har städat mitt rum. Haha :) Jag har möblerat om lite och bytt sängkläder osv så nu är det rätt mysigt här. Nu sitter jag bara och väntar på att spagettin och köttfärssåsen ska bli klar.. ikväll ska jag se luftslottet som sprängdes med en skål popcorn! Har hört att den ska vara bra. De andra två har ju varit bra så det tvekar jag faktist inte på :) ♥

' Öroninflammation

.. var precis vad det var. Kraftigt på höger öra och lindrigare på vänster. Fick pencillin och ny astmamedicin också ska de försöka komma fram till om jag får göra operation för magen. Allt på en gång! Det var en bra läkare det där.

Nu vill jag bli frisk så jag också kan få ha lov som alla andra! Puss ♥

' Alkemisten

 

Sitter för tillfället och skriver min SISTA bokrecension. Nog för att jag inte har läst boken än men jag tänkte skriva handlingen sist, haha. Skriver lite annat smått och gott så jag har det gjort så kan jag läsa boken sen.

Är det någon som läst den? Den ska tydligen vara väldigt bra.

 

Klockan 14 idag har jag tid på hälsocentralen för att kolla öronen. Har fått ställa in allt jag ska göra hittils och det suger ju.. nu är det 5+ grader ute och solen skiner men jag kan inte gå ut. Aja, får mkt annat gjort inne istället :)

Ha en bra dag ♥

' Jag älskar söndagar

.. då kan man bara vila, kolla på film och äta rester från helgen. Haha :)



* Kollar på 16 and pregnant just nu, tjejen på bild till vänster har fått barn.
* Väntar på att The Hills ska börja 18.10
* Äter godis
* Väntar på att få värma potatisgratäng och fläskfilé med bea med ett glas cola. Skulle inte sitta fel!

' World trade center



Var det någon mer än jag som såg filmen på tv4 igår kväll? Om ni inte har sett den, så gör det! Den var verkligen jättebra. Det var ett bra slut men det var även sorgligt när dom räknade upp hur många som gått bort o.s.v. Det fick mig att tänka på när den lilla 4åriga(?) tjejen pratar i låten "Heaven" till sin pappa som dog i katastrofen.
Filmen får en att tänka till att man ska vara mer tacksam att man har varandra och visa det!




' Rastlös



Är så rastlös, och festsugen! Var längesen jag gjorde nåt kul nu. Hoppas det händer nåt roligt snart :D

' Bara text.

.. näe, jag tycks aldrig bli frisk. Funderade igår på om jag åkt på hörselgångsinflammation på vänster öra för det gjorde riktigt ont och jag hade alla symtom. Idag är det dock borta förutom locket för örat, och det gör ont när jag typ hickar och så. Det släppte efter ibumetinen igår och jag hoppas att det håller i sig.

Hostar gör jag hela tiden också. Vill bara ta astmamedicin hela tiden men jag vet att det inte är bra så jag får hålla mig som jag ska ta den. När jag är sjuk/förkyld ska jag ta den 2 ggr morgon och 2 ggr kväll och när förkylningen släppt ska jag fortsätta så en vecka. Annars tar jag den bara 2 ggr om dagen.

Justja, måste berätta en sak till.. haha. Jag blev biten av någonting inatt. Jag sov hos Victor och vaknade tidigt på morgonen och märkte att jag hade ett bett på handen för det kliade så mycket. Det såg ut som ett myggbett fast finare liksom. Men jag försökte strunta i det, och då upptäckte jag att det kliade på halsen också och när jag skulle klia gjorde det ont, så jag tänkte "men har jag så ont i halsen att det gör ont på utsidan?" men då visade det sig att jag blivit biten där också! Jättekonstigt, vad kan man bli biten av nu, på vintern? Säg inte spindlar.

Nu ska jag ta det lugnt med bloggandet ett tag, har ju faktiskt varit rätt aktiv på senaste tiden så nu ska jag ta det lugnt och bara slappna av och försöka vara frisk. Ha det så bra, puss ♥

' Min sportlovsvecka

Här är min planering för lovet, än så länge:

Fredag: Bara vara hemma och ha fredagsmys!

Lördag:
Bolle och fotografera

Söndag:
Bandy - Semifinal

Måndag:
Till Söderhamn för ett "möte" med centerpartisten Magnus på förmiddagen

Tisdag:
Stan med Malin & kolla på lite grejer, bl.a. nitskärp och lite annat smått och gott + köpa nåt att lägga på Mimmi & Veronicas grav, på kvällen ska vi på yoga och sen hem till henne och sova där

Onsdag:
Fotografera hos Malin

Torsdag:
oklart

Fredag:
oklart

Lördag: Husvakt hos pappa

Söndag:
Husvakt hos pappa

Ska även ha en avslutningsmiddag från vårat projektarbete + fota i Bollnäs + till farmor en dag som vi inte bestämt dag för än. Ska försöka träna endel på lovet också :)

' Fredagsmys



Nu blir det potatisgratäng och kött, mums! Någonting mer som är bra är att älskling är här. Det är ju fredag så självklart är chipsen och dipen framställd.
Imorgon blir det en dag på Bolle, Victor och dom ska åka i backen och jag ska fotografera ett litet "uppdrag" jag har.. :) Hoppas det går bra, för minsta lilla jag anstränger mig nu så börjar jag hosta. Satans astma!

Men vet ni? NU ÄR DET LOV!!

ps
. har köpt ett par nya jeans som jag förmodligen slänger upp en bild på imorgon.

' Jag vann!



Jag trodde aldrig att jag skulle vinna, men det gjorde jag! Tusen tack alla som har röstat :D Ni är bäst det vet ni. ♥

' Accessoarer

Tänk vad mycket lite accessoarer kan göra i en outfit!

Gina Tricot:



Nelly:



Orange SEK 995, Triwa - NELLY.COM Candy Watch SEK 749, Adidas - NELLY.COM
(om den orangea hade varit vit...)

 

Boel SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM Marble SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

... för att inte tala om skor!

' Wonderful day



Vaknade imorse och kände att jag var på strålande humör, pigg och utbilad fast klockan stog på 09:13 och jag är sjuk. Gud så skönt :) Knäppte på en dvd som handlar om I.D, det är en "how-to-guide" som jag kom på att jag hade i en låda. Så nu har jag fått endel bra tips :)

Nu hade jag tänkt att renskriva ett engelska-arbete och sen ska jag och lillebror (som jag lyckats smitta ner) kika på en film. Ha en bra dag! :D Puss & Kram ♥

Ps. Idag avslutas veckansblogg tävlingen, så please rösta på mig HÄR.


' Massageprogram



Vad jag har sysslat med ikväll är att sätta ihop ett "massage-program" som jag ska testa på mamma alldeles strax. Blir det lyckat kör jag på det sen :) Efter det tänker jag unna mig själv ett fotbad för jag känner att mina fötter behöver det. Önskar någon kunde massera mig också faktiskt!

' Portfolio med mera

Barn:





Bröllop:





Porträtt:





Nästa månad ska jag knalla ner på stan
med ett USB med mina favoritbilder och bilder på mina vänner, familjen & Victor med mera. För då ska jag nämligen framkalla bilder till en portfolio + rama in bilder och sätta upp på väggen i mitt rum :) Kommer bli kanon tror jag! Håller på och kikar ut lite bilder nu som jag ska använda. Kanske inte blir just dom som jag visar här i inlägget, det får vi se, men sen tänker jag vilket som vänta till jag fotograferat allt som ska fotograferas utifall det blir några bra bilder där med! :)

' Still sick but it's better

'

Hoppsansa...
vaknade 12:30 alldeles utvilad och utan ont i halsen imorse! Suveränt. Dock kände jag mig inte riktigt frisk än och det har jag fått tydliga tecken på nu.. astman krånglar än och jag började må väldigt illa. Men så tog jag en novaluzid för andra gången i mitt liv och jag kände mig "fri" igen... TACK till Victor's mamma som tipsade mig om dem och gav mig ett helt gäng... finns ingenting som har funkat mot mitt illamående förut men novaluzid is the shit!

Nu har jag fått i mig lite mat också, borstat tänderna och baddat ansiktet med kallvatten så nu känner jag mig rätt pigg igen.. tänk vad mycket så där lite kan göra :) Blir nog hemma från praktiken imorgon med så jag verkligen får vila ut och bli frisk. Nej, nu har jag pratat tillräckligt. Tråkigt att ni bara får höra om att jag är sjuk hela tiden, haha, men jag orkar ju inte göra några roliga inlägg nu så det får bli som det blir. När jag blir frisk ska jag iallafall fota en massa! Dels har jag rätt många "uppdrag" just nu och sen tänkte jag fota lite privat. Puss på er! ♥

' 3 things



1. Jag och Malin håller på med en spännande sak vad gäller bloggar... hemligt än så länge så håll ut ;)

2. Rösta på mig i veckans blogg! Klicka HÄR.

3. Följ mig via bloglovin! Klicka HÄR.

' Är detta sant blir jag lycklig

.. och jag försöker intala mig själv att det är sant eftersom yr.no oftast har rätt!



Plusgrader hela sportlovsveckan! Allt från 2-8 grader varmt med sol till och med! Är våren påvg tro?

http://www.yr.no/sted/Sverige/G%C3%A4vleborg/Bolln%C3%A4s/langtidsvarsel.html


Glöm inte att rösta på mig i veckans blogg, klicka HÄR

' Sjuker



Måste sno den här från Emma's blogg för den är så bra, lyssna på den!


Nu ligger jag i soffan och har ont i hela kroppen, svinont i halsen och ja, ont i alla leder i kroppen känns det som.. gruvar mig för att bli hungrig för jag vet inte vad jag kan äta och orkar inte göra något att äta dessutom.
Har precis avbokat stepen som var ikväll som jag sett fram emot.. fick sjukanmäla mig på praktiken med.
Näe, det här gillar jag inte! Men nu ska jag se det positivt - som att jag får ligga och ta det lugnt för en gångs skull. Det är väl kroppens sätt att säga ifrån och det är ju lysande!...  ♥


Glöm inte att rösta på mig i veckans blogg, klicka HÄR

' sminktips

Tänkte tipsa er om, enligt mig, världens bästa sminkmärke - I.D bare minerals!




I sminkväg finns I.D i foundation, rouge, ögonskugga och läppglans. Jag har alltihop och bara älskar det! Det ser naturligt ut samtidigt som man får lite färg. Det bästa av allt är att det är 100 % naturliga mineraler vilket är bra för dig med dålig hy och mycket finnar o.s.v.

I.D finns att köpa här i Bollnäs på Topp till tå (nere på stan) och Åhléns.

Tips! Kom ihåg att göra ren borsten, all smuts och skit fastnar, jag lovar - ni märker det om ni spolar av borsten. Gör gärna ren dem med varmvatten och tvål och låt borstarna torka över natten. Vilket märke ni än använder såklart :) När jag börjar få finnar brukar jag se det som ett tecken att rengöra borsten..

Vill ni att jag ska göra ett inlägg med före och efter bild när jag sminkat mig med I.D?

' De lever kvar bland oss, genom oss

I söndags kom Ann-Christin, Veronicas mamma, hit och skulle hämta Veronicas teckningar, brevet hon skrev till vår klass och texten jag skrivit och läst upp i kyrkan. Ann-Christin blev kvar och fikade vilket jag tycker var jättekul. Efter ett tag var jag och Victor tvungen att åka på kalas men hon stannade kvar ett bra tag tydligen :)

Känns så kul att vi har kontakt med Veronicas mamma trots att det är 6 år sedan nu som Veronica gick bort. Det gör att Veronica lever kvar hos oss alla och jag förstår Ann-Christin som tänker att Veronica hade varit lika gamla som vi är nu. Vi tänker så klart "undra vad hon hade gått på gymnasiet, vad hon hade haft för klädstil och musikstil idag, vad hon hade gjort för val, hur hon hade sett ut, vilka hon hade valt att umgås med".

Samma sak är det med Mimmi
, jag håller kontakten med hennes föräldrar och dom är så otroligt söta! Och bryr sig fast de har de jobbigt själv. Men jag förstår, hade jag förlorat mitt barn hade jag självklart haft kontakt med vännerna och tillsammans kämpat oss igenom dagarna. Men hennes föräldrar säger sånna snälla saker som gör att det känns som att man verkligen betydde någonting för Mimmi.

Då, när Ann-Christin var här satt jag och bläddrade igenom min almanacka några månader tillbaka. Och det stod någonting om Mimmi varje vecka.. "Äta lunch med Mimmi, vara med Mimmi, åka till stugan med Mimmi, gå på Tranan med Mimmi" o.s.v. Såklart skrev jag inte upp varje gång vi var med varann, men det sjukaste var att helt plötsligt efter att man läser allt man gjorde tillsammans med Mimmi vänder man blad också står det "Mimmis bortgång"... VA? Kan någon förklara det för mig?



Om ni bara visste hur rörd jag är! Nu känns det iallafall som jag kommer att kunna göra någonting riktigt bra, i minne av dig. ♥

' Får inte bli sjuk nu



Har bäddat ner mig under täcket med en massa gott fika, datorn och engelskablocket. Det betyder att jag håller på att bli sjuk, har ont i huvudet och halsen, och att jag har en del uppgifter att göra. Så här tänker jag ligga tills det är dags att hoppa in i duschen och sticka iväg på konfa. Hoppas ni har en bra dag :) Puss ♥

Glöm inte att rösta på mig i veckans blogg, klicka HÄR

' Frågor

Jag:

Är singel? - Nepp :)

Svär ofta? - Ja rätt så, eller inte överdrivet men det händer ibland

Sjunger i duschen? - Nej, haha

Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? - Nej varför skulle jag de? ;)

Skrattar åt dina egna skämt? - Haha ibland

Skulle göra plastikoperation om det var ofarligt och gratis? - Nej tack jag överlever utan


Har du:

Piercingar? - Njae hade i tungan men har nyss tagit ut den så bara i öronen

Syskon? - 3 små söta underbara bröder

Jobb? - jobbar lite extra ibland men inte mer än så, annars går jag i skolan

För många vänner? - Man kan inte ha för många vänner

Rymt hemifrån? - Haha nej?

Färgat håret? - Ja alldeles för många gånger

Bra självförtroende? - jag jobbar på det

Sagt "jag älskar dig" till någon? - självklart

Varit kär? - jag är lyckligt kär

Gjort något olagligt? - Ja inget farligt olagligt eller vad man ska säga men klart man har brutit mot lagen

Somnat i skolan? - Ja, illa

Brutit ett ben? - Nej, *peppar peppar*

Tappat bort mig i min hemstad? - Ja i den lilla byn Långhed t.o.m, när jag var liten

Sett en fallande stjärna och önskat? - Flera styckna

Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? - Ja, det har hänt endel gånger

Smygit ut utan lov? - Ja det gjorde man ju. (pappa kolla bort nu) Rymde till alfta på moppen på nätterna endel gånger med malin och petra när vi var fjortisar. Haha.. i fjortisåldern alltså ;) men det kanske dom listade ut..

En hemlighet som ingen annan vet? - Ja det har jag

Sovit en hel dag? - Ja eller det beror väl på när dagen slutar men ja, det kan man väl säga

Varit kär i någon utan att säga det till personen? - Nej det har jag nog inte, kanske när man var liten, men inte ens då tror jag, haha

Varit på en festival? - Japp

Stått på scen? - Yes, både sjungit, dansat och spelat teater


Vad:

Längtar du till mest just nu? - Sommaren 2010!!

Vad ska du göra i helgen? - Göra om mitt rum :)

Har du för kläder på dig? - Jeans + adidaströja

Gjorde du igår? - Var med Victor hos pappa, chillade och tog det lugnt och på kvällen firade vi hans lillasyster som fyllde år

Vad ska du göra i sommar? - Söka till idol, åka på Sverigeresa, umgås mycket med vänner och pojkvän + vara ledig hela sommaren!

Vad åt du senast? - Korv och makaroner

Har du för mobil? - Sony Ericsson w508

Vad köpte du senast? - En tidning


Vem:

Vem pratade du i telefon med senast? - Pappa eller mamma, kommer inte ihåg

Tycker du om? - Det är många det

Älskar du? - Många det med

Var du med senast av det motsatta könet? - Victor of course

Kan du lita på mest? - Malin & Victor tror jag..

Vet mest om dig? - Jag själv

Allmänt:

Har du pussat en groda? - Ja, tänk för att jag har det!

Kan du hjula? - Yes

Biter du på naglarna? - Nej det gör jag inte

Vad skulle du göra om du vann en miljon? - Köpa kläder, köpa kläder, köpa kläder, köpa smink, gå till frissan, köpa nytt träningskort, köpa bil, köpa lägenhet, vara lycklig, å sånt

Vågar du hoppa fallskärm? - Haha nej det skulle jag nog inte göra

Är du hungrig? - Nej, jag åt ju nyss..


' Kollage

 

Två rätt olika outfits men jag gillar båda skarpt.

 

Glöm inte att rösta på mig i veckans blogg, klicka HÄR


' Chatt med halebop



Har precis chattat med halebop,
så snart ska nog min telefon fungera igen. Har även sagt upp mitt abonnemang fr.o.m augusti så det blir kontantkort istället. Känns lämpligare så :)
Börjar min praktik 14.00 idag, så nu ska jag packa upp mina väskor sen jag varit hos pappa & Victor, sen ska jag äta lite lunch för att efter det bege mig ner på stan och uträtta lite saker. Sen far jag iväg till sporthallen på praktik till 21.30 ikväll. Upp imorgon igen klockan 7 för att sen sluta klockan 15.

Det blir ingen mer uppdatering förrän ikväll!

Glöm inte att rösta på mig i veckans blogg, klicka HÄR

' Vill du bli fotograferad av mig?



Eftersom jag fortfarande övar, så fotograferar jag gratis. Skulle bli glad om Du ville ställa upp på att bli fotograferad! Jag fotar allt möjligt. Barn, tonåringar, vuxna, gamla, gravida, lekfulla, allvarliga, djur ja som sagt allt möjligt! Övning ger färdighet..

Vill du bli fotograferad av mig?
Maila mig på: [email protected]

För att se mina tidigare fotografier kan du klicka här, här, här, här och här bland annat.

RSS 2.0