Klarry



Tänkte bara dela med mig av ett litet roligt videoklipp!

Trött & orkeslös.

Just nu är jag typ trött och har ont i huvudet och orkar ingenting. Förstår inte vad det är med mig vad det gäller skolan heller, jag orkar liksom inte ta tag i saker och förra året var jag tvärtom. Ville få allt klart direkt och typ skrev listor på vad jag hade att göra o.s.v. Nu har vi iofs inte så mycket att göra än, men jag blir väldigt rastlös på lektionerna. Kanske inte hunnit komma igång än.. :)


Har liksom ingen blogglust eller inspiration just nu så jag låter bloggen vara ett tag och återkommer förmodligen ikväll :)  Ha det bra så länge.

Home sweet home.

Skäms på mig! Här sitter jag och säger att jag har lärt mig mobilblogga och att jag ska blogga från Undersvik i helgen. Men, inte visste då jag då att vi skulle få fullspäckat schema. Och då menar jag verkligen fullspäckat :p Från 08.00 på morgonen till typ 02.00 på natten med några raster och sånt.. Så jag skriver nu istället helt enkelt!

Vi har iallafall haft jätteroligt. Jag kom på att jag kanske glömt att berätta vad vi skulle till Undersvik och göra?
Vi har nämligen varit på fadderutbildning så vi kan vara faddrar för konfirmanderna i år. Jag, Victor och några till ska vara i en Vänorts grupp som kommer att åka till Polen & Tyskland.

I helgen har vi lekt lekar, ätit väldigt mycket mat bl.a tacos och korvgrillning å massa fika och sånt hela tiden! Vi har kollat på film; Patrik 1.5.. gissa vem som somnade? Vi har haft utbildningspass, fått lära oss ungefär hur man leder en grupp och hur man är en bra fadder o.s.v. Så har vi även spelat volleyboll och träffat en massa nya folk. Riktigt roligt och trevligt.

Inatt gick vi ut i skogen till en liten stuga där vi grillade korv och berättade spökhistorier typ. Haha, jag var livrädd.

Återkommer! =)


Hejdå på en sväng (:

Nu är allt packat och klart. Ska bara göra rent åt fisken (ja, den andra dog efter inte ens ett dygn:( ) Sen ska jag lägga in låtar på usb-minnet så vi kan lyssna i bilen på väg till Undersvik. Kommer ju som sagt att mobilblogga iallafall!

Ni får ha det himla bra! Puss ♥

hej hörrni! Skrev ju i inlägget ti

0-2d7bb9cceb2be591abeb407f44a78556.png

Kolla varifrån!

hej hörrni! Skrev ju i inlägget tidigare att jag skulle försöka mig på att mobilblogga så nu har jag visst lyckats..:) tummen upp för det för då kan jag blogga ifrån undersvik! Bilden ovan är på mina kläder jag ska packa upp nu :) puss på er


Nya kläder

Just nu är jag glad för jag har hämtat mitt h&m paket och är mycket nöjd. Orkar inte lägga upp bild på när jag har provat alla, tycker det är bättre att ni får se några "dagens outfit" istället. Måste bara vara lite mer flitig med kameran ;)

Har lite saker att göra:

- Rensa ur alla sommarkläder & in med de nya
- Packa till Undersvik i helgen
- Försöka mig på att mobilblogga
- Läsa ur twilight boken

Så det är vad jag ska göra ikväll! Ha det bra alla.. så får vi se om det dyker upp något mer inlägg ikväll : ) Puss


Solning



Kom precis hem från gymet, tränade inte så mycket idag utan gick bara runt och provade massa saker vilket kändes helt onödigt. haha. Men det blev en solning iallafall! :) Så nu är jag lite brunare och finare ;) Ska hoppa in i duschen nu sen värma lite köttfärspaj. Sen ska jag väl kolla på film eller något med Victor (: Så, gooodnatt! ♥

Jorden kommer gå under?



Har ni hört att jorden ska gå under 21 december 2012? Isåfall, tror ni på det? Jag tycker det är lite smått läskigt när jag märker att fler och fler tror på det och går in för det värsta mycket.. typ börjar leva sitt liv som bara den nu för att dom är helt säker på att den kommer gå under. Visst, dom har sagt detta förut men det verkar ändå liksom mer seriöst nu..

Jag som vill hinna med så mycket innan jag dör, utbilda mig, flytta till en annan stad, resa utomlands, gifta mig, skaffa barn.. ja allt sånt där :p det hinner man ju knappast på tre år. Haha.. Lite spänd man kommer vara den där dagen alltså.

Enligt mayaindianerna tar deras kalender slut där och dom förutspådde massa annat så som tsunamin och allting. DET tycker jag är läskigt.

Never seen the light of day



Jag har visst upptäckt att jag gillar Mando Diao väldigt mycket.. haha! Den här låten är bäst! Och dance with somebody är också bra.

Regnigt


Bild tagen av mig.

Regnet bara öser ner idag! Man vill bara kura ner sig i en filt och ligga där hela dagen typ och höra hur regnet smattrar på taket känns det som. Jag är sjukt trött så det svider i ögonen så jag tror jag ska ta och vila en sväng innan Victor kommer hit. Ikväll ska vi gymma och sola, vilket ska bli mycket skönt!


Puss på er.


Take a walk

Gud vad tråkig jag är som inte har uppdaterat på hela dagen!



Ikväll låg jag i soffan med datorn i knäet tills jag kom på att jag borde göra något vettigt i mitt liv. Så jag stoppade hörlurarna i öronen och gick en sväng. Nu ska jag ta en dusch och sen lägga mig och läsa lite!

ps. det kommer en videoblogg inom kort, jag jobbar på det.

Bouncing balls



Jag har blivit helt fast i det här spelet på facebook. Och jag ger mig inte förrän jag slagit min pojkväns rekord! Haha. Bara för att han ligger etta på listan.. själv ligger jag typ sjua eller något :p

Ikväll ska jag på kalas! Ser fram emot smörgåstårtan faktiskt.. haha, och vädret är fint. Och jag är mer peppad än någonsin att träna känns det som. Meeen kan inte träna förrän jag köpt klipp kort och det blir väl nästa månad..

Nu ska jag spela bouncing balls! Pusss

Fler besökare?

Vill du ha fler besökare till din blogg/hemsida? Klicka på den här länken: http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=hannahsdys, och gör ett konto! 100% gratis :)

Du kan också klicka på länken nedanför.. :)



Måndag- ny vecka!

Godmorgon mina fina läsare!

Nu är det måndag igen vilket innebär att det nog blir en helt vanligt skolvecka, så nu börjar allvaret.
Jag är ovanligt pigg idag faktiskt, och solen skiner så det kan ju inte bli så mycket bättre. Börjar dagen med samhälle.. men det blev genast mycket roligare när vi fick veta vem vi har i samhälle. En väldigt mycket bra lärare om man säger så :)

Har bara hunnit fixa håret och sminka mig än så länge så nu ska jag slänga i mig en macka, sen gå och rota lite i garderoben. Sen- skola! Ha en bra dag ♥


Godnatt 22:47



Nu är jag hemma igen! :) Ska mätta magen och duscha sen får det bli sängen. Det är ju trots allt inte sommarlov längre, utan skola imorgon vilket betyder att jag ska kliva upp klockan .. kvart i 8? Eller något. Godnatt people! ♥

Kubb-kväll

Nu har jag äntligen fått min mössa och mitt linne från Nelly som jag beställt!

Ikväll blir det kubb med några kompisar i det fina vädret :)




Funderar på att göra en videoblogg. Fast jag vet inte om vad (: tycker ni att jag ska göra det?

Tävlar om en tröja från T-shirt store

Jag är med och tävlar hos http://karnaah.devote.se/ om den här tröjan från http://tshirtstore.se/


Hiss & Diss

Jag hissar...

* Bloggar, många förstår sig inte på det här med bloggar och varför man ska skriva om sitt liv och visa för hela världen. Men jag tycker faktiskt det är väldigt bra. Varför jag har en blogg och ett behov av att skriva blogg och läsa bloggar varje dag vet jag inte, det är nog bara ett "intresse" som jag har. Men vissa är det bra för som t.ex. fotar och kan synas och ha någonstans att lägga upp sina bilder.
För vissa kan det vara bra som bara vill skriva av sig, om synpunkter/tankar/känslor/funderingar.
Det kan också vara bra om man t.ex ska resa/plugga/jobba utomlands och har familj och vänner hemma som kan läsa bloggen gratis och få veta hur det går, se bilder, ja ni förstår, allting! Hur bra som helst.
Själv läser jag bloggar mellan himmel och jord. Vissa får en att tänka till, på vissa får man läsa nyheter, av vissa får man enormt mycket inspration, tips och bra idéer ifrån! Näe, hur som helst så måste jag säga att det är grymt bra med bloggar.

* Sommarlov, finns det  något bättre? Man får vila sig från skolan, träffa en massa folk, skapa minnen, sova, bara impulsivt hitta på någonting roligt vilken dag som helst i veckan! Man kan resa, åka på konserter, grilla, bada, ja  i princip allt är möjligt.

* Webshop, kan vara otroligt bra när man, som jag bor i en mindre stad, har långt att åka eller om man bara inte orkar gå bland folk i affärer. På internet hittar man det mesta, bara kan klicka i färg och storlek så får man ett sms också är det bara att hämta ut det på en spelbutik ett par kilometer hemifrån. Allt i ett paket liksom.



Jag dissar...

* Regn, regn återigen regn. Det är faktiskt fortfarande augusti och vi kan väl åtminstone få lite sol och värme? Okej, inte 30 grader varmt och blå himmel för det blir bara jobbigt efter ett tag men 20 grader och sol! Det skadar inte.. :)

* Pengar, att allt ska kosta så mycket pengar hela tiden!  Vad man än ska göra kostar det pengar och har man inga pengar, då kan man typ inte göra någonting.

* Läxor, helt seriöst så kan jag inte förstå varför vi ska ha läxor. Vi ska gå i skolan 8-16 varje dag, när vi inte går i skolan då ska vi fortsätta plugga. Det räcker väl med att man har prov man måste plugga till hemma, eller inlämningsuppgifter som ska in? När ska vi få våran fritid?

* Spindlar, varför måste dom små äckliga varelserna vara precis överallt? De dyker jämt upp när man minst anar dom och jag hatar dom!

Inte en klänning i hela staden.

Idag har jag varit på stan med mamma, vi kikade efter en varsin klänning att ha på bröllopet på lördag (om en vecka). Klänningen jag la upp här, den vinröda och fina, var slut när jag skulle beställa den :( Typiskt.... perfekt pris, perfekt färg, perfekt form.. den hade nog med andra ord blivit perfekt. Men så kan det gå.

I vilket fall som helst så hittar man ingenting i den här stan och det är urtrist. Det är ju höst nu vilket innebär att alla klänningar är typ grå-svart-vit. Hur kul är det på ett bröllop? Svart har man på begravning och man kan ju inte ha samma färg på klänningen som bruden. Så nu sitter jag och mamma klänning-lösa inför bröllopet. Hur ska det sluta? Jag har skor och väska men ingen klänning. Får i värsta fall ta något ur garderoben och piffa till det med några roliga accessoarer. Det får nog bli min nödlösning. Om ingen har en klänning jag kan låna.

En vinröd hade varit perfekt...

Nu ska jag peta i mig lite lunch sen ska jag fara till mig pojkvän där jag blir ikväll, vi ska laga lite god mat och så. Senare ikväll åker jag och ska som sagt, vara barnvakt.

Det var min dag det. Hoppas den slutar bättre än den började! :)

Dagens fråga


Godmorgon!

Det här är nog en dag där jag känner att jag bara vill ligga kvar i sängen hela dagen... ha någon som kommer med frukost på sängen åt en och man kan bara ligga kvar här.
Vädret är tråkigt och jag är trött!

Har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra idag. :) Bara vara hemma och ta det lugnt antar jag att det blir, ikväll ska jag iallafall vara barnvakt åt två småtjejer.



Den här sängen var ju faktiskt till och med snygg, en sån vill jag ha när jag flyttar hemifrån! Typ en sådan.

Vadå, halvsyskon?

Finns det något mer som sårar än när någon kommer fram till en, eller bara frågar om man "bara har halvsyskon", eller säger "har du inga riktiga syskon"? - Ehh, jo... vad menar du då? Med riktiga syskon? Att jag bara har låtsas? Någon av plast eller kanske en robot? Eller en osynlig varelse som jag hittat på själv bara för att jag är det enda barnet? Och, halvsyskon? Vadå, vilken del av syskonet är mitt om jag bara har halva. Vänster, höger? Övre eller kanske undre delen?
Jag anser att, antingen är man syskon eller så är man inte syskon. Det kanske är svårt att förstå för dom som har föräldrar som lever ihop och har flera barn tillsammans. Men jag tror nog att ni som har skilda/separerade föräldrar och syskon, som jag, har en förälder tillsammans, förstår vad jag vill komma fram till.
Jag har tre bröder. Dom bröderna är mina, hela bunten, allihop. Både övre, undre, vänster och höger del av dom faktiskt! En av dom har jag samma mamma med, och två av dom har jag samma pappa med. Vilket betyder att dom är mina syskon no matter what. Och jag vet att jag skulle älska dom lika mycket vare sig vi har en eller två gemensamma föräldrar. Så det så!

Nu säger jag inte att jag tar för givet eller något att ni som har föräldrar och syskon som lever tillsammans ska förstå det här och jag förstår om ni inte har tänkt på det, jag förstår också att ni som säger det inte gör det för att såra. Och alla kanske inte håller med mig heller.

Bara något jag funderat  på.. hur tänker ni?

Trötthet och svininfluensa.

Det känns som att jag har två saker att tillägga i kvällens blogginlägg..

Det första är:
Ja jag vet inte vad det är med mig idag men jag är sjukt trött. Det kan väl inte vara skolan som tär på en redan? Det är ju inte speciellt mycket information att ta in eftersom det mesta funkar som vanligt förutom nya elever, nytt schema och nya kurser. Men jag har ju jobbat i sommar så det är ju inte tiderna som gör mig trött, har ju haft sovmorgon båda dagarna också!

Det andra:
Gud vad alla är nojiga ang. svininfluensan? Nog för att jag inte orkar lägga ner särskilt mycket energi på att gå och oroa mig utifall att jag kommer att få det. Men jag läste att dom hade förbjudit att elverna ska få skaka hand på en skola i Borlänge? Eller var det var någonstans. Så varför just där? Ska dom göra det får dom väl göra det i hela Sverige om det ska vara någon mening anser jag :p det kommer nya influenser och olika sjukdomar och allt vad det är och man riskerar att vara med om en olycka vad man än gör varje dag, och att bli smittad av sjukdomar o.s.v. Men sluta lägg ner energi på att gå och oroa er gott folk! :) Kommer det så kommer det, då kan man inte göra någonting åt att det kom, men man kan göra någonting åt att det är där. Snart kan man göra någonting åt det innan det kommer också, men inte än.


Måste berömma er, äntligen har ni börjat kommentera lite iallafall! Tackar..  det glädjer mig :-)

Jag klarade det!

Tänkte bara berätta att jag har GODKÄNT I MATTE!



Har, som vissa vet, alltid haft problem med matten och fått kämpa mig igenom den. Jag verkligen hatar matte.
Men nu hoppas jag att jag räknat mitt sista tal! Åtminstone i skolbänken.

Grymt skönt är det måste jag säga! Otrolig lättnad, så nu är det ett år i skolan helt fritt från matte!

Lite nya bilder på mig och min kära pojkvän!








Världens bästa!


Såhär ser min kväll ut..



Solo & godis. Låter väl som en mysig kväll? Haha. Men först ska jag nog ta en promenad tror jag! Det är ju trots allt 21 grader ute :)

Om jag kunde drömma



Nu, äntligen! Ska jag börja läsa den här boken. Har sett filmen (Twilight) redan, är det bra eller dåligt? Ni som har läst den.. :)

Första skoldagaen


Jaha, nu var man sistaårselev.

Petra testade kameran på min mobil och sa "första skoldagen" haha. Så, jag tyckte det passade att lägga upp just den bilden idag då. Och som ni kanske ser ligger mitt schema på bänken bredvid. Inte speciellt nöjd är jag väl inte fast jag ska samtidigt inte klaga heller. Går för det mesta 8-15 eller 8-16, förutom på måndagar när vi går 9-14 :)

Imorgon ska vi bara lära känna ettorna typ och visa dom runt.





Efter skolan gick jag till stan för att fördriva tiden lite och då stötte jag på dom här brudarna så satte mig och käkade med dom. Vilket väder det har varit idag! Strålande sol och värme. Vilket nog leder till en promenad ikväll tror jag!


Lilla Holly

Så söt hon e! Hon kräktes några gånger på mig idag också ;) men det gör inget. Haha


Holly


Jag & Holly


Victor & Holly


Mamma Petras ögon och pappa Patriks näsa tycker jag :) haha.

(En av mina bästa vänner , Petra, som nyss fått barn)

Må-bra-dag!

Det är något man borde ha en gång i veckan, typ varje söndag eller något. Varför inte liksom?












Igår hade jag ansiktsmask, hårinpackning, fotbad och nagelvård! Ansiktsmasken var "choklad".  Första gången jag provade den, luktade ju till och med choklad. Nästan så man ville äta upp den.. haha, nej inte riktigt så illa kanske.
Något jag rekommenderar!

Tips på vad man kan fota?



Nog för att jag har spindelfobi men när jag såg den där lilla sitta där bland de gröna bladen i solen kunde jag inte låta bli. Det är ingen bra kvalité eller så men som ni kanske förstår är det för att jag hatar spindlar som jag inte gärna vill vara där och hålla på.
Nog om det och nu till min fråga: Har ni tips på vad jag kan fotografera för något? Jag fotar med Nikon D80.


Middag på tranan

Trots att jag lagade god middag ikväll så var jag på tranan och åt med mina kära klasskompisar. Dock var bara en tredjedel med och åt ungefär, men trevligt var det och maten gick i! Gott gott.


Kändes bra att göra någonting sådär sista dagen på sommarlovet faktiskt. Kom hem rätt tidigt, men orkade inte stanna och vänta på att klockan skulle bli 22.00 när musiken och allt börjar så jag åkte hem istället. Imorgon är det skola gott folk! Börjar 14.00 så det känns ju skönt att starta med sovmorgon! :)

Pressad potatis med lax och romsås

Det är precis vad jag har lagat ikväll! Jag tänkte att jag skulle överraska min kära familj med lite god mat så jag satte igång med detta.

 Detta resulterade i:


Romsås


Och potatis som blev:


pressad.

Och sist men inte minst:


laxen.

(Bild på innan den var i ugnen) Superenkelt och sjukt gott! Jag är faktiskt riktigt imponerad av mig själv ;)

- Jag lagade laxfilébitar i ugnsform, hade lite olja och havssalt i botten. Salt, peppar och lite stänk av citronsaft ovanpå.

- I såsen hade jag en burk creme fraice, lite majonnäs, citronsaft, röd stenbitsrom också kryddade jag med salt, peppar & dill!

Det är riktigt roligt att laga mat faktiskt. Borde bjuda hem mina vänner på middag någon dag! ;) och lite hemma spa som jag hade tidigare idag.

Och vet ni vad? Jag känner mig sjukt peppad att blogga!

Mina nya husdjur.




 
Ja, det här var min lilla hemlis! Haha, visst är jag fyndig? Två nya varelser vid namn Nemo och Doris. (Ni kan nog gissa vem som är vem!) Doris är visserligen en hane men han får stå ut med ett tjejnamn :) Just nu ligger dom i sin skål och guppar i sina påsar för dom måste vänja sig vid vattentemperaturen.

Här är deras skål:



Nu ska jag göra lite käk!

Sista dagen på sommarlovet

.. men jag försöker intala mig själv att det faktiskt fortfarande är sommarlov! Och det här året kommer nog bli riktigt kul, sista året.




Idag tänkte jag försöka skämma bort litegrann med ansiktsmask och sånt. Men först ska jag iväg och köpa en liten sak. Eller två små saker. Två små hemlisar! ;) Ni får se sen här i bloggen :) Haha.

Bilder från stugan







Jo tack, som ni kanske såg överlevde vi helgen med mat! Vi har haft det jättemysigt med änder på besök och allt!

Tillbaka

Anledningen till att jag inte bloggat är att jag varit i stugan sen har inte internet fungerat som det ska. Återkommer ikväll! :)


Borta över helgen

Nu drar jag och jobbar min sista dag! Sen åker vi till stugan i helgen som sagt, jag försökte mig på att mobilblogga men det gick inge vidare så blir nog inte det heller i helgen :( Men jag kommer tillbaks med massor av bilder & filmer! :) Ha det bra! ♥

1 dag kvar

Nu återstår bara 1 dag kvar på jobbet som består av 5 timmar, sen ska jag spendera min sista lediga helg i stugan med ett gäng kompisar! SKÖNT.

Ikväll blir det fotbollsträning, ska känna efter om jag vill fortsätta spela eller inte. Sen ska jag åka hem till Victor.
Men nu, ska jag hämta ut en biljett till stormässan åt Petra!

12 augusti

Haha, besöksrekord på bloggen igår! Jippie.. Men jag förstår inte varför jag fortfarande har lika många besökare varje dag på min gamla blogg, som på den här. Har ni inte lärt er den nya bloggadressen än så ni måste klicka er in på den gamla eller? haha :)

Igår spelade vi som sagt spel och bakade pizza. Det var jättegott och mysigt! Trots att vi inte var riktigt överrens under spelets gång men så kan det gå. Vi spelade monopol och chicago!

Idag har jag; hämtat ut min nya mobil, noppat ögonbryn + färgat fransarna & brynen! Jag har även hämtat ut pengar jag fått tillbaka från skatten. Så den här dagen har varit en bra dag kan man säga. Nu ska jag sätta igång att jobba lite. Har bytt tur med Therese imorgon så jag jobbar  6.45-14.00 istället för 7.30-16.30, skönt att sluta lite tidigare!

Idag har jag och Victor även varit tillsammans i 7 månader!  ♥ Grattis till oss.

Ha det bra alla! :)

Nytt från stan

Tråkigt att ni inte kommenterar! Är ni rädda för mig eller nåt? ;)

Hur som helst har min pojkvän stått ut att gå på stan 3 timmar med mig idag, men det är sånt han får ta när jag bjuder honom på lunch! Haha. Vi åt på kina restaurangen- muy bueno!

Jag hittade en klocka, en adidasjacka, en topp, ett par höstskor (reebok), ett halsband, ett par örhängen och en sop! haha. Lite humoristiskt med en sop sådär kanske, men jag bor ju i en stuga på gården och då blir det lätt skräpigt när man går in och ut med skorna hela tiden och då är det lämpligare med en sop än att springa ut och in med dammsugaren varje dag..

Jag tror jag fick med allt jag köpt. Visar troligen bilder på grejerna någon dag här :)

Nu måste jag verkligen springa och kissa sen ska jag och Victor hämta upp Emelie, Martin & Johan för vi + Chrille ska baka pizza och spela spel ikväll! Jag är hungrig.. tjingeling :) ♥

My new look

Okej, inte sån stor skillnad som rubriken säger men.. lite blondare iallafall!

Före:


Under tiden:

Jag bjuder på mig själv helt enkelt!

Efter:



En glad dag idag

Godmorgon! :)

Håret blev rätt bra iallafall och jag är nöjd! Idag är jag glad, jag fick precis ett mail om att min mobil var levererad, dessutom har jag fått lön idag! Så jag är nog mer än bara glad. Om ungefär en timme ska jag hämta upp Victor och vi ska åka ner på stan och äta lunch och fixa lite saker. Jag ska bl.a kolla på skor till hösten + bröllopet för det var tydligen rea på Eurosko :) Slänger in bilder på håret om några minuter också...! :)

Klänning till bröllopet

Lördag den 29:e augusti ska jag på bröllop! Hade ingen klänning så beställde denna:  


Vad tycks? :)

Ny telefon

Eftersom jag inte förstår mig på min samsung och det inte går att filma, gå in på internet eller så, så har jag beställt en ny telefon.. den ser ut som såhär:


Visst är den snygg? :D

Jag beställde den med abonnemang för det kostade bara 59 kr/mån och då ringer man gratis inom halebop och får 3000 fria sms hela månaden. Asbra tycker jag! Dessutom slipper jag köpa en mp3 nu.

3,2 MP kamera
- Shake control-funktion
- Walk Mate stegräknare
- TrackIDTM
- FM-Radio
- Geststyrning
- Videosamtal
- Bluetooth och USB
- Plats för minneskort (8GB)
- Style-UpTM-skal medföljer

Mamma hjälpte mig och vi beställde från halebop.se, så det borde väl komma den här veckan. Allt gick på lite drygt 1.800:- Nice price!


Så nu kommer jag kunna blogga från mobilen också :D

Lite skönhets-ting!

Nu har jag bokat tid för noppning & färgning av ögonbryn och färgning av ögonfransar + nagelförlängning med fransk manikyr. Känns skönt med lite nytt! Har även köpt en förpackning ljusblonda slingor idag. Så mamma ska färga på mig med hetta ikväll. Visar resultat här i bloggen senare!


Vi hade trevligt igår med minigolf, åt fläsknoisette på strandrestaurangen också! Efter det stack jag till Victor en sväng, vi kollade på OC och sen cyklade vi till Martin där Emma var, vi spelade lite kort & sen kom Emelie och gjorde oss sällskap.

update: jag haaatar åskan!

Umgås med tjejerna



Nu blir det minigolf och mat på strandrestaurangen med tjejerna. För på tisdag åker Hanna till Grekland. Sen kommer Victor. ♥

Vi har gjort det igen

Vi lyckades självklart på jobbet, idag igen! Therese glömde sin nyckel hemma imorse så båda har sprungit med min. Men innan lunch skulle jag ge medicin så jag la nyckeln på skrivbordet, lämnade dörren öppen, gav medicin och skulle skynda mig tillbaka för att hämta nyckeln - så smäller Therese igen dörren. Jag: NEJ! jag hoppas du tog med nyckeln ut...?? Therese: va? nyckeln...?

Åh...

haha, där stog vi. Så tänkte vi att vi kunde åka till Robin och låna hans nyckel, men just det.. vi hade bilnycklarna inne på kontoret båda två! Telefonen inlåst.. ja.. så therese fick skicka sms till Robin (utan körkort) som så snällt tog en promenad hit.. tur det!

Man märker att man är lite flokig när till och med patienterna skrattar åt oss.. haha

Jo, jag längtar faktiskt.

Jag saknar skolan igen. Något som jag antagligen kommer att ångra efter bara en månad eller så. Men, det skulle kännas bra med rutiner igen. Att få träffa alla elever och lärare och allt det där.
Jag saknar ett schema att gå efter, omvårdnadslektionerna, att gå och se fram emot helg & ledighet. Och framförallt- att träffa allt folk! Det ska bli spännande att se vilka alla nya 1:or är och så. Och allt kommer inte vara som förut. Vi kommer att gå sista året på gymnasiet nu, allt ska vara klart, vi ska göra allting sista gången det här året. Petra har ju fått barn nu och kommer inte vara med oss på lektionerna som vanligt. Dessutom kommer Nathalie att få barn så snart vi har börjat skolan i princip. Ingenting kommer nog att vara sig likt. Men jag tror iallafall att dom flesta är, som dom var när jag såg dom sist. Utom jag, ungefär. Vissa delar av mig har stärkts och vissa tvärtom..

Det enda jag inte saknar, det är att kliva upp på morgonen.

Kalas



Åker på kalas hos min kusin som blir tonåring idag! Grattis till henne :)

Lite mer kläder.. :)

Beställt:

Tigger Tube Top SEK 199, Vila - NELLY.COM
Top från Nelly Bad 7 Hairday SEK 69, Rut m.fl. - NELLY.COM Bad hair day mössa från Nelly


 Bag från junkyard

Beställt från H&M!

Sådärja, nu har jag beställt lite kläder & accessoarer...  orkar inte göra några miniatyrer på bilderna dessutom ser man bättre när dom är stora ;) Here we go...






















Detta har jag beställt alltså, plus lite mer smått och gott som är onödigt att visa här. Allt från h&m för 2.286:-, bra pris tycker jag. Ska kika efter skor, och lite på Nellys hemsida också. Får ju lön om 6 dagar :D

Woho

Jag är lite frustrerad för jag har tappat bort min kalender :(

Men jag räknade ut vad jag kommer att få i lön den 11:e, klagar inte! Nu ska jag beställa kläder..... :D

På jobbet

Har jobbat sen halv 8 imorse så vill helst bara hem nu! Var hem någon timme under dagen men sov två timmar, vilket var mycket skönt så man slipper sova bort kvällen också. Åkte hem till lillebror på lunchen också åkte vi ner på kina restaurangen och åt mat, mycket gott och mycket trevligt! Antar att det blir OC ikväll, som jag ser fram emot :) såg i "veckans NU" att mischa barton hade blivit fet? Att hon var ett självmordsbedräget vrak o.s.v.. hur ska det gå för henne, kan man ju undra. Nu ska jag läsa lite bloggar! (är väldigt lugnt på jobbet ikväll) 

Träffat Holly idag



Ja, som sagt. Hon var sjukt söt! Å luktade väldigt gott... :) hihi.

Imorse när jag vaknade åkte jag till Ludvig och var lite barnvakt, men rätt så snabbt åkte vi ner på stan och köpte lite glass sen vidare till Björktjära för att hämta upp Victor & Clara, sen åkte vi på karlslund och badade. Var där i princip hela dagen, sen åkte vi iväg och träffade Holly. Jag, Hanna & Victor. Tog lite bilder, men dom får ni se imorgon eller något. Jobbar 07.30-12:30, 16:45-21:45. Så det blir läggdags för mig alldeles strax...

Har varit på Karlslund på kvällskvisten också och spelat lite kubb ett gäng, mycket mysigt. Och med mig hem fick jag några myggbett, men, det hör ju sommaren till.
Just nu sitter jag och smuttar på en varm choklad och funderar på att borsta tänderna, jo det blir nog så. Godnatt!

Jag spelar för livet, och litar på tiden..

Jag tycker ni är dåliga på att svara på min fråga i inlägget nedan!

Lyssna gärna på låten här medan ni kollar på bilderna :)



Hursomhelst.. jag har haft en väldigt lyckad kväll :) Sofia Karlsson är min idol och nu har jag fått träffa henne! Såhär såg det ut..


Sofia på scenen


Scenen & publiken, det var 898 personer där.


Efteråt blev det fyrverkerier :)


Rosor från trädgården, har inte varit där förut men det var otroligt mysigt!


Mamma & mormor


Sofia signerade skivor


Sofia & jag!


Signering


Köpte den här kudden i butiken


Här är min signerade skiva :)


Ännu en bild från Freluga trädgårdsscen :)

Mycket mysigt, och en lyckad kväll! Ha det bra! ♥

Dagens fråga

Tänkte köra lite "dagens fråga" här ibland, så både ni och jag kan få en hel del svar på saker och ting :)

Här kommer dagens..



Tipsa gärna om skor och etc. också! :)

Sofia Karlsson live




Idag ska jag se Sofia Karlsson på Freluga trädgårdsscen! :D Kameran är med.

Hemma :D

Hemma efter tre dagar i leksand, vilket äventyr! För att göra det lite kort kan jag berätta att vi har; sovit i stuga på camping, spelat kort/spel, spelat bilspel, suttit på restaurangen och myst, varit på Leksand Sommarland, spelat minigolf, varit på Lager 157, ramlat i lerpölar, tagit natt-dopp o.s.v.

Skriver mer om resan sen då jag ska vara barnvakt alldeles snart. Ha det bra alla! :)

RSS 2.0