River flows in you

Tycker den här låten är alldeles underbart fin. ♥

Veckans träning

Måndag: 1 timmes gym
Tisdag: 1.5 timmes gym
Onsdag: Gruppträning: Step
Torsdag:
Gruppträning: Aerobics
Fredag: Vilodag
Lördag: Vilodag?
Söndag: Oklart

Smått och gott

Är på lite bättre humör nu. Önskar bara att man inte jämt ska behöva bli lika förvånad när livet tar snabb vändning. Men det är samma visa varje gång. Hur som helst är jag som sagt på bättre humör och vi får väl hoppas att det håller i sig. Nog pratat om det.

Idag har jag jobbat, till stängning. Så jag stängde, gick hem, försökte få i mig lite kräm och mjölk och åkte sedan ner mot gymmet där jag äntligen köpte mig en träningskort. Sen tränade jag en timme och gud så skönt det var. Det är sån frihet med träningskort så man kan träna när man vill och hur man vill. Speciellt när man har kombinationskort. Då kan man ju välja på både gruppträning, gym och vattenaktivitet. Skönt!
Har kikat på skor på H&M också..
Men de skulle inte komma förrän om tre veckor, och så länge orkar jag inte vänta. Så jag får kila ner på stan när jag fått lön och leta nåt liknande där istället.. Dessutom skulle det inte skada om stövlarna var liiite högre..
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen väntar sängen. Imorgon ska jag äntligen få färga och noppa mina ögonbryn, och färga ögonfransarna. Jag behöver en rejäl uppfräschning nu. Godnatt! ♥

Fått mycket gjort

Före- och efterbild!
Idag har jag hunnit med mycket..

♥ Varit med Victor
♥ Kollat på fotboll i Långhed
♥ Hälsat på min nya tremänning Saga
♥ Ätit middag hos mormor
♥ Klippt håret
♥ Ställt mig i kö på lägenheter i Uppsala
♥ Börjat kika på en egen hemsida till min portfolio.
Och nu är helgen slut. Imorgon väntar en ny arbetsvecka så jag säger godnatt!

Tandblekning

Jag är med i en tävling hos byellen.se där jag tävlar om den här tandblekningen som kommer från http://www.simplesmile.se/. För att komma direkt till tävlingen klicka HÄR!

Sjuk igen? Nej tack

Det räcker väl med att jag nyligen haft halsfluss tycker jag! Men nu är jag snorig, nyser hela tiden, orkeslös och känner mig febrig, men har ingen feber dock och tur är väl det. Nu har jag tagit en alvedon, duschat och bäddat ner mig i sängen för att vila en stund. Sen kommer pappa och hämtar mig för där tänker jag spendera helgen :) FRISK OCH KRY har jag bestämt mig för!

Jag väljer mitt liv

Det är så skönt att vara vuxen. Att inte gå i skolan längre. När jag tog studenten i somras blev jag fri att göra vad jag vill. Och det har jag tagit tillvara på. Jag jobbar på en förskola där jag trivs superbra. Jag håller på att starta eget företag. Jag tjänar pengar. Jag väljer mitt liv nu, jag väljer vilka jag ska få umgås med och lägga min tid och energi på och det är så jävla skönt!

Ny vinterjacka :)

Kommer inte ihåg när jag hade en sådan rejäl vinterjacka senast :) men nu är den beställd iallafall!

"Beskrivning
Supervarm och skön dunjacka i lite längre, lätt figursydd modell. Luvan har avtagbar pälskant och hela insidan är klädd med ett avtagbart pälsfoder. Fuskpäls givetvis. Frontfickorna har dubbel funktion: en öppen handvärmarficka överst och en blixtlåsförsedd förvaringsficka under. Sidslits med dragkedja för extra rörelsefrihet vid behov. Dubbelriktad dragkedja fram."

Även den här är ny:




Från deval.se

Ny kamera, till vardags.

Nu kan ni nog vänta er lite med vardagsbilder i den här bloggen också :) Har en ny digitalkamera som är lämplig till vardags så man slipper bära runt på systemkameran vilket varken är speciellt smidigt eller lämpligt! Filma kan jag ju göra nu också :)
Visst är den fin? =)

Massage

Jag kom precis hem ifrån en inte så skön men grymt välbehövlig massage hos min pappas farbror. Han var väldigt duktig på att massera och hittade på alla möjliga saker på kroppen. Det var typ fel överallt kändes det som, haha! Vänster arm, knävecken, ryggraden, nacken, under fötterna, benen och sätesmuskeln. Ja, inte konstigt man har ont inte. Ändå är det axlarna som är värst.. höger axel, bränner och hugger som bara den! Usch..

Fredagsmys

Spotify. Tända ljus. Mjukisdress. Gott & blandat. God mat. Bröllopsredigering. Familjen.
Behöver jag säga att jag älskar fredagar?

Bröllopsredigering nästa

Jag skulle ju som sagt egentligen på step ikväll men på jobbet idag började jag få ont i magen sen höll det i sig, så jag avbokade. Om jag blir bättre senare får jag väl gymma eller något bara. Annars blir det en lugn hemmakväll! Skulle behöva redigera bilder och kolla upp lite andra saker inom fotografering. Att jag har både popcorn OCH choklad lockar ju ännu mer till att sitta hemma och ta det lugnt. Nej, så får det bli. Bröllopsredigering nästa!

RSS 2.0