' Vi måste komma på vad det är vi ska värdesätta, och följa våran tanke

Efter en sådan här sak har hänt, är det inte då vi borde inse att vi ska ta hand om varandra?
Nej istället skuldbelägger, tävlar vi och är arga på varandra. Jag undrar vad som egentligen är viktigast?

Kommentarer
Postat av: Pedersen

Nu börjar jag låta tjatig, men jag känner även igen detta. Och det är nog ganska vanligt, hur tragiskt det än är. Att folk tävlar vem som kände han/hon mest och bäst, osv. Det är så irriterande, för det vet väl alla själva hur väl man kände dem, eller hur?



Jag fick t.om ett hot mail ifrån en av Sarahs kompisar (min barndomsvän som dog i cancer för snart 6 år sedan), att om jag läste upp ett brev till Sarah på begravning så skulle hon och hennes kompisar hata mig och det skulle inte bli roligt för mig. Jag hade skrivit det på lunar att jag skrivit ett brev till henne som prästen skulle läsa upp. Som t.om prästen bad och tyckte jag skulle göra, för jag kände henne bäst eftersom vi vart vänner sedan jag föddes.

Det kryper i kroppen på mig bara jag berättar detta, usch! Hur orkar man lägga energi på att skriva sådant när man mist en vän?

Hursomhelst så läste iaf prästen upp brevet, jag fick hatblickar man jag brydde mig inte.



Ang. ditt svar: Vad mysigt! Vad lyxigt med bubbelbad! Vi har inget badkar :/ Det är mitt krav på nästa lägenhet, då SKA vi ha ett badkar annars flyttar jag inte in :p



Sköt om dig tjejen!

2009-11-26 @ 21:13:11
URL: http://froken-hurtig.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0