' ett inlägg till min familj

Ja det här inlägget är som sagt riktat direkt till min familj, ni kan ju alltid gå ihop och ge tillsammans då det kan vara lite dyra saker. Det jag pratar om är vad jag önskar mig i present, tills jag fyller år som är om 2 veckor:

1.  2.
3.  4.
1. MASSAGEBOKEN. Finns att köpa t.ex här: http://www.bokus.com/b/9153422619.html

2. MASSAGEBÄNK. Finns att köpa t.ex här: http://www.blocket.se/gavleborg/Massagebank_25239114.htm?ca=5&w=1

3. KAMERATILLBEHÖR. Allra helst önskar jag mig en fotoduk som är vit. Men jag behöver även kameraväska, stativ, reflexskärm m.m. Finns att köpa t.ex här: http://www.cyberphoto.se/?http://www.cyberphoto.se/pri_ovriga_tillbehor.php eller här: http://www.webshop.aifo.se/servlet/us_pyra?wts.PAGE=h_ix3.htm&$GUEST=SE&wts.ACTION=loginguest&p=H.

4. RESEPENGAR. Jag vill lägga undan pengar på sparkonto för att jag vill ut och resa och passa på innan det "allvarliga" livet börjar med arbete och familj m.m. Finns inte att köpa här ;)


(Ni kan ju se det som ett plus, ni får massage eller kan bli fotograferade! Haha. Dessutom har jag tills jag blir äldre när jag vill ha det som en hobby på sidan om arbete)

Kommentarer
Postat av: Ella - gravid i vecka 17

Svar: Så länge får jag inte gå över, man blir igångsatt när man gått över två veckor tror jag :PJag tror också vi ska få en liten pojk ;)

2009-12-29 @ 10:22:20
URL: http://ellinoranderssson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0