Hiss & Diss

Jag hissar...

* Bloggar, många förstår sig inte på det här med bloggar och varför man ska skriva om sitt liv och visa för hela världen. Men jag tycker faktiskt det är väldigt bra. Varför jag har en blogg och ett behov av att skriva blogg och läsa bloggar varje dag vet jag inte, det är nog bara ett "intresse" som jag har. Men vissa är det bra för som t.ex. fotar och kan synas och ha någonstans att lägga upp sina bilder.
För vissa kan det vara bra som bara vill skriva av sig, om synpunkter/tankar/känslor/funderingar.
Det kan också vara bra om man t.ex ska resa/plugga/jobba utomlands och har familj och vänner hemma som kan läsa bloggen gratis och få veta hur det går, se bilder, ja ni förstår, allting! Hur bra som helst.
Själv läser jag bloggar mellan himmel och jord. Vissa får en att tänka till, på vissa får man läsa nyheter, av vissa får man enormt mycket inspration, tips och bra idéer ifrån! Näe, hur som helst så måste jag säga att det är grymt bra med bloggar.

* Sommarlov, finns det  något bättre? Man får vila sig från skolan, träffa en massa folk, skapa minnen, sova, bara impulsivt hitta på någonting roligt vilken dag som helst i veckan! Man kan resa, åka på konserter, grilla, bada, ja  i princip allt är möjligt.

* Webshop, kan vara otroligt bra när man, som jag bor i en mindre stad, har långt att åka eller om man bara inte orkar gå bland folk i affärer. På internet hittar man det mesta, bara kan klicka i färg och storlek så får man ett sms också är det bara att hämta ut det på en spelbutik ett par kilometer hemifrån. Allt i ett paket liksom.Jag dissar...

* Regn, regn återigen regn. Det är faktiskt fortfarande augusti och vi kan väl åtminstone få lite sol och värme? Okej, inte 30 grader varmt och blå himmel för det blir bara jobbigt efter ett tag men 20 grader och sol! Det skadar inte.. :)

* Pengar, att allt ska kosta så mycket pengar hela tiden!  Vad man än ska göra kostar det pengar och har man inga pengar, då kan man typ inte göra någonting.

* Läxor, helt seriöst så kan jag inte förstå varför vi ska ha läxor. Vi ska gå i skolan 8-16 varje dag, när vi inte går i skolan då ska vi fortsätta plugga. Det räcker väl med att man har prov man måste plugga till hemma, eller inlämningsuppgifter som ska in? När ska vi få våran fritid?

* Spindlar, varför måste dom små äckliga varelserna vara precis överallt? De dyker jämt upp när man minst anar dom och jag hatar dom!

Kommentarer
Postat av: Linn

Älskar du också att intenershoppa? Helloooooo soulsister ;)

2009-08-22 @ 16:15:03
URL: http://panacea.blogg.se/
Postat av: Malin

Sv: Ja gör det. Och jag lovar dig, när du väl har börjat läst, så kan du inte sluta ^^

2009-08-22 @ 18:27:01
URL: http://sandstroom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0