' vill bara skriva av mig först...


Sitter och bara stirrar. Helt tom. Förstår ingenting. Jag vill inte förstå.

02:26 inatt ringde min telefon. Det var hon, som frågade vart jag var. Jag vet inte vad hon ville när hon ringde, men det har hänt några gånger att hon ringer på nätterna. I onsdags senast. Hon frågade om vi kunde göra sällskap till skolan och luncha på torsdagen.
Eftersom jag var så trött och det händer att hon ringer på nätterna, så somnade jag om efter vi lade på. På morgonen när jag vaknade slog det mig igen, hon ringde inte från sitt vanliga nummer. Jag berättade för Victor som låg bredvid mig och gick upp för att kolla upp numret. Tänkte inte mer på det. Jag och Victor gick och la oss i soffan och kollade på tv när han får sms om att en 18-årig tjej från Bollnäs har dött. Min första tanke var "Mimmi". Men så tänkte jag genast: Nej, inte Mimmi, en av mina allra bästa kompisar? Nu är jag dum. Dum tanke. Det tog emot att berätta för Victor vad min första tanke var. Men han tog orden ur munnen på mig.

Återigen gick vi till datorn för att kolla om någon visste. Då ringde Victor's bror och berättade som det var. Först trodde jag inte att det var sant. Jag tittade på Victor sen gick jag ut ur rummet och tårarna bara rann, hjärtat slog hårt. Jag var så rädd.. men efter en liten stund började jag inbilla mig att det inte var sant. Att dom bara hittade på. Victor satte sig bredvid mig och kramade om mig. Jag ringde till mamma och bad henne komma. Hon sa att jag måste kolla så att det är sant. Så när jag tog upp telefonen hade jag fått två sms, och då förstog jag.

"FAN" skrek jag då. Vad ska man göra? Det känns som att jag sitter i en liten bubbla. Väntar på att hon ska skriva ett sms om att allt är lugnt. Att allt var en lögn.
När vi satt vid matbordet nyss kom jag på mig själv med att tänka "är hon DÖD?" Va? Är det sant? Inte min Mimmi! Du var en av mina allra bästa kompisar, och jag önskar jag hade tagit vara på det bättre..

Jag får bara en massa bilder framför mig i huvudet. Tänker på hennes familj hela tiden ♥
FANFANFAN. Jag vill bara skrika och slå!! Jag fattar ingenting!! ....... :'(

Kommentarer
Postat av: Therese

Alla kommer alltid att minnas mimmi som hon var! <3

2009-11-22 @ 18:09:57
URL: http://thereesejonsson.blogg.se/
Postat av: Jennie

undebara vän.. jag gråter när jag läser det här! Jag finns här, hon har det bra nu<3

2009-11-22 @ 18:34:08
URL: http://jlinden.blogg.se/
Postat av: MODELLFOTOGRRAF, Patrik PH Larsson

Hej !!Jag beklagar förlusten och sorgen... tårarna rann på mig oxå när jag läste ditt inlägg. Jag förlorade en vän (en gång i tiden nära vän) oxå, väldigt nyligt... begravningen var bara för fåtalet veckor sedan.Asså, jag känner inte dig, men behöver du ngn att prata med så finns jag här. Jag vet att du säkerligen har massor med vänner och bekanta.. men.. jag finns här om du vill.Jag skrev oxå ett blogginlägg om min vän (hon var bara 19 år) som gick bort, läs det gärna. http://dragonph.blogg.se/2009/october/i-l-m.htmlVARMA KRAMAR

2009-11-23 @ 09:29:39
URL: http://dragonph.blogg.se/
Postat av: MODELLFOTOGRAF, Patrik PH Larsson

Klart jag bryr mig... det är nog det som jag gör bäst i livet, bryr mig. Hoppas att du kommer må lite bättre snart. Läste du inlägget om min vän (inlägget "I.L.M") ?Kram Patrik

2009-11-23 @ 13:46:06
URL: http://dragonph.blogg.se/
Postat av: Camilla

Får en känsla av att den första du skriver om är Lotta..? Det var en av mina barndomsvänners bästa vän och jag minns det så väl. Lider med dig att du ännu en gång förlorat någon. Det är hemskt det som hänt och jag hoppas att du har många som stöttar dig i din närhet. Kramar om*

2009-11-23 @ 22:48:35
URL: http://annacamilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0