' Hallelujah som ni väntat på



Kom ihåg: Jag har aldrig sagt att jag är bra på att sjunga! Det här är första gången jag står på en scen och sjunger inför publik och det låter förjävligt... var bara det jag ville säga. Det låter bättre nu och det lät bättre i kyrkan, det säger både Victor och Åsa om jag frågat. (åh jag som skulle sluta med alla bortförklaringar) Det var iallafall mäktigt att stå där med kören bakom sig och jag blev en erfarenhet rikare.

 Jag ska försöka lägga in en video när jag sjunger nåt annat å de låter bättre.. Jag blir alldeles svettig av att kolla på den här videon för jag skäms, haha!


' Lauren Conrad


Jag vill också kunna bo såhär. Tänk värme hela tiden! Kunna klä sig i sommarkläder hela tiden.. gå omkring och strosa på stan med en kall smoothie i handen. Haha, ja vem vet om man hade varit lyckligare?



Hon är så snygg! Åh det är så tråkigt att hon inte är med i The Hills längre.. hon var ju liksom själva grejen med programmet.

Jag vill ha hennes hår!!

' Söndag + spotifylistor


Calle K, Partylistan, Myslistan, Sofia Karlsson, Anna Ternheim, Melissa Horn, Lars Winnerbäck och Blandat.

..ni får gärna dela med er av era spotifylistor också! Skriv i kommentarsfältet eller ett eget inlägg och skicka länk till mig :)

Halvligger i soffan på rummet just nu och sminkar mig och lyssnar på musik medan lillebror spelar tvspel med Vilgot. Har precis tryckt i oss en varsin Billys panpizza.. mums det :) Nu på eftermiddagen blir det bandy på tv'n och sen fira Victor's lillasyster som fyller år.. Puss! ♥

' Rösta på mig i veckans blogg!!

YES, jag gick vidare!! Snälla ni, rösta på mig nu så att jag vinner! :) Jag kan bara vinna med er hjälp ♥

Klicka på länken för att rösta:
http://ninaek.blogg.se/2010/february/veckans-blogg-resultat.html?_tmp=61836ebfeee0cb0d1a358c0e768a7d62ffbbf4d8


' Tipsa mig om bloggar!

Jag känner att jag har nött samma bloggar väldigt länge nu och skulle gärna vilja uppdatera bloglovin med lite nya fräscha bloggar!


' Tips innan du söker idol



Jag är väldigt sugen på att söka i år faktiskt! För man förlorar inget. Inte för jag har en tanke på att jag skulle gå långt utan för att jag det skulle vara en otroligt bra erfarenhet. Vare sig det blir ett ja eller nej i audition..

Det gäller ju bara att hitta rätt låt som passar för mig och som man kan ha utstrålning till..

' Filmtips till kvällen 27/2

Alla säger I love you



Jag har inte själv sett filmen men tänker se den ikväll.


Handling: Amerikansk musikalkomedi från 1995. Många människor och händelser kretsar kring Bobs och Steffis familj på Manhattan. Där finns deras döttrar och deras män och pojkar, sonen som trotsar faderns politiska åsikter, en senil farfar och i utkanten även Steffis före detta man Joe. Mitt i händelserna befinner sig DJ, Steffis och Joes dotter.


Skådespelare:
Woody Allen, Alan Alda, Goldie Hawn, Drew Barrymore, Julia Roberts.


Visas: Ikväll på 2:an klockan 21:35

' Melodifestivalen 27/2-10



Bidrag 1 med Sibel tyckte jag var rätt konstig och tråkig, men den var ju inte fruktansvärd
Bidrag 2 med Py Beckman somnade jag till, wannabe ozzy osbourne kanske?
Bidrag 3 med Neo liknade Mika, lite fjantig eller vad man ska säga
Bidrag 4 med Lovestoned var väl okej
Bidrag 5 med Anna Bergendahl var väl rätt bra, hon är duktig att sjunga men det låter som att hon satt micken i halsen
Bidrag 6 med Pernilla Wahlgren var bra för det var schlager!
Bidrag 7 med Noll disciplin skämdes jag över att se på, vad gör dom på melodifestivalen?
Bidrag 8 med Peter Jöback var helt okej

Så jag hoppas Pernilla Wahlgren och sen tror jag nog på.. Anna. Vad tyckte ni?

' Lika nyttig som vanligt.. not

Bild från i somras när jag var blond och hade lugg!

Vad jag har får hårfärg nu vet jag inte om jag kan svara på, men på torsdag blir jag blond det är ett som blir säkert. Då ska jag till frissan :)


Jag och Victor har varit på affären och handlat och det slutar ju som vanligt - chips och dip. Vi fick även med oss lite godis, MEN jag var nyttig och köpte vindruvor och physalis också! Mums. :) Men först, lax med pressad potatis. Det blir väl lördagsmys antar jag. Jag älskar mysiga hemmakvällar.




V A D     G Ö R    N I     I K V Ä L L?       :)

' Träningskollage

 

 

Kollage av mig

 

Är så peppad på att träna så ni anar inte :)

Jag som hade planerat att gymma idag också visar det sig att vi ska på kalas istället. Men det måste gå att lösa på något vis.

Jag funderade lite på om jag skulle starta en ny blogg (och ha kvar den här) som bara innehöll Hälsa, träning, mode och skönhet. Men jag insåg att det skulle bli för jobbigt att driva två bloggar och sen är det ju bara bättre om jag kan fylla ut den här bloggen med något nytt eller vad man säger. Då är det ju bättre jag "fixar till" den här bloggen. Jag är lite sugen på en ny design faktiskt..

Nu ska jag göra mig iordning för att åka på kalas. Puss, ha en bra dag!

' Jag var bara tvungen...




såååå söt ;)

' sötnos


Är barnvakt åt Edith och Ines men dom sover just nu. Vi har haft fredagsmys! Nu ska jag ha fredagsmys med mig själv i soffan i hopp om att det är någon bra film på tv'n.. puss ♥


' Lite smått och gott

Just nu har jag lunch så sitter på skolan och fördriver tiden lite. Slutar klockan 14 idag - skönt! Då hämtar Åsa (min låtsasmamma) upp mig också åker jag hem till pappa och dom. Ikväll ska jag vara barnvakt åt Edith & Ines och sen åker jag tillbaka till pappa inatt igen. Ska försöka göra lite roligare inlägg i helgen eftersom jag inte har så jättemycket att göra..

Tänkte bara säga att jag spelade in på nytt när jag sjöng häromdagen, också skulle jag lägga upp det och då var det fel filtyp eller nåt sånt. Riktigt irriterande! Vet inte om det går och ändra heller.. men nu när jag ska till pappa kanske jag kan lägga upp de riktiga videoklippen.. Ha det bra så länge :) ♥


Kommande träning:

V.8
Lördag - gym
Söndag - vilodag

V.9
Måndag - core
Tisdag - Vilodag
Onsdag - spinning
Torsdag - oklart
Fredag - oklart

' sovmorgon

Godmorgon :] sitter hos Victor nu alldeles alone. Alla jobbar och är i skolan och själv börjar jag kl 14 idag.. Victor hinner till och med hem innan jag sticker så de e ju trevligt :)

Nu längtar jag tills det blir helg! Ska bara ta det lugnt och slappa.. :)

fredag ska jag vara barnvakt sen åker jag hem till pappa och är där till söndag. På söndag fyller Victors lillasyster år också. Hon fyller 8 tror jag (?) Jag har för mig hon fyllde 7 sist iallafall så det borde vara så! Haha.
Tänkte hyra flera filmer i helgen som jag ska kolla på, på lördag - lördagsmys med massa godis! Ja tack.
Nej nu ska jag logga in på sporthallen och boka ett pass. Vi hörs :D PUSS

' Svettigt..



Efter step-passet
kände jag att jag ville träna mer så det blev spinningpuls också. Nu är jag lagom svettig och härlig. Har precis smakat på min egen köttfärsås och kan lugnt säga att den blev godkänd. Bra jobbat av mig!
Nu ska jag packa väskan sen ska jag hoppa in i en varm dusch och där ska jag stå läääääääänge. Sen ska jag till Victor. Har sovmorgon imorgon :D Jobbar kväll.. puss ♥

' Step

Har nog aldrig varit så peppad på att träna någon gång, som jag är nu. Har flera pass inbokade och ikväll blir det step! :) Tänkte vara snäll att laga mat till mamma kommer hem från jobbet eftersom vi har stressigt iväg allihopa då. Mamma och Victor ska ju på bandy och jag ska iväg före dom till och med.

Har iallafall pratat med Victor nu litegrann om att jag ev. flyttar till Gävle till hösten.. och han lät positivt inställd till det så det känns skönt. Med positivt inställd menar jag att han tycker det är bra att jag pluggar och att han kommer och hälsar på mig på helgerna o.s.v. Så det är bra att han tar det så, slipper jag bli kluven. Han gör det så mycket enklare för mig den pojken ;) Sen finns det som sagt både helger och lov och det är inte omöjligt att åka hem under veckorna heller. Jag överlever nog! Nä, nu ska jag kolla vad det finns för mat hemma.. Puss! ♥

' Vad ska jag bli när jag blir stor?

Hälsopedagog?

Ja det är vad jag funderar över mest just nu. Men sen kommer frågan: Nu eller sen?! Ska jag ta ett sabbatsår, vara ledig, gå lite kurser, jobba lite extra, göra vad jag vill i ett år och vänta på att Victor ska plugga klart eller ska jag söka nu? Eller ska jag söka till våren? Gaah detta gör mig galen! Jag skulle nog bli rastlös av att ta ett sabbatsår och säkert ångra mig över att jag inte började på en gång.



Hur som helst gjorde jag nyss ett yrkes-test och då fick jag: Vårdande Viktoria.

"Det ligger helt rätt i tiden nu att utbilda sig inom hälsa, friskvård, sportmedicin, naprapati, kiropraktik och så vidare. Samhället blir allt mer stressat och sjukskrivningarna är många. För dig som vill arbeta proaktivt med hälsa och vård finns områden att täcka upp. Läkarkåren behöver utökas och allt fler väljer utbildning utomlands som ett alternativ till sina läkar- och friskvårdstudier.

Nedan följer ett urval av yrken och utbildningar som kan passa dig!"

Sen står det yrken som t.ex: Social omsorg, psykologi, friskvård massage och hälsa, medicin och farmaci, idrott och sport.
Det är ju just friskvård, massage och hälsa som jag är intresserad av och verkligen vill satsa på också. Jag är fortfarande lite inne på lärare men det känns mer som ett andrahandsval faktiskt.

Därför har jag hittat en utbildning i Gävle som heter "Hälsopedagogik" som är på 3 år, inte på distans, jag måste alltså flytta till Gävle. Jag vill mer än gärna flytta till Gävle men jag vill minst av allt flytta ifrån Victor.. jag har verkligen ingen aning om hur jag ska göra.

Lite mer om hälsopedagogik:

Studietakt:
Helfart
Startperiod:
HT 2010 Period 1
Studieort:
Gävle
Sista anmälningsdag:
          2010-04-15
Distansutbildning: 
          Nej

Utbildningen är 3 år.



Har ni några tips på vad jag kan göra?


' Vi tänker på dig, Veronica

Idag är det sex år sedan Veronica lämnade oss. Imorgon skulle hon fyllt 19 år. Måste verkligen ta mig i kragen och gå till graven. Både hennes, Lottas och Mimmis. Tänker på er allihop ♥

' KÄRLEK





' jag SKA lägga upp när jag sjunger ;)

.. det är bara det att videon är hos pappa och jag har inte varit dit än. Och nu när alla tjatar känns det som ni har värsta förväntningarna på mig. Haha. Bara för att jag tycker om att sjunga och brukar sjunga betyder inte det är jag är BRA på att sjunga! Men det lär ni väl märka själva.. haha.. håll ut bara! :)



ps. jag blev besviken på snabba cash! den var inte så bra som jag trodde alls..

' SUMMERPICS

Bara för att jag längtar till sommaren.. klicka på bilderna för att se dem i ett större format.

   
  
  
  
  
  
  


' Snabba cash



Har precis kommit hem från praktiken. Är på gymmet nu och trivs som fisken i vattnet. Om ett par timmar beger jag mig tillbaks till sporthallen för att leda en Nordic Kidz-grupp.

Ikväll ska jag och min kära pojkvän på bio - Snabba cash. Han har läst boken och jag vill men har inte haft tid så jag kommer säkert att göra det sen om jag tycker att filmen är bra. Någon som sett den? I så fall, vad tyckte ni om den?

' Kvällsrutiner



Jag har pratat med mamma om att jag måste, för min mages skull skapa mer rutiner, inte stressa iväg på saker o.s.v. Så nu har jag kommit på en sak jag ska göra varje kväll innan jag lägger mig för att koppla av.

* Sitta i massagestolen 20 min
* Ligga på spikmattan och lyssna på avslappningsmusik.


För då har jag rutiner som jag måste följa och dessutom hinner jag koppla av innan jag ska sova vilket gör att jag inte sitter vid datorn till jag stupar. Dessutom ska jag helst sova/ligga i sängen innan 22.15 har jag bestämt!
Vi får se hur det här går men wish me luck :)

' Önskeoutfits


' At home

Hej allihop. Nu är jag hemma igen :D

Har haft en otroligt rolig helg med en massa skratt och mat. Jag har nog inte skrattat så mycket på flera år som jag gjort denna helg. Det roligaste med helgen var såklart alla sjuka lekar och komikern Jacke Sjödin som var där och pratade - grymt rolig. Och mat har vi som sagt ätit hela tiden. På fredagen fick vi korvstrogranoff och ris, på lördagen fick vi pasta- och kycklingssås, på kvällen tacos och marängswiss till efterätt och idag morotssoppa(blä). Emellan målen har vi fått fika så vi har ätit typ med två timmars mellanrum! Så vi har inte gått hungriga.

Det vi har varit på är en utbildning som heter "Sofia", för oss konfirmandledare. Det var ungdomar från Bollnäs, Uppsala, Järvsö, Hudik tror jag och några fler ställen.

Eftersom jag inte kunnat bloggat på hela helgen (och därmed nästan fått panik) så fick Malin gästblogga lite ;) och nu kommer jag hem och ser världens sötaste text i inlägget också. Tack för det!  ♥

Nu ska jag göra mig lite klar sen åka ner på sporthallen igen för att kolla när Victor spelar innebandy. Det är visst en viktig match idag, för om dom vinner den här vinner dom serien och får hoppa upp till division 1. Inte illa :)

Bloggar mer senare idag.. känner att jag är på hugget :) Livet leker. Puss ♥

' Gästbloggaren Malin


Eftersom Hannah befinner sig i Undersvik, så tänkte jag skriva ett litet inlägg och berätta hur hon har det. Hon har det bra där ute i skogen, magen är bättre nu så hon mår bra. Dem gör inte så mycket annat än att äta om dagarna men de gillar hon nog, tror jag. ;) Hon hälsar att hon berättar mer när hon kommer hem imorgon.





Nu när jag ändå skriver här tänkte jag bara berätta för er hur otroligt glad jag är att jag fått lära känna Hannah. Vi har endast känt varandra i typ en månad men de känns som många, många fler! Vi förstår varandra så bra och har så många likheter. Jag tycker om henne så himla mycket och fast vi inte känt varandra så länge så betyder hon mycket för mig.
Det finns ingen som Hannah, så jag är så otroligt glad att just jag får vara hennes vän! 
Jag hoppas och tror att detta är början på en lång vänskap ♥



♥ ♥ ♥

Puss & kram, Malin


' Sverige runt i sommar

I sommar är vi ett gäng som ska åka omkring i Sverige. Dock hinner/har vi inte råd med hela Sverige runt den här sommaren men en bit på vägen iallafall!
Vi har planerat in att det blir i juli då det är som varmast så vi kan sova i bil och tält (då slipper vi betala boende). Det kommer bli superkul och en härlig upplevelse tror jag! Vi ska försöka vara så ekonomisk som möjligt och planera resan så att vi inte gör några impuls-grejer så det blir för dyrt..



Vi har bland annat tänkt att åka på Gröna lund/Liseberg, bada i olika sjöar & gå på sommarland, kanske någon festival, se olika städer och ja.. det är bara början! Vi kommer hinna planera så mycket mer.. :) det är dags att börja spara pengar nu!

Till studenten: Jag önskar mig pengar att resa för! Inte bara i Sverige utan pengar jag kan spara och resa utomlands för. Nu när jag tagit studenten vill jag passa på att uppleva saker.. :)




Har ni några tips på vad man ska se/göra i Sverige?

' One Tree Hill





' Ännu en natt/morgon på akuten

OBS: Jag lever och mår bra! Tänkte bara berätta hur jag mår..



Vaknade ca 04:30 och kände att jag hade ont i magen, tänkte gå ner på toaletten och kissa men insåg att jag hade svårt att röra mig p.g.a. smärtan och väntade litegrann i hopp om att det skulle gå över, som det brukar göra. Men inom de närmsta minutrarna blev smärtan bara värre och värre. Till slut var jag tvungen att ringa mamma. Ringde flera gånger men hon svarade inte. (Som tur var kunde jag sträcka mig efter telefonen). Sen var jag tvungen att ropa men det var inte heller kul plus att jag inte fick något svar.. så jag ringde min lillebror som svarade så han gick in och väckte mamma som kom in till mig. Efter bara någon minut, igen, blev smärtan outhärdlig. Det var som om någon drog runt med knivar i hela magen på mig och till slut kunde jag knappt andas för det gjorde alldeles för ont, jag kunde inte ens dra upp benen på magen som jag ville för det gjorde för ont.

Så jag bara låg där och grinade och skakade i hela kroppen, benen verkligen ryckte hela tiden vilket gjorde ännu ondare så jag fick hålla emot i väggen för att försöka ligga så still som möjligt.
Mamma ringde sjukvårdsrådgivningen för hon fick mig ju inte ur sängen så hon kunde inte köra mig till sjukhuset. 1177 sa väl mest typ "Har hon magsjuka? Har hon mens? Det kanske är mensvärk" Ehhhh... jag har väl förfan haft mensvärk, så jag vet väl hur det känns! K*rring hjälp mig istället!! Förlåt mina dåligt utvalda ord men ni anar inte hur ont jag hade..
Jag har aldrig haft så ont i magen i hela mitt liv och då har jag bråck på övre och undre magmunnen, IBS och har haft magsår och världens menssmärtor då jag spytt och allting. Och då har jag haft problem med magen sen 8-års ålder. Så hur som helst när jag låg där tänkte jag "Dom kommer att få söva mig för att ta mig härifrån.. jag kommer dö" Typ. Fick sån ångest för jag hade så ont.
Så mamma la på med 1177 och ringde 112 direkt som skickade en ambulans. De kom ganska snabbt men för mig kändes det som en evighet! De höll också på ett tag innan de fick ut mig i ambulansen. Och för att inte tala om när jag skulle ta på mig kläderna...

Så åker vi in på akuten och de lägger in mig på ett rum, tar kapillärprov, blodtryck och feber, går ut och stänger dörren och där får jag ligga i 2 timmar utan att de kommer in EN ENDASTE gång! Ska man göra så? Skicka in någon med ambulans med världens magsmärtor och låta de ligga där utan att tala om vad de gör eller varför de inte kommer in? Tycker sjukvården är jävligt dålig här i Bollnäs. Jag vet inte hur det är någon annanstans men ändå. Så efter 2 timmar gick mamma ut i korridoren och skulle kolla om det inte kom någon snart.. för då hade mina smärtor gått över, såklart. De går ju över någon gång!

Då säger sköterskan "Är hon vaken?"
Mamma "eh, ja hon har varit vaken hela tiden?!"
Sköterskan "Jaha, har hon ont i magen nu?"
Mamma "Nej det har ju gått över nu.."
Sköterskan" Jaha okej, men då ska jag hämta läkaren så kanske han kan skicka hem er"

Då helt plötsligt kom läkaren in hur fort som helst! Och det är ju klart han inte kan undersöka mig när smärtan gått över. Det ska man väl göra på en gång och inte vänta på att den ska avta..
Så vi förklarade för läkaren om mina problem med magen sen tidigare och att vi inte gjort någon uppföljelse. Så han dokumenterade och skulle skicka det till HC också skulle vi själva ringa dit nästa vecka för att få en tid. Sen fick vi åka hem.

Nu mår jag bra iallafall förutom att jag är helt utmattad och har kommit fram till att det inte är så konstigt att jag är trött hela tiden när jag aldrig får lugn och ro med magen. Varje dag ska den jävlas och göra ont. Minst 1 gång i veckan är den verkligen på värsta viset när man har så ont att man bara vill gräva ner sig.. ja det går inte att beskriva om ni inte varit där själv. Nu får vi hålla tummarna för en operation för min del... Ja, det var väl allt vad jag hade att säga.

' Sådärja!

Nu är väskan packad inför helgen, kakan står i ugnen och jag och Gibson har käkat smet! Han tyckte det var så gott så han snodde bunken och gick och la sig med den.. nu återstår bara garneringen av kakan och ett skolarbete som ska göras ikväll. :) ♥

' Studentklänningar 2010





Alla klänningar är från stylebystars.se

Jag vill bara springa ut och skrika att jag har tagit studenten!!!

' Filmtips

SKRÄCK/THRILLER

The Others:




Midsommar:


Efter sin systers självmord under en studentfest fullföljer inte Christian sin examen. Han bestämmer sig dock för att följa med gänget till Sverige för att fira midsommar. Men oavsett det fina vädret, de många ölen, och den vackra Trine som äntligen börjar visa honom intresse, så kan han inte skaka av sig Sofies själmord. Och plötsligt en natt hemsöks Christian av att någon eller något försöker ta kontakt. Är det Sofie eller är det hans egen fantasi som spelar honom ett spratt? Trots de andras motvilja börjar Christian nysta i de märkliga händelserna, något som får katastrofala följder både för honom själv och för de övriga i gänget. En sak är säker - det blir inte den midsommar som de hade planerat.


KÄRLEK

The notebook:


Twilight:


KOMEDI

Sommaren med Göran:


Baksmällan:

' I skolan

Hallå där!

Sitter i skolan nu och skriver på en MVG uppgift, om depression. Har skrivit klart tror jag men min lärare skulle kolla igenom den och se om hon var nöjd. Jag hoppas det.. så har jag ännu en uppgift att stryka och mitt efterlängtade MVG.

Torsdag-fredag ska jag vara i skolan/hemma och plugga istället för på badet eftersom jag blev allergisk. Så nu jäklar ska jag beta av några uppgifter! På måndag börjas det på gymmet vilket jag ser fram emot.

Idag är det tacos i skolan. Inte varje dag. Inte tackar vi nej till det heller.
Bara så ni vet ska vi på läger i helgen i undersvik så jag är lite rädd att jag inte kan blogga då :( Om jag inte tar med datorn och hoppas att det ska vara internet där.. ja vi får se..

Nu ska jag kila. Puss :) ♥

' OC










' Astma-anfall

Min natt har inte varit så rolig. Dessutom har dagen bara börjat i otur!



Inatt vaknade jag vid 02:30-tiden av att jag flög upp ur sängen och hostade å fick inge luft alls. Förut när jag fått svårt att andas så har det liksom börjat klia i halsen för att sen svälla igen och då får man lite panik men dricker vatten och tar medicin så brukar det bli bra. Så inatt var nog det värsta jag varit med om vad gäller astman.

Först trodde jag att jag fått en panikångestattack eftersom jag flög upp och hjärtat slog i 190 och jag hade svårt att andas o.s.v. Men jag kom snabbt på att det var astman. Det kändes som jag sovit i ungefär 10 sek utan att få någon luft och därför vaknade jag av hostan. Sen bara hostade och hostade jag och det kändes som det aldrig skulle bli bra. Jag var panikslagen och fick ta medicindos x2 och bara spottade slem typ.. När jag lugnat ner mig lite var jag fortfarande rädd och märkte att det var svårt att andas ut så det tog minst 1 timme innan jag kunde somna om och mamma var såklart med mig. 

Så idag kan jag inte pussa på min sötnos heller för han har parfym. Träffade honom i korriodoren imorse och bara av det började jag hosta och det kliade i halsen. Så jag är väldigt känslig nu.. Inte kul!  

Jag tror att astma-anfallet kom p.g.a att jag har praktik på sporthallen och har varit 1½ vecka i klor, rengöringsmedel och damm. Fick utslag igår också på benen och armarna och det kliade på kroppen förra veckan.. Tycker det är himla tråkigt då vi planerat att åka till sandvikens äventyrsbad och jag skulle börja med simskolorna igen. Måste prata med en läkare eller något om vad jag kan göra..

Hur som helst är klockan bara 10 än så länge och jag har hunnit med att tappat bort min telefon, upptäckt att mitt simkort inte fungerar längre, upptäckt att min bil inte startar, fått låna en mobil av mormor, stängt av den mobilen, knäppt på den igen och insett att det är pinkod. En pinkod som jag givetvis inte kan och inte kan ringa och fråga om heller. För jag har ju ingen mobil!! Åh..

Hoppas eran dag börjat bättre... ;)

' Sommaroutfit



Såhär skulle jag inte tacka nej till att se ut i sommar! Du kan göra dina egna klädkollage här.

' Det ökar!



Måste bara säga TACK alla mina söta läsare! Statistiken ökar,
prenumerationerna ökar och kommentarerna ökar!! Sånt gör mig glad :) Fortsätt så, så blir jag ännu mer peppad på att blogga :)

' Topp till tå

Är precis hemkommen från "Topp till tå" på stan. Jag har färgat ögonfransar och ögonbryn + noppat ögonbrynen. Känner mig som en människa igen!



Här är Inga-Lill
(som har salongen) och jag på bild när hon ger mig en behandling. Bilden finns även på hemsidan.

' naive

 

Just don't let me down
Just don't let me down
Hold on to your kite
Just don't let me down
Just don't let me down
Hold on to your kite
Just don't let me down
Just don't let me down
Hold on to this kite
Just don't let me down


' Bilder på klänningen







Egentligen skulle jag inte visa klänningen men, vips så var den här.. haha

' Nästan klar för studenten och balen!

Det här är vad jag har fixat och ska fixa inför balen och studenten :)

Balen:


- Bil
- Smink
- Klänning + handskar
- Skor
- Hår
- Smycken


Studenten:

- Klänning
- Studentmössa
- Champagneglas
- Skor
(Smink och hår fixar jag själv)

Alltså är det smycken och frisör till balen och klänning till studenten jag har kvar... Hjälp mig! Har jag glömt något?

' Mmm whatcha say?

Mmmm whatcha say
Ooh that you only meant well?
Well of course you did
Mmmm whatcha say
Mmmm that it´s all for the best?
of course it is

 


' Två oplanerade hjärtan

Dagen före alla hjärtans dag dök dessa hjärtan upp helt utan förvarning ;)





1. Våran lilla kattbebis kissade ett hjärta i lådan!
2. Philip kastade sin festis i snön och vips så blev det ett hjärta!


Båda två på samma dag - dagen före alla ♥-dag. Är det inte lite sött?

' Prova balklänning



Imorse när jag skulle åka till praktiken fick jag sånna kramper i magen att jag började grina.. sad girl. Men jag lovar det var inte roligt! Så jag blev hemma och nu sitter jag i sängen och ska snart äta frukost. Ser fram emot att fika lite på mina bullar sen också.. haha. Ikväll ska jag äntligen prova balklänning också! Jag hittade en superbillig, i min storlek och den ser precis ut som den jag velat ha sen jag gick i 9:an, typ. Så vi får se hur det går med det. Om jag får med mig den hem kanske jag kan slänga upp en bild :) Ha det bra! Puss ♥

' Jag har hunnit med mycket idag



Jag känner att jag är på hugget idag!
Det är nästan så att jag får mer energi av att göra saker än av att bara sitta still vid datorn. Det är nog ganska logiskt också kanske..

Idag har jag:


- Vaknat upp med Malin och kollat på en film
- Bloggat tre gånger
- Städat, dammsugit, vädrat och skurat mitt rum
- Bakat 50 bullar
- Tagit reda på i köket


.. och klockan är bara 16 :)  Nu ska jag duscha och göra mig klar för om en timme ska jag vara borta på middag. Sen ska jag hem till Victor :) Jag älskar söndagar!

' Alla hjärtans dag

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Idag är det ju alla hjärtans dag och jag hoppas att alla har en bra sådan. Själv ska jag träffa pojkvännen till kvällen och vi ska hyra gratis kärleksfilmer.. tihi. Vi struntar i sånt där med presenter. Vi har fullt upp att köpa presenter till våra familjer som fyller år stup i kvarten, haha. Vi vet nog vad vi betyder för varandra utan presenter så film blir kanon.

Nu ska jag hämta lillebror på träning, sen handla, sen ska det bakas bullar så det står härliga till. Kanske jag hinner med en promenad i det fina vädret också? Vi får la se!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

' Lyssna på våra erfarenheter istället




Just nu är det en arg Hannah som sitter och knappar på tangenterna men något annat kan ni nog inte förvänta er just nu.

Har inte Bollnäs förstått följderna med droger? Det verkar inte så då man läser nästan varje dag i tidningen att någon omhändertagits eller förts till sjukhus och så vidare och så vidare... Åh jag blir så jävla förbannad! Jag vet inte om det beror på att det uppmärksammats mer efter att Mimmi gick bort eller om det är så att det är mer droger efter vad som hänt. Men vad jag VET är att det inte har slutat pågå!

Okej, jag hajjar om ni som tar droger mår dåligt och inte vet var ni har er själva MEN det finns andra lösningar! Drogerna förvärrar bara allt. Jag tycker bara det är så jävla omoget och PINSAMT att läsa tidningen och höra alla som tar droger och skryter om det! Har ni ingen jävla ting bakom pannbenet?

Jag struntar i om den här 19-åringen är någon jag känner eller inte men det är inte jag som ska skämmas och vare sig jag känner personen eller inte, eller vet vem det är, så kan jag påstå att det är lika idiotiskt.

Och jag kan direkt säga att jag försvarar inte det Mimmi gjorde heller för det var lika idiotiskt. Hon dog ju! Däremot tycker jag att det är för jävligt att det som hände, hände och att det gick som det gick. För ingen kan ersätta Mimmi och jag kommer aldrig träffa henne igen, så jag sörjer självklart! Men det var riktigt dumt..

Och dom här 30-åringarna det skrivs om i tidningarna som tagit droger? Vad fan är ni för jävla förebilder för ungdomarna och samhället? Ni som är äldre, ni är inte barn, ni är inte ens ungdomar, ni är VUXNA människor!

Visst, ni kan säga att jag inte har någon erfarenhet av droger och inte vet vad jag pratar om. För nej, jag har inte tagit droger och inte varit i kontakt med själva drogerna. Jag har aldrig sett en drog i hela mitt liv. Men DÄREMOT har jag erfarenhet av en död vän! En av mina närmsta vänner som jag går och tänker på varenda jävla dag och undrar vafan det skulle hända för.. jag kommer aldrig få träffa min vän igen och hon hann bara bli 18 år. Är inte det rätt sjukt? Låter det inte sjukt i era öron? För sjukt är vad det är, det är åt helvete...
Och DET kan jag kalla erfarenhet av följderna av droger. Är inte det tillräckligt nog?

Det kanske är oss ni ska lyssna på. Som vet hur det känns och vad det innebär, istället för att lyssna på era pundarkompisar som är inne i någon slags bubbla som dom inte kan ta sig ur och har förstört hela sitt liv.. även om dom tar sig ur det. Skulle ni vara stolta över att berätta för era barn när ni blir stor, om vad ni hållt på med? Det tror jag inte för ni kan inte stå för det ni gjort, och om ni ens hinner bli vuxna och skaffa barn. Jag är jävligt djup nu men det enda jag pratar om är sanningen...

Believe me...

' Skoteråkning

Ursäkta alla suddiga bilder men det är något fel med min kamera..









' Tre sanningar om mig

  

* När jag gick i mellanstadiet klippte jag mina ögonfransar. Jag har alltid haft långa ögonfransar och en gång efter idrotten sa en tjej i min klass att hon tyckte det var fult med långa ögonfransar.. så vad tror ni inte jag gjorde? Lyssnade på det såklart och åkte hem och letade fram saxen. Som tur var växte dom ut till sin normala längd igen :)

* Det är först nu det kanske, senaste året/halvåret som jag börjat vara noga med ansiktsrengöring inför natten. Jag har aldrig gjort det förut och om jag ska tvätta bort sminket har jag gjort det med tvål och vatten eller då såklart duschat. Och jag kan säga att jag har ändå alltid haft babyhud och aldrig några finnar, typ en någon enstaka gång.

* Jag är rädd för nunnor! Jag såg skräckfilmen "The Nun" på för några år sedan. Någon mer som sett den? Hur som helst så trodde jag att det var för några år sedan jag blev rädd för nunnor. Men mamma berättade nu att jag alltid varit det, ända sen jag var liten! (det är okej att skratta, haha) Och nu när vi åker till Frankrike i juni, alla faddrar från konfirmationen, ska vi bo på ett kloster med en MASSA nunnor. Jag är redan skraj...

' Nu har jag sökt jobb som...



Nu har jag äntligen sökt jobb, något som även jag kan tro skulle vara riktigt roligt. Det kan ju inte bli annat än roligt med barn! (Om inte alla ca 25 ungar ställer sig och skriker samtidigt). Okej, förlåt, jag kanske ska berätta vad jag har sökt för jobb! Haha. Jag har sökt som vikarie inom förskoleverksamheten här i Bollnäs kommun. Wish me luck :)

' Jobb och lägenhet sökes

Just nu vill jag bara ha en egen lägenhet och ett jobb! Jag vill ut i "vuxenlivet" och vara självständig.. Har insett att jag aldrig skulle klara av ett helt år (minst) kvar hemma utan att göra någonting.. det skulle gå mig på nerverna, för det är liksom inte jag..

Så om ni har en lägenhet eller ett jobb att dela ut så - ja tack.

' Mimmi.. what can I do to bring you back?

Ibland blir det bara för jobbigt. Så att jag inte orkar med. Kan fortfarande inte förstå att Mimmi är borta och första gången jag gick till hennes gravplats fick jag knappt fram något. Att behöva gå till en av mina bästa vänners gravplats när man är 19 år känns helst sjukt.. bara SJUKT kändes det. Jag fick inte fram någonting. Inte ett ord, inte en tår ingenting för jag förstog ingenting. Den enda tanke jag fick fram var att jag för 3 månader sen umgicks med henne, då kunde jag titta på henne, ta på henne, prata med henne. Nu finns hon inte längre?

Det känns som att alla liksom "glömt" bort det också för det pratas knappt om henne längre. Jag orkar knappt prata om det heller för jag förvränger det. Jag har svårt att prata om det öppet men samtidigt behöver jag få prata om det. Ibland dyker det upp tankar som "så tyckte iallafall Mimmi" eller "så gjorde jag och Mimmi" sen slår tanken mig att hon inte ens finns längre. Hon finns iallafall inte fysiskt. Jag hoppas hon finns med oss psykiskt för det är det som gör att man orkar. Och det enda hoppet är att vi ska träffas igen när det är min tur att komma till himlen.
Du, Mimmi, fick en viktigare uppgift och jag kan garantera dig att du har det bättre där du är nu.

Vissa dagar är spärren på och då tar man inte in någonting. Jag kan kolla på hur många bilder som helst och säga det till mig själv hur många gånger som helst utan att förstå det. En annan dag räcker det med att jag ser en endaste bild på dig och sen är det som det är.. men ju mer tiden går desto mer inser man. Det blir mer ett faktum. Men jag vill inte inse det för skulle jag inse det skulle jag bryta ihop totalt. Som jag gjorde på jullovet fast värre. På lovet trodde jag aldrig att jag skulle orka gå tillbaka till skolan för jag mådde för dåligt.. såg inget hopp om livet och jag kände mig bara allmänt deprimerad. Men jag gick till skolan iallafall och sen dess har det känts bättre. När man är i skolan får man annat att tänka på men när man kommer hem igen på kvällarna då påminns man igen..

Den ena dagen är man så stark och den andra så svag.

Den 23 februari var det 6 år sedan Veronica lämnade oss också, och den 24 februari skulle hon ha fyllt 19 år. Nu kan jag besöka både Veronica, Lotta och Mimmi när jag går till kyrkan. Det känns bra att ha en plats att gå till.

Det går inte en dag utan att jag tänker på er, Veronica, Lotta & Mimmi ♥

' Sluta skriva i bloggen om vad jag gör om dagarna

Jag har bestämt mig för att sluta skriva i bloggen vad jag gör om dagarna och så. För vem är egentligen intresserad av vad jag äter till frukost och vad jag skrivit för uppsats idag? För er som vill veta vad jag gör ni får fråga, och jag skriver ju ofta på facebook också.

Bloggen kan nog dessutom bli roligare och jag slipper känna att jag måste uppdatera varje dag för det är lite så jag känner :p jag kommer inte sluta helt med att berätta vad jag gör då jag vet att t.ex. mormor och farmor läser, och mamma läser ju när jag är hos pappa, och pappa när jag är hos mamma o.s.v. och det kan ju vara roligt för dem att veta vad jag gör om dagarna också, även om vi pratar med varandra såklart.

Inläggen kommer alltså bestå utav mer bilder då och andra roliga inlägg.

Ja jag hoppas ni förstår vad jag menar! Och om ni hellre vill läsa vad jag gör - så hojta ;) ♥

' Klädbomb, Ja tack

Inspiration från H&M inför våren & sommaren 2010!




Träningskläder



Badkläder

   

Jackor & Skor

 


Nertill



Upptill




Accessoarer




Är det bara jag som längtar till sommaren?

' Praktik idag igen

Skönt att vakna utan att väckarklockan ringer ;) Nu ska jag peta i mig lite frukost och göra mig klar. Sen får vi se vad jag hittar på. Pluggar lite engelska tror jag. Sen ska jag värma mat från igår och efter det ta en promenad till farfar och hämta bilen som han skulle kolla på. Det är nåt knas med spolarvätskan och lyset fram.

Sen jobbar jag som sagt 14.00-20.30 idag. Ser faktiskt lite fram emot att få komma dit för jag redan trivs så bra där. Skönt att känna så med tanke på att jag ska vara där i 5 veckor! Men det är ju miljön, sysslorna och personalen som gör det trivsamt! All personal (hittills) är trevlig och det absolut tråkigaste man får göra är att städa, men inte klagar jag! Sen är det roligt att möta människor också.. allt från små barn till äldre och det gör det ju lite roligare eftersom man aldrig vet vem man får möta idag! Haha. Sen träffar man många man känner också med tanke på att det är många som tränar där. Men nu ska jag sluta babbla och göra lite varm choklad :) Puss & Kram ♥

' Första dagen avklarad



Ja nu kom jag precis hem till pappa igen. Började 08.30 imorse och slutade cirka 14.00. Har fått veckans schema nu också, jobbar verkligen bra tider och jag trivs redan kanonbra där :)
Ikväll ska jag på kalas hos min farbror.. men innan det hoppas jag på att få lite spagetti och köttfärsås som jag beställt av pappa..

Åh det är så underbart väder! Jag älskar verkligen solen. Den gör mig så lycklig. Speciellt på våren! :)

' Byfånen

 

Sitter i soffan och kikar på Wallander-byfånen. Har bara tagit det lugnt idag.. skönt :) i pausen tänkte jag ta en snabb dusch och efter wallander blir det snabbt i säng så jag orkar med första dagen på praktiken :) Vet att jag börjar 08.30 men har ingen aning om när jag slutar. Sånt som märks :)

Åsa, min låtsasmamma, ska ringa och boka tid hos frisören för färgning åt mig imorgon. Hoppas jag får en tid snart nog! För just nu känns det väldigt risigt..

Jaja, puss & godnatt! ♥

' Praktik på sporthallen



Kom på att jag nog inte berättat det. Men jag fick praktik på sporthallen, precis som jag ville! Jag vill inte spendera 5 veckor på ett sjukhus el. liknande nu känner jag. Och eftersom jag är intresserad av friskvård, hälsa, träning o.s.v. och sporthallen även känns som en bra miljö att vara i för min mage så tycker jag det blir alldeles perfekt.
Jag vet inte riktigt vad jag ska få göra, men det jag vet är att jag ska få vara både i simhallen och i gymmet.

Praktiken börjar redan imorgon! Ska bli jättespännande :)

' Igår, Idag & Imorgon

Nu tänker jag inte uppdatera för att jag har några bilder att visa eller för att jag har något intressant att säga. Snarare om vad som händer och vad jag gör bara för att uppdatera lite.


Igår flyttade Tyson till mormor. Jag, Malin och Victor åkte och hämtade honom. Sen for vi hit med katten och åt tacos och sånt. Sen hämtade vi upp Christopher och åkte till ishallen för att kolla på Ljusnan cup. Efter det åkte vi till Victor och skulle kolla på Notting hill, men självklart somnade jag! Haha.. så förlåt om jag var lite tråkigt. Men jag hade väldans kul innan! ;D

Idag vaknade jag upp hos Victor, åkte direkt till mormor och nu sitter jag här och är kattvakt. Lugnt och skönt med två gosiga katter, kan inte bli en bättre lördagsmorgon :) typ..
Ska äta lite god frukost nu sen ska jag sätta mig i soffan och kika om det är nåt kul på tv'n. Om inte tänkte jag plugga lite engelska för det kan vara skönt att få det gjort.
Klockan 13.00 spelar Victor match på sporthallen, innebandy alltså, så då ska jag dit och kolla. Sen ska han även spela fotboll med pappas lag på Ljusnan cup, så då blir det tre matcher till ända till klockan 23 ikväll. Sen åker jag till pappa och sover.

Imorgon ska min lillebror spela hockey så jag hoppas att jag kan försöka få min minsta lillebror att stanna hemma tro (?). Så jag kan få umgås lite med honom! Jag är jättesugen på att åka skoter....

 

Men nu, ska jag sluta babbla och göra något nyttigt :) Puss & Kram på er, ha det bra.


' woke up early

Hur ofta kliver man upp en timme tidigare än klockan ringer när man ska till skolan? Inte ofta. Så typiskt bara för att jag börjar halv 11. Men idag är iallafall min efterlängtade fredag här :) Jag börjar inse att Tyson verkligen ska flytta ifrån sin mamma och det gör mig lite ledsen. Tycker så synd om dem! Man vet ju nu hur Tula springer och har uppsikt över sin lilla bebis hela tiden. Men vi ska göra så gott vi kan för att de ska trivas på varsitt håll båda två. Nu ska nog jag göra mig klar och åka till skolan lite tidigare, kanske plugga där och få någonting gjort. Puss

' Kurs: Stress ur ett hälsoperspektiv

Har hittat en utbildning jag tror jag ska söka. Den börjar 1 september 2010 och handlar om stress ur ett hälsoperspektiv. Precis vad jag behöver, kursen är 5 veckor i Gävle och den är gratis. Kanon tycker jag!
(Självklart ska jag fortfarande gå massagekurserna, men jag måste ha råd också)

Klicka HÄR för att läsa lite mer om den.

' Dagens

Humör: Lite låg men även glad
Frisyr: Utsläppt med diadem
Klädsel: Jeansleggings och blus
Beroende: Tuggummi
Bästa serie: One Tree Hill
Smink: Foundation, mascara, rouge och lite ögonskugga
Skor: Svarta stövlar
Frukost: Äppeljuice och macka
Planer: Först gå i skolan sen åka snowboard
Låt: Oh Susie - Secret service
fundering: många funderingar
saknad: Mimmi, speciellt en dag som denna


' Trodde det var fredag idag.. typiskt!

Just nu vill jag bara ha fredag så jag får träffa Malin, hämta kattungen och äta tacos hos mormor m.m. Gilla :)
Men än så länge är det bara torsdag. Jag trodde imorse att det var fredag men ack så fel jag hade..
sitter för tillfället i skolan med 3½ timmes hål och ska göra någon nytta - plugga engelska!
I helgen är det Ljusnan cup också som vi kanske ska gå på. Dissar tranan!

Ikväll ska jag åka snowboard första gången på länge :D PUSS ♥

' En dålig dag.


Vinterbild av mig, december-09

Usch har inte så mycket inspiration till bloggen idag. Händer inte så mycket heller och har varit en dålig dag. Någonting positivt är att jag fick reda på att jag klarat historiaprovet som jag trodde jag skulle få IG på!
Men det bästa av allt på hela dagen är ändå att jag ska få åka till min älskling alldeles strax. Ska hämta han på träningen så måste packa lite grejer nu. Puss ♥

' Saker som börjar på H.

Regler: (Det här är svårare än du tror!)
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!/efternamn
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
Du får heller inte skriva samma svar två gånger!



1. Vad heter du? Hannah
2. Ett ord på fyra bokstäver: Höst
3. Flicknamn: Holly
4. Pojknamn: Harald
5. Yrke: Hästskötare
6. Färg: Hhhhhehe jadu.
7. Klädesplagg: Halsduk
8. Mat: Höstsoppa
9. Sak i badrummet: Handduk
10. Plats/stad: Helsingfors
11. En orsak att vara sen: Huvudvärk
12. Något man skriker: Hjälp?
13. Film: High school musical
14. Något man dricker: Hallonsaft
15. Band: Håkan Hellström. Fast det är väl inget band?
16. Djur: Höna
17. Gatunamn: Hagvägen
18. Bil: Hyundai
19. Sång: Hallelujah

' Inte bara tänka på alla andra

Något jag insett såhär på senaste tiden är att man kanske inte ska tänka på alla andra hela tiden. Och då säger jag inte att man ska sluta tänka på alla andra, man ska snarare tänka lite mer på sig själv. Efter att både familj, vänner, psykologer, kuratorer och ja, till och med lärare har försökt printat in det i mitt huvud har jag äntligen fattat det! Det tog tid men tack alla som försökt få mig att förstå. Det är så skönt och det kan vara så små saker. Det gäller att prioritera bara.



Förr tänkte jag "men hur kan man INTE tänka på alla andra?", vad egoistiskt. Men nu inser jag att jag tar hand om andra bättre när jag mår bra själv. Och tar jag inte hand om mig själv i första hand så mår jag inte bra. Ganska logiskt, eller hur?

' Tre Tips

Innan du lägger dig..

* Skriv ner tre positiva egenskaper om dig själv.
* Skriv ner någonting bra du gjort idag, som du är stolt över.
* Skriv ner någonting som du gjort mindre bra, som du vill ändra på.
För du har möjligheten att göra det bättre nästa gång. Bra va?



Det är Du som är din bästa vän. Ingen känner dig så bra som du. Ingen kan vara mer stolt över dig än du själv.

' Resultat med i Ljusnan

Om ni inte sett ännu på helahälsinglands hemsida så står vårat resultat med mera där. Klicka HÄR för att komma direkt till länken.


Ps. Mormor - du måste skriva in ditt namn när du kommenterar. Alla - nu ser det ut som att jag kommenterar mina egna inlägg men det är mormor som inte tagit bort mitt namn sen jag suttit där ;) hihi.

' 4 sanningar om mig


* Jag älskar förändringar. Även om jag skulle chansa (som tillexempel med hårfärgen) så vill jag ha en förändring. Det kan vara vad som helst. Prova en ny maträtt, möblera om mitt rum, prova en ny klädstil, en ny hårfärg osv osv.

* Jag är jättenervös för att öppna paket. Dels för att jag är så nyfiken och det är spännande, och dels för att man aldrig har någon aning om vad som ligger i ett paket! Sen är jag så rädd för att folk inte ska se att man blir glad och tro att man är missnöjd. Detta gör att jag tar hundra år på mig att öppna paket och folk blir lite otåliga efter en stund.. haha

* Jag tycker navlar är väldigt obehaglig. Av någon anledning! Inte för att jag brukar "pilla mig i naveln" men om man sätter fingret i naveln känns det som att man ska få in fingret i hela mag- och tarmsystemet typ. Haha ni får tycka att jag är konstig! Men jag får panik när jag ser någon pilla sig i naveln..

* Jag ryser av bomull, servetter, papper och snö! Ni vet när det gnisslar under skorna av snön? huuua!


' Spinning



Har varit på spinning ikväll. Så nu är jag nytränad vilket är otroligt skönt. Har även hunnit med att äta, duscha, rakat benen, smörjt in mig, klippt och målat alla 10 naglar. Heja mig!

Nu sitter jag i mjukiskläder och kollar på Familjen Annorlunda. Efter det är slut ska jag plugga lite. Jag vet att jag skrev tidigare att jag skulle vara med Victor ikväll. Men han fick en billig biljett till en innebandymatch i Falun så då ska han såklart åka på den :) Nu åter till tv'n. Puss ♥

' Musik och bilder från konserten

Här har vi en video på Nadja när hon sjunger Shoreline. Så sjukt bra! Underbar röst. Ni måste lyssna.

 

Jag sjunger Hallelujah. Med mig i refrängen hade jag kören och de andra ur projektarbetsgruppen plus ett par-tre tjejer till som var med och sjöng. Therese Waleteg spelade eufonium.

Jag läser upp mitt tal om Veronica, och hennes brev som hon skrev till vår klass 1½ vecka innan hon gick bort.

Hela gänget + kyrkoherden Lena Wängmark och Veronicas mamma Ann-Christin.

Nu har vi satt in pengarna på banken och de har räknat åt oss, slutsumman blev hela 15.967 kronor!!

Underbart.


' Veckans planering

Måndag: Skola, spinning 17.30, hämta ut mitt h&m paket, plugga.
Tisdag: Skola, konfirmationsträff
Onsdag: Skola, ev. åka till Ellinor, andra avenyn, plus lägga mig tidigt..
Torsdag: Yoga 07.00, skola, åka snowboard.
Fredag: Skola, Hämta kattungen, vara med katten hos mormor, sen ev. Tranan.
Lördag: Oklart
Söndag: Oklart

RSS 2.0