Draft: Sept. 29, 2009

gjorde lösnaglar igår på salong, riktigt tjusiga är dom nu faktiskt ;)

Ikväll har jag dansat å dansat, i hela två timmar. Det blir mycket dans den här veckan. Först 2 timmar idag, 2 timmar på torsdag, 4 timmar på fredag och uppvisning på lördag!

Nu har jag precis duschat och sen gjorde jag i ordning lite popcorn som jag skulle motivera mig själv med för att kunna plugga samtidigt. Men så insåg jag att det är för sent för att plugga nu så det blir nog bara att läsa en bok..

Imorgon är jag slutar ska jag ev. fota några brudbuketter som en tjej på lärling har gjort. Sen ska jag hem och slänga i mig något att äta för att sen gå iväg och vara barnvakt till Edith och Ines :) Efter barnvaktandet blir det middag på Tranan med lite folk. Det händer liksom grejer hela tiden.. :-)

Godnatt på er! ♥

Helgen



I fredags sov jag hos pappa.

I går åkte jag hem till mamma. På kvällen kom Sandra & Therese och vi åkte hem till Pontus där det var ett gäng och festade eftersom Johan fyllde 17 år igår. Men blev inte där alls länge förrän vi gick hem till Johan, satt på altan och hade trevligt. Sen åkte vi vidare in mot stan. Therese & Sandra gick in på Tranan och vi åkte till Statoil, träffade lite folk, åt mat, och så vidare till max där vi träffade ännu mer folk.. träffade även Victor också som jag saknat himla mycket. ♥
Johan åt mat på max och jag satt desperat och försökte få upp isen ur hans läsk som jag kunde bedöva tungan med.. gick inte nå vidare bra om man säger så och Johan försvann iväg ett tag, kom tillbaka med en mugg FULL med is och sa "här har du din jävla is" hahaha. Ja, det kanske inte låter så kul men vi hade rätt kul åt honom. Så jag tuggade is resten av kvällen..


bild från google

Efter max gick vi hem till Nils där det var en massa folk, Victors klass hade haft klassfest den kvällen så det var mest folk från deras klass. Vid tre inatt kom vi hem jag och Victor och sov här.



I morse när vi vaknade gick vi in, Victor påstod att vi skulle göra "värsta goda frukosten med kokta ägg och grejer" så jag sa: ja, vad kul för dig! Då kom han på sig själv, att jag kan ju inte äta "värsta goda frukosten" just nu. Haha. Men äggen gick i iallafall :) Hoppas jag kan äta som vanligt snart igen utan att det gör ont!

 bild från google.

Vid 14-tiden åkte jag och jobbade för dom ringde i veckan och frågade om jag kunde komma och jobba idag så jag ställde självklart upp. Kul när dom ringer och frågar sådär! Så jag jobbade till 20:30 ikväll, kom hem.. sen dess har jag suttit med facebook och historia-uppsatsen som skulle varit inne i fredags. Men jag fick den senare än alla andra så fick lite längre tid på mig. Nu är den snart klar!


bild från google



Tänk om man kunde knäppa med fingrarna om man ville få något överstökat! Då skulle jag knäppa med fingrarna för en dusch, en renbäddad säng, ett städat rum och alla läxor gjorda ikväll.


bild från google

Gud så skönt det hade varit.. nu ska jag sluta babbla. Å fortsätta med sånt som man tyvärr inte kan knäppa med fingrarna åt. Spelar ingen roll om jag blir vaken hela natten för nu ska jag få det gjort! Hellre det och är trött imorgonbitti än att jag retar mig på läxor å ett stökigt rum... Tack för mig! godnatt :) ♥


Lite om piercingen..

Hej! Nu är jag hemkommen från Gävle med: Ett par grå benvärmare, en grå stickad tröja och en grå mössa från Gina Tricot, ett vitt linne, två pack strumpbyxor och hårfärg från H&M och som ni kanske såg i det tidigare inlägget; hål i tungan.

bild från google.

Jag är faktiskt väldigt stolt över mig själv! Trodde inte jag skulle våga men nu är det över :) min tunga har faktiskt inte svällt upp så mycket som alla prata om att den skulle göra så jag har haft tur med det. Det gjorde inte ont att ta själva hålet men när hon bytte stav och grejade gjorde det väldigt ont och jag skakade som fan i mun :p haha. Nu känns det helt okej men jag kan inte lipa eller vad man ska säga för då spänner/stränar det under tungan.
Enda nackdelen är ju att det är svårt att äta nu ett tag, men jag åt strips typ direkt efter och det gick rätt bra, jag har liksom fått in en rutin på hur jag äter. Haha.. hemgjord pizza gick däremot sämre men ostkrokar går bra ;) höhö.. gör mig inget! Men men, blir väl mest soppa framöver nu eller om det är något annat som är lätt att skära i småbitar :P får kolla matsedeln i skolan till veckan ifall jag måste ha med matersättning eller något :))


åh jag klantade till mig lite när vi åkte hem från Gävle idag, först kollade jag fel så vi fick åka tåg till söderhamn istället för bollnäs, sen tog vi bussen från söderhamn och hem, så hoppade victor av före mig i bollnäs och jag hade min mobil i hans jacka :s de glömde vi naturligtvis bort.. så nu är jag utan mobil till imorgon om det är någon som har försökt skicka sms eller ringa och inte fått tag på mig :p herrejösses vad text det blev nu. Ska försöka slänga upp lite bilder på kläderna imorgon också :)

Look what...

22b7e1bf9990f458e87d965907f3acc6.png

Kolla varifrån!

Look what I've done


Mindre tid åt bloggen.

Tråkigt att säga men nu är det såhär: Jag har en skola att sköta, en dans som kommer ta extra tid just nu, sånglektioner å läxa på det, konfaträffar, träningar, en familj, en pojkvän och vänner att träffa. Så som ni borde förstå så kommer bloggen att stå åt sidan. Ska försöka sitta vid datorn mindre överhuvudtaget. Jag tänker absolut inte sluta blogga men när jag verkligen har något vettigt att säga/komma med så kommer det upp här på bloggen! Eller när jag bara har tid över.
Men med tanke på min dåliga mage och att jag (egentligen inte) får stressa så är bara datorn ytterligare ett stressmoment för mig. Hoppas ni förstår! Så ni inte förväntar er någon 3-inlägg om dagen blogg.. PUSS! ♥

Ps. ni har blivit bättre på att kommentera! ni är bäst.

Till min älskling.

 

Min pojkvän är världens bästa.


Frågor & svar om bloggen!

Hur många bloggar har du? 1
Hur ofta skriver du i den/dom? Jag skriver oftast flera gånger om dagen!
Hur många unika besökare har du på den/dom? Ligger på ungefär 45-65 unika om dagen.
Hur många kompisar har du som bloggar? Ja det är inte många av mina kompisar som fattat det roliga med att blogga ännu ;) haha
Hur många av dina kompisars bloggar läser du? några stycken.. men bara en som är min "riktiga" kompis som jag umgås med å sånt.
Vilkar är det? Therese
Vilka bloggar läser du varje dag? Ellinorak, louisestyle, melissa, stinalee, rebecca, ellen, felicia, sara, med många fler!
Vilken blogg tycker du mest om? Det är dom jag näämnde ovan som är mina favoriter.
Varför börja du blogga? Jag gillar att skriva, att ha en del av mitt liv "samlat" på ett och samma ställe med tankar, bilder, känslor och vardag. Sen älskar jag att få respons för det jag gör, och det är även kul att folk jag inte träffar så ofta kan läsa om mitt liv.
När börja du blogga? För drygt 1 år sedan började jag blogga på riktigt. Jag har bloggat lite innan det också.
Har du gjort din design själv? Den här är tagen från blogg.se, men jag väntar på en tjej som ska göra min design.. det tar lite tid bara..
Är du nöjd med din design? nej
Brukar du skriva saker för att vara elak? verkligen inte
Brukar du skriva saker sen ångra dig? Nej :)
Varför? För att jag skriver om saker jag vill skriva om och det är genomtänkt.
Vad skriver du mest om? Mest skriver jag om hur dagen har varit, sen kan jag bjuda på mig själv genom text och bilder också!
Brukar du hänga ut personer i din blogg? Näe, det brukar jag inte.
Har du läst en blogg och hånskrattat åt personen som skrivit? Ja, det har hänt.
Har du läst en blogg och tyckt synd om personen som skrivit? Absolut.
Skulle du vilja bli en storbloggare? Inte en storbloggare, som blondinbella, stinalee eller kissie o.s.v. Men jag skulle absolut inte neka till att ha några tusen besökare varje dag, absolut inte!
Tror du att du skullle vara en bra storbloggare? Det tror jag absolut. Jag skulle nog ha mycket att komma med om jag var i den situationen.
Hur länge ska du blogga? Tills jag känner att jag inte orkar mer.
Är de ofta folk kommenterar din blogg? Jag får endel kommentarer varje dag och det tackar jag för!
Vad kännetecknar din blogg? Det är nog bara mig själv.
En sista fråga: Varför gjorde du det här testet nu? För att det var lite roligt att se, och för att ni ska få se något annorlunda :)

En tanke..

 

Har ni tänkt på det? Många kanske tänker på det men glömmer det lika fort.


Istället för att klaga i onödan; ge beröm!

Istället för att hata; älska!

Istället för att ta för givet; tala om för dom vad dom betyder för dig. Hellre för många gånger är för några!

 

Man ska inte lägga ner energi på dom man hatar, utan dom man älskar. Man ska inte klaga om det absolut inte är nödvändigt, man ska ge beröm så att personen även får veta vad den är bra på. Och man ska inte ta människor för givet, för en dag kanske dom inte finns där hos dig..


Detta ska bli mitt





Me like.
Mössan ska bli min, för endast 59 kronor. Tröjan får nog haka på den med för jag blev lite förälskad sådär!


Jag har sjukt ont i magen. Eller jag hade nyss, hade så ont så jag kallsvettades, skakade, höll på att kräkas och tuppa av. Ja, det är så min mage är ibland.. ofta.. fast bara ibland sådär illa. Hursomhelst hatar jag den. Nu ska jag ligga i soffan och vila innan jag ska sätta igång med plugget! Puss ♥



Ledig dag-idag.

Jag kan ju börja inlägget med att fråga om det är någon som vill ta över min hög med läxor? :) Nej, jag tänkte väl det..

Idag är den enda dagen i veckan jag är ledig från både dans, sång, konfirmation å andra saker så därför tänker jag passa på att plugga allt vad jag kan ikväll så jag har det gjort! Ska bli himla skönt. Blir ju lite stressigt när man har andra saker att göra också och som vanligt när skolan dragit igång blir min almanacka proppfull.. :)

Nu ska jag iallafall passa på att sova en sväng för jag är lite trött..

Ursäkta detta trista inlägg.. kommer lite roligare ikväll :) Puss ♥


Ibland vill man bara lägga ner.

Ibland känner man hur man vill lägga ner bloggen för att man inte får någon respons... 60 besökare=3 kommentarer, ungefär. Man gör vad man kan men lyckas liksom inte nå målen.. så man kan fundera; vad tycker dom om att läsa det jag skriver? Skrattar de åt min blogg eller tycker dom att den är bra? Det är så svårt att veta när man inte får höra. Ofta får man kommentarer som "Hej! Fin blogg, gå gärna in på min och kommentera :)" Men jag kan säga att jag skulle ta åt mig om jag inte bara visste att säkert 30 andra har fått samma kommentar..för det märker man på vissa. Skriv något personligt någongång istället! :)

Men så helt plötsligt kan man kanske få en kommentar som gör att man får lusten att fortsätta blogga. Det behöver inte vara något speciellt! Bara en ynka kommentar (som inte innehåller reklam) gör mig glad.


Men då påminner jag mig själv också om att jag faktiskt själv måste börja kommentera mer. Om vi säger att jag läser 30 blogginlägg kanske jag kommenterar hos 3 av dom också.. Jag vet ju själv hur glad jag blir av kommentarer därför ska jag bättra mig själv på den fronten!


Nu vill jag ha riktig höst!















.. med gula löv, kylig luft och fina dagar!

Det blev en utgång igår.

 

Det blev utgång igår, vilket jag bestämde typ en timme innan. Men det är då det blir som roligast ju :D Och roligt hade jag.

Idag är det söndag och jag ska väl göra sånna där saker som jag brukar göra på söndagar... städa, plugga lite, å sen vara med Victor ;D
Vad gör ni idag? Puss! ♥


Hiss & Diss

Jag hissar..


Hösten!
Tänk alla fina färger det är på hösten! Det är så fint med alla gula och bruna löv och luften känns så "ren och fräsch". Nog är det lite roligt allt att få ta fram höst/vinter kläderna när dom legat och väntat hela våren och sommaren.. :) Kul med variation. Dessutom blir bilderna man tar så otroligt fin!



Att sjunga! Iallfall jag blir otroligt glad av att få sjunga. Och jag har hört att när man visslar/sjunger så är man glad! När jag gick från sånglektionen i torsdags hade jag ett leende på läpparna. Man får på något vis uttrycka känslor :)

Stickat. Det är både varmt, skönt & mysigt! Allra helst nu på hösten/vintern såklart, tänk en stor stickad tröja till ett par varma strumpbyxor med benvärmare till. Eller ett par stickade handledsvärmare, & en stickad mössa! Myyys..

 

Jag dissar...


Mens. Okej, det finns till för ett bra syfte och det kan vi ju vara glada för. Men allt utöver det! Tamponger & bindor = kostar pengar. Mensvärk = olidligt! Det finns ingen värre smärta.. jag har då iallafall inte varit med om någon värre.

Måsten. Ja när man har en massa saker att göra och man känner pressen men orkar verkligen inte.. Utan man vill bara ligga och inte göra någonting..


Min fredag kväll.

 

Hann inte med att åka till Petra igår :( Missade idol gjorde jag också! Men victor kom iallafall .. :) Just nu sitter jag och kikar runt lite här på bloggar och facebook och sånt, sen ska jag sätta igång att fortsätta plugga så jag blir klar nån gång :) Ikväll ska jag få min efterlängtade maxmat! Sen ska jag kolla på Victors innebandy match. Det är seriepremiär och sånt så det ser jag fram emot. Ska faktiskt försöka fixa en dagens outfit lite senare! Måste bara hitta någon som ställer upp bakom kameran.. :) Puss! ♥

Besök hos Petra & Holly.

Idag ska jag på besök hos Petra & Holly! Äntligen får man träffa er å umgås lite.. :)



Efter det kommer Victor hit och det blir väl idol om jag hinner hem till dess. :) Puss!

Musiktips, tack!




Mitt konto krånglade men nu har jag det igen! SÅ NU VILL JAG ATT NI TIPSAR MIG AV MASSOR MED MUSIK!!
Så kan jag dela med mig av spotifylistan sen :)

Önske-outfit





Egentligen tycker jag inte ens om jeans längre. Så nu är det slut med jeansen och fram med strumpbyxorna! MYCKET skönare, snyggare & billigare.


So live your life

- Leva livet nu ska jag leva livet.. 


Ja det är precis vad jag har bestämt mig för att göra! Jag som är så feg och rädd för allt har bestämt mig för att lägga av med det och ta tag i saker jag verkligen vill göra! För man lever bara en gång och då måste man ju ta vara på det också :D Here we go.

Nykär eller bara "vanligt kär"?

Nu är jag igång och funderar igen.. men jag sa till min pojkvän igår: jag tror jag kommit på varför man är nykär, men nu känner jag mig lite efterbliven för det har säkert alla redan kommit på.

Sen diskuterade vi det där.. eller om jag ska vara ärlig så var det mer jag som diskuterade med honom (haha). Men jag tänkte iallafall såhär..

Att man är nykär för allt är spännande i början eftersom man inte vet så mycket om den andra :) sen upptäcker man ju liksom nya saker hos varann. Men det är när man tycker att man känner den andra som det går över från "nykär" till "kär" och det blir mer vardag. Man är forfarande kär då men inte nykär utan kär i alla saker man upptäckt hos personen.



Det kan ju också vara därför som folk ofta gör slut under eller strax efter den där "nykär"-perioden för att man upptäcker saker som man egentligen inte "vill" upptäcka hos den andra..

Fast egentligen kommer man ju att upptäcka saker hos varann till man är 90 år eller äldre.. man kan ju inte liksom veta hur den andra vill inreda sitt hus eller uppfostra sina barn. Dessutom kanske de sitter på en massa dolda talanger? ;) Ja det var iallafall min fundering och nu har jag fått dela med mig av den.. haha :)

Eller hur tänker ni? ;) Är ni nykär? :D


5 saker du inte visste om mig!

Onödigt, men roligt (?) vetande...



1. Jag är expert på att kasta pennor i golvet. Varje lektion kan jag kasta pennan i golvet upp till 3 gånger...

2. När jag var i 5-års åldern hade jag inga tänder alls. Jo, jag fick ju tänder som alla andra småbarn, men sen hade jag någon sjukdom som gjorde att jag tappade emaljen vilket resulterade i- inga tänder. Jag har säkert någon gammal bild jag kan slänga upp så ni får se underverket.. haha

3. Jag måste ju erkänna att jag är väldigt rädd av mig. Vilket min pojkväns mamma har lagt märke till, kan jag lova. Hon är nämligen lärare på den skolan jag gick på när jag gick på grundskolan och då vid halloween hade de gjort en spöktunnel i källaren på skolan... gissa vem om var räddast? Och gissa vem som påminner mig om det än? Sen för att nämna andra rädslor jag har så är det bl.a: spindlar, mörker, höjder, trånga utrymmen, att åka lift, karuseller ja... listan kan göras lång.

4. Jag skulle kunna kalla mig själv som tråkig för jag känner att jag varken har någon speciell musiksmak eller klädstil. Det är otroligt varierande och kan även vara riktigt jobbigt ibland när man inte vet vad man ska lyssna på för musik eller vilka kläder man ska ha idag... jag lyssnar ju liksom på det som spelas och jag tar de kläder som finns i garderoben... (okejjagvetattjagköpernyakläderhelatidenmenjagvetintevadsomärminstil,liksom)

5. Det är väldigt sällan jag är nöjd. Jag kan ge exempel på tapeter i mitt rum. Jag tröttnar väldigt fort.. likaså vad det gäller bloggdesignen eller en ny mobil.. & det är väldigt mycket jag vill ändra på. Mycket vad gäller mig själv.. (Men mycket jag är nöjd med också)

Taken

taken filmomslag

Riktigt bra och spännande film!

Handling:

Den föredetta CIA-agenten Bryan får sig en smärre chock då han ringer sin 17-årige dotter Kim som är på semester i Paris tillsammans med väninnan Amanda. Medan far och dotter talar bryter sig plötsligt iskalla människohandlare in på hotellet och kidnappar de båda kvinnorna. De albanska gangstrarna får dock mer motstånd än vad de räknat med. Bryan är inte en man att leka med och han sätter in hela sin arsenal av effektiva och dödliga knep i kampen att fi nna Kim och Amanda och straffa deras kidnappare. Bryan har dock bara fyra dygn på sig att hitta fl ickorna innan de blir sålda till prostitution i ett främmande land och försvinner för alltid. En kapplöpning mot tiden har börjat...

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv.




Jag kan ha räknat sekunderna som gick
mellan ljuset och åskans dån
Jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick
om du var på väg hit eller härifrån
Det tysta ekot är av ett slag för sig
Det kommer ensamt om det är nåt att ha
Vad du gör ta inga råd från mig
Jag vet, dom fungerar inget bra

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
det kan va så förfärligt
det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
det kanske var pundigt
det kanske var bra

Lustigt..

Gud vad lustigt, precis när jag skrivit det där inlägget nedanför om "det gör ondare att föda barn" så får jag ett sms om att Nathalie i min klass är påväg in för att föda nu! Jag hoppas allt går bra och jag skriver nu innan jag får veta något att jag tror det är en pojke ;) jag gissade ju rätt på petras så vi får se om jag gör det den här gången med.. som sagt, hoppas allt går bra nudå! Dom hade fått åka ambulans in för det gick så fort. :p



update: hon fick en son! Grattis Pierre och Nathalie :D

"Är det värre än att föda barn?"

Jag har kommit på en sak. Det är väldigt ofta jag jämför saker och när jag gör det ställer jag frågan; är det värre än att föda barn?

Det är mamma som råkat ut för mina frågor mest eftersom hon får lida med min smärta jag har ibland och då får hon ta mina frågor också..

ikväll kom jag och tänka på det för att jag fick så plötslig magont & mensvärk. Hittills har min mamma iallafall svarat att "Ja, det är klart det gör, fast det är ju en annan smärta.." liksom. Och då svarar jag "okej, då ska jag aldrig föda barn!!"

Fast det är väl klart att jag egentligen förstår att det är värre att föda barn men jag försöker kanske inbilla mig ungefär hur det känns att föda barn, eller något. Men jag vet inte varför jag jämför det just med att föda barn.. haha.. jämför ni era smärtor med något? :p


Tillfällig design

Som ni ser ändrar jag i bloggen och grejar, men jag väntar fortfarande på min bloggdesign och den andra designen kändes lite rörig så jag testar med färdig-gjorda gratisdesigner så länge som kanske kan funka!

Dagens frågor




Senast sedda film -
my big fat greek wedding

Senast köpta skiva - Sofia Karlsson's

Sparar till - framtiden

Väntar på - just nu väntar jag inte på någonting

Pålägg som gäller - ost just nu

Dagens dryck - pepsi (y)

Senaste boken du läste - håller på och läser Oliver Twist.

Senaste maträtten du åtPasta med kassler och ädelostsås, typ.

Senaste klädesplagget du bar - just nu; strumpbyxor, body och cardigan.

Senaste repliken du yttrade - Typ "hejdå" eller något till min mor som åkte.

Senaste personen du pratade i telefon med - min mormor, ska få några stickade tröjor av henne! Så sa att mamma var på väg för att hämta dom.

Senaste personen du fick brev av - H&M & halebop.

Senaste gången du sov - Inatt till 09:55 imorse!

Senaste saken du köpte - Det kommer jag inte ihåg.

Vad har du gjort idag - vaknat, varit på första träffen med de nya konfirmanderna (jag ska vara fadder).

Gillar du svarta kläder - Ja men det är tråkigt med bara svart så om man piffar till någon detalj med med lite färg så!

Hur tidigt stiger du upp - ca 6:45 när jag ska till skolan. Åtminstone så ringer klockan då.....

Hur många par skor har du - Typ 10 kanske..

Var har du ont - magen, mensvärk gillar vi inte..

Kan du stå på händer - nej va

Vad lyssnar du på för musik nu - allt & inget i princip. just nu försöker jag hitta några bra låtar jag kan sjunga till på mina sånglektioner.. (har nämligen fått det i uppgift)

Vad tycker du om idrott - om det är en rolig idrott så tycker jag det är väldigt bra, det är skönt efteråt och man blir mycket piggare!

Vad har du för klocka - två "o.n.e klockor" som är mina favoriter men använder ofta mobilen också.

Sämsta sport - oj.. jag vet inte om jag kan komma på någon sådan, troligtvis finns det väl ingen dålig sport eftersom många utövar den kanske, men det finns däremot många sporter jag aldrig skulle ta mig för att prova. Och det är t.ex: curling, höjdhopp o.s.v, brottning, ja ni förstår... däremot har jag faktiskt provat på de flesta sporterna.


I framtiden

När jag fått fler besökare/prenumeranter här på bloggen lovar jag er en frågestund och en videoblogg! För det känns lite onödigt just nu..

Karen söker pappan till hennes son - en bluff.

Jag antar att ni är många som sett det här videoklippet om "Karen som söker pappan till sitt barn", men nu var jag in på aftonbladet och då visade sig allt vara en bluff? Jag tycker det verkar skitkonstigt eftersom det har lurat många, hon hade över 750 000 visningar på klippet och över 3500 kommentarer som önskat henne lycka.

"Karen" är egentligen den danska skådespelaren och modellen Ditte Arnth, 29, boende i Köpenhamn. Hon har flera reklam-, film- och teaterroller bakom sig. Men varför hon fejkat filmen vill hon inte svara på."



Läs artikeln HÄR.


Slapp-söndag

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugn. Har två saker framför mig bara och det är att; rensa datorn & plugga. Datorn behöver verkligen en rensning innan den kollapsar. Okej jag kanske överdrev lite där, men rensas ska det göras iallafall. Sen måste jag komma igång med en bokrecension och historia arbete så man får det överstökat :)



Jag förra hösten.

Håller även på att förbereder lite inlägg som man lätt kan slänga upp om man är i skolan eller inte har någon inspiration för tillfället. Ibland kan jag inte alls veta vad jag ska skriva om och ibland har jag jättemycket idéer. Då kan det vara bra att skriva ner dom idéerna i olika inlägg så man har när man är utan inspiration! :)

Nu ska jag sluta babbla ;) Uppdaterar senare... Puss ♥

I wish..

Varma, mysiga, stickade.. inte vad jag skulle tacka nej till i höst.


mössa från ellos.
bevärmare, h&m.

strumpbyxor, h&m.



  tröja från modette.se

   Halsduk & scarve från ellos.


Ja drömma kan man ju alltid...


When love takes over


Nu har allvaret börjat...

Ja, nu känns det att skolan kommit igång. Vi slutade halv 10 idag för våran lärare som gick hem skulle vi haft resten av dagen så då blev det inget. Men vi stannade kvar och pluggade tills nyss så duktig som vi är ;) Vid halv 3 åkte jag hem. Gjorde en uppgift + skrev i loggboken.

Har några uppgifter framför mig nu som måste göras, bl.a. en historia uppgift och två borecensioner m.m.

Nu har det mesta dragit igång; dans på tisdagar, sånglektion på torsdagar, också konfan då som kommer vara nån gång i veckan och sådär. Sen ska jag börja simma också fr.o.m. måndag när simhallen öppnar :) Fick en förfrågan om jag kunde vara ledare för en simskole grupp varje torsdag också men jag var tvungen att säga nej för jag kan verkligen inte ta på mig mer. Folk i min omgivning säger åt mig att inte ta på mig så mycket och det har dom rätt i så jag slipper stressa. Blir det för mycket så blir det heller inte roligt längre och det är ju inte meningen. Jag har ju faktiskt skolan att tänka på i första hand. Nu är det bara sista året kvar!

Nu ska jag välja en upptäckare att skriva om på historian! Puss ♥

Sång och yoga




Igår hade jag min första sånglektion. Det var hur kul som helst! Så nu ser jag bara fram emot nästa gång.. :) och jag fick, tur som jag hade, sjunga hallelujah! Efter sånglektionen drog jag hem och gick med hunden sen till Victor och åt middag. På kvällen var jag på yoga första gången i hela mitt liv faktiskt. Visst det var skönt i början och slutet, men i mellan- var det riiktigt jobbigt.. så det är ingenting jag kommer gå på igen. Det var liksom inte jobbigt för jag kände inte att jag "tränade", det var mer slitsamt för kroppen typ. Kan inte förklara det bättre :P Men jag anser iallafall att när jag är vig och mjuk i kroppen kan jag gå på det igen...

Nu är det iallafall fredag! Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, vilket ska bli mycket skönt! Förutom då när jag ska

Utgång ikväll




Idag har jag varit på sjukhuset och tagit ytterligare prover för mina nässelutslag för imorse vaknade jag med utslag över typ hela min överkropp och det har kliat inatt.. olidligt! Så har fått två olika mediciner plus en extra astmamedicin.

Nu ska jag käka lite och sen ska jag packa och åka och sola med mamma å sen åker jag till mimmi där vi ska göra oss klar för att gå på tranan och äta :) Nu måste jag sticka, lite ont om tid.. puss!

Idag, just nu och ikväll..

Idag har jag; gått i skolan till 4, haft sjukvård hela dagen, gjort rent åt fisken, försökt övertala mamma att börja dansa med mig..

Jag har precis upptäckt; att vi har "män som hatar kvinnor"-boken(YES) och att andra avenyn finns att se på internet nu!!

Nu ska jag; spela in "Idol 2009" 's första avsnitt så jag kan se det när jag har tid, skjutsa ner lillebror på stan, lämna tillbaka böcker på Bibblan, hämta min styvbror, äta middag, byta om.

Ikväll ska jag; sola med mamma, gå på säsongens första dans-träning (det är egentligen andra men jag missade första).



Igår hade jag ingenting att göra (eller jo det hade jag, jag borde pluggat, städat, sovit och kollat på filmerna jag lånat) så, iallafall så åkte jag till Mimmi. Victor ville också ha lite sällskap så vi gick och mötte honom sen gick vi tillbaka till Mimmi och hämtade bilen, hämtade upp Johan och bestämde oss för att åka till ett spökhus på Bolle. Jag filmade när vi gick i skogen och allt, så jag tänkte slänga upp videon här när jag har tid så ni kan få höra våra fina sånger vi sjöng för att lugna nerverna, och våra skrik när killarna tyckte dom skulle vara rolig och skrämma oss. Haha! Men jag kan förvarna er med att det är mest svart hela filmen eftersom det var kolsvart ute. Men det är sånt man får ta! Tänkte att det kan vara kul eftersom jag inte har någon fantasi överhuvudtaget vad det gäller videoblogg.. efter vårat lilla skogsbesök så åkte vi hem hit alla 4 och sov.

Nu ska jag åka! ♥

Foto-time!

Idag ska jag:

- Ut och fotografera lite.
- plugga svenska & historia.
- städa mitt rum.
- kolla på filmer jag lånat.


Har ingen foto-inspiration sådär men jag tar med mig kameran och går ut så får vi se vad det blir! Alltid lika spännande.. :) ♥

Bloggälska mig! :)

bloglovin

 

Jag skulle bli väldigt glad om ni ville prenumerera på mig på bloglovin! (Man behöver inte ha en blogg för att kunan göra det, utan registrerar bara ett eget konto och sen lägger man till bloggarna som man vill prenumerera på) Superbra, eftersom man inte missar ett enda inlägg! För att prenumerera på mig, klicka på ikonen ovan!


Måndag, 09:45

Godmorgon alla glada, själv är jag trött så ögonen svider...

men jag är lite glad för jag har hittat världens finaste lägenhet i Gävle! Centralt och allt, en 1:a på 40 kvm.. till ett bra pris. Synd bara att det är ett tag kvar innan man ska flytta för då är den väl borta..

I lördags var jag barnvakt till 02:30, somnade inte förrän efter 05:00.. sov till 13:30 igår då mamma ringde och väckte mig och Victor för vi skulle äta lunch. Så vi bestämde oss för att ta en slapp dag igår.. först åkte vi till pappa och lånade några filmer, sen gick vi ner på plan och sparkade lite fotboll.. sen gick vi en liten skogspromenad i solen och jag skulle kolla efter kantareller för pappa och åsa hade hittat så många där ;) men jag hittade inte en enda... typiskt. Sen kom jag och Joel (lillebror) på att vi ville köpa en ponny men det fick vi inte, haha. Synd..

Idag .. ska jag gå i skolan till 14:00 typ,  sen ska jag fota två tjejer i min klass : )  Så nu hoppas vi på det bästa, önska mig lycka till ;) hehe.

Började 09:00 idag också kommer vi hit och då är tydligen läraren sjuk.. jippie. Men sånt är livet. Nu ska jag sluta babbla en massa och försöka slita mig från datorn en sväng.. puss, ha en bra dag! ♥


Egna smycken



Jag har nu bestämt mig för att tillverka egna smycken! Jag har länge funderat på det och så men inte gjort speciellt mycket åt det, men igår blev jag inspirerad av min kusin som gör egna smycken. Dom var jättefin! Så nu ska jag beställa lite pärlor & sånt på internet, sen när jag gjort några kan jag börja sälja här också! :)

Det kommer att finnas en kategori som heter "smycken till salu" där jag kommer att sälja dem :)

Män som hatar kvinnor

Just nu har jag lite tid över så nu kan jag skriva om filmen! :) Har jobba från 9 imorse tills för ungefär en timme sen, stått och sålt hamburgare och grejer. Nu ska vi på kalas i Hudik om en halvtimme och vid 19-tiden ska jag vara barnvakt. Fullt upp!



Den var väldigt bra, men hemsk. Så jag rekommenderar den inte för känsliga personer! :p Jag satt och kollade bort ett antal gånger tillsammans med lillebror, haha. Jag tyckte den var väldigt bra! Den får 4/5.

Recension:

Mikael Blomkvist, ekonomireporter, döms till fängelse för förtal av finansmannen Wennerström, och beslutar sig för att ta time-out från sitt jobb på tidskriften Millennium. I samma veva får han ett ovanligt uppdrag. Henrik Vanger, tidigare en av landets främsta industriledare, vill att Blomkvist ska skriva släkten Vangers historia. Men det visar sig snart bara vara en täckmantel för Blomkvists verkliga uppgift: att ta reda på vad som hänt Vangers unga släkting Harriet, som varit spårlöst försvunnen i snart fyrtio år. Till sin hjälp får han Lisbeth Salander, en ung strulig tjej, tatuerad och piercad, men också professionell hacker och med unika egenskaper som gör henne till en oslagbar researcher.

Läggdags

Fick ett önskemål om att jag skulle skriva om filmen efter jag sett den (se inlägget nedan). Men jag orkar nog inte just nu för imorgon ringer min klocka 08:30 för då ska jag jobba. 18:40 ska jag sen vara barnvakt, så därför får vi se hur mycket och om jag hinner uppdatera då! :)

Jag skriver iallafall om filmen imorgon. Godnatt och sov gott med er allihop! ♥

Äntligen helg!

Såhär ser min kväll ut:

- Äta god mat.
- Kolla på "män som hatar kvinnor"
- Köpa jultidningar av lillebror (perfekta julklappar!)
- Ringa och boka sånglektioner
- Ta ett bad i bubbelpoolen med min andra lillebror.



Hörs sen! :) ha en bra kväll. ♥

Barnbilder jag tagit










Har faktiskt 5 "bokade" porträtt- fotograferingar nu. Sjukt kul! Fler hoppas & tror jag på också.

Sitter för tillfället och rensar bilder på datorn, vi får se hur många det blir innan det är färdigt..

Skolprat.

 En koncentrerad Hannah.

Idag har jag haft en lugn dag. Men det är jobbigt att ha hål hela tiden. Jag började 09.20, hade en och samma lektion till 11.30 (slutar egentligen 12.00) Sen hade jag hål till 15:00! Engelska B sista timmen..


Nu har jag tagit hem lite arbete så jag kan få klart saker i tid. Det står bara 3 saker på min lista hittills och det är

- Svenska bokrecension
- Muntlig redovisning
- Engelska häfte, läsa & svara på frågor.

Boken vi ska läsa måste vara en klassiker. Har ni tips på en bra klassiker? Funderar på Oliver Twist. Vad säger ni om den? Om ni läst den..
Först idag har jag kommit på vad jag ska prata om på den muntliga redovisningen och det är; att äta och träna rätt.

Jag måste bli peppad för det här...

Vill du bli fotograferad av mig?

Jag fotar. Bild av Therese.


Jag skulle gärna vilja fotografera personer. Så om ni är sugna på att bli fotograferade så säg gärna till! En fördel är ju om vi känner varandra, hehe. Isåfall kan vi komma överrens om plats, kläder & smink och sånt tillsammans :) Jag fotar med min Nikon D80. Det kan vara allt från gravida, småbarn, stora barn, vuxna människor, äldre människor; ja vad som helst! Några bilder jag tagit:





















Som ni kanske ser har jag inte många bilder på människor! Därför vill jag fylla mitt lilla utrymme med det! :)


Finalist

Jag anmälde mig till "veckans blogg" hos http://carolinetolshagen.blogg.se/. Så klicka gärna in och rösta på mig! Man måste ha en blogg för att kunna rösta.

RSS 2.0