Nu far vi! :D



Fredag: Ankomst, mys på campingen
Lördag: Sommarland
Söndag: Hemfärd

Problemet är att vi inte vet var vi ska sova än, på vilken camping och så, risk att det är fullt eftersom det är cruising. Men det brukar lösa sig :)

Kameran är med, mobilen är med, datorn är med!

See ya :D



"Toppbloggare bjuder in på sommarmingel‏!"



Är det någon som tänkt gå på detta?
Jag fick en inbjudan, men vet inte riktigt så mycket om det eller var det ligger men det skulle vara himla kul!
Någon som kan berätta lite kanske?

Leksand

Jag börjar jobba om 1 timme och 45 min, innan det ska jag hinna packa, dammsuga rummet, vila en sväng, få i mig lite mat och åka till jobbet. Vilket betyder att jag kanske borde lägga ner datorn nu. Therese följer med till Leksand också och jag håller på att prata med henne på msn om vad vi ska packa och inte.. är ju en hel del att tänka på, typ kastruller och annat. Haha, hon kommer också att ta med sin dator så jag kanske kommer att kunna blogga därifrån, men jag vet inte än. Om inte annat så kanske jag bloggar ikväll när jag kommer hem från jobbet eller imorgon bitti när vi åker! Det märks väl helt enkelt.. om inte annat får ni ha det så bra!! ♥

Solen skiner!

..och det är till och med skönt :) sitter just nu och väntar på att äggen ska koka klart sen ska familjen äta lite frukost.
Efter det bär jag och Victor av till mormor för att klippa gräset, och så ska vi fixa lite andra saker tills vi ska åka imorgon, t.ex. åka på apoteket och biblioteket.

Måste även packa klart idag, min väska är proppfull och ändå har jag typ lite mindre än hälften kvar på min packningslista.. :s men det är väl som vanligt! Haha.  Börjar ju jobba kvart i fem idag också.. Men, återkommer senare under dagen! ♥

Mischa Barton



Hittade Mischas blogg, så tänkte dela med mig av den (a) visst är jag snäll? haha, måste bara säga att jag tycker hon är sjukt mycket finare i OC än vad hon är nu.. eller på många bilder av henne iallafall.

Endast 8 jobbdagar kvar!

Ikväll när jag slutat jobba ska jag packa, för vi åker till Leksand på torsdag och blir borta till lördag :)
Frågan är ju vad man ska ha med sig men får väl skriva en packnings-lista antar jag :) haha, bäst så om man inte ska glömma något! Har räknat ut nu att jag bara har 8 jobbdagar kvar.. hur skönt som helst! Känns lite lite faktiskt, men jag klagar inte.

Jobbar:

Imorgon (onsdag): 16:45-21:45
Tisdag 4 augusti: 7:30-12:30, 16:45-21:45 (delad tur)
Fredag 7 augusti: 7:30-12:30, 16:45-21:45 (delad tur)
Lördag 8 augusti: 7:30-16:30
Söndag 9 augusti: 6:45-14:00
Onsdag 12 augusti: 16:45-21:45
Torsdag 13 augusti: 7:30-16:30
Fredag 14 augusti: 7:30-12:30

Så hör gärna av er när jag är ledig om ni vill hitta på någonting ;)

Apoliva-reklamen



Någon mer än jag som tycker den är läskig? Haha, såg att det var typ över 22000 medlemmar på facebook i gruppen "vi som är rädd för tjejen i apoliva-reklamen" :p

Nya lösnaglar :)



Idag blev jag osams med mitt svarta nagellack, hade mer färg på allt runtomkring än vad jag hade på naglarna. Så jag åkte ner på Åhléns och skulle köpa ett aceton (vilket borde finnas i mitt förråd för jämnan), men så såg jag lösnaglarna också.. jag har ju tänkt göra riktiga på en salong men det är så dyrt så det fick bli sånna. Dom håller inte lika länge men dom är billigare iallafall :)
Trivs otroligt bra i lösnaglar av nån anledning :)

Grillnatta

Ja en gång om år är det grillnatta här i våran lilla stad Bollnäs. Förra året var Brolle här och sjöng, i år Erik Segerstedt. Alltså en artist varje år :) Sen är det typ rea i varenda affär, och om man handlar för 200 kronor får man 1 grillbiljett o.s.v..
Det har vi varit på ikväll :) Jag köpte en tröja för 100 kronor...





Snygg va? :) Velade mellan grå och vit, men det fick bli grå!
Nu blir det chips, dip och OC med Victor. Kan inte bli så mycket bättre :D


Klänningar från Nelly

Cross Dress SEK 549, Elise Ryan - NELLY.COMBeautiful Dress SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COMHavanni Long Top SEK 299, Vila - NELLY.COM


Cactus Jane Dress SEK 1199, French Connection - NELLY.COM




Jag är förälskad!! Vill ha minst två av dem åtminstone...


Skor kan man aldrig få för mycket av!

MJ SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Oh my, ge mig! (även om jag inte skulle klara av att gå ett par av dom, haha. Skor från Nelly & Ellos!


Lunch

Regnet bara öser ner!

Jobbar 07.30-16.30 idag, är hemma hos pappa nu för jag har en timmes lunch. Sen är det bara 3 timmar kvar så slutar jag! Får se vad som händer ikväll, kollade på det fjärde avsnittet av OC kanske, det är ju himla bra! Ska bara ta det lugnt :)

Har varit väldigt lugnt på jobbet idag också, vi personalen satt bara i personalrummet och hade "korsordsmaraton". Den som först löst två korsord vinner.. haha, lite dåligt att göra. Men skönt när det är så ibland :)

Imorgon är det grillnatta här i Bollnäs! Någon som ska dit? :) jag och malin ska göra slingor på mig först, men kan inte bestämma mig om jag ska göra ljusa slingor eller ljusbruna slingor.. förslag? Puss!


OC, avsnitt 2



Nu har äntligen läst ut boken "mitt nya jag"! Den är riktigt bra, fast mest spännande i början faktiskt. Det brukar väl vara tvärtom i böcker? Att dom är lite sega i början och så.. aja, min uppfattning..

Nu har jag tre timmar innan jag börjar jobba, då ska jag packa lite jobbkläder, vanliga kläder och lunch och så.  När jag slutar jobba ska jag vara barnvakt åt Victors småsystrar. Så jag sover där. Jobbar 7:30-16:30 imorgon igen.

Efter jag fixat allt inför jobbet blir det att kolla på OC, så många avsnitt jag hinner. Antar att det blir ett par stycken :) Har bara kollat på första avsnittet ännu, vi får se om det är bättre än one tree hill, vilket jag har mycket svårt för att tro ;)

Nä nu ska jag fixa lite!
Puss

Lyxshake



Det blev inge parken igår. Istället var jag hemma med familjen och grillade och spelade spel. Var faktiskt rätt så mycket skönare, eftersom jag ska jobba idag. Och pengarna jag "inte gjorde av med" igår tänker jag färga håret för på måndag istället, haha.

Förresten, har ni provat "lyxshaken" från max? ;) supergod!

Jobbar 16:45-21:45 idag!


Nytt från H&M

Häromdagen damp den nya H&M katalogen ner i brevlådan. Kan man bli annat än förälskad i alla kläder? Jag kryssade för det jag absolut-måste-ha. Men jag antar att jag får bortse från hälften ungefär, tänker inte handla kläder för mycket mer än 1000 kronor. Faktiskt är jag lite besviken på höstkläderna för att vara H&M.

Här har vi min önskelista...




Munktröja- 249 kr
Skjorta- 199 kr
Långärmad- 299 kr
Stor t-shirt- 129 kr
Väst- 199 kr
Läderskärp- 199 kr
Halsduk- 129 kr

Allt sammanlagt- 1274 kr

Mamma Melissa

http://mammamelissa.blogg.se.. Jag följer hennes blogg dagligen, och det är det säkert många av er som gör också. Melissa som förlorade sina döttrar vid födseln. Ibland gör det bara så ont att läsa vissa inlägg. Alldeles nyss läste jag om en annan mamma som gästbloggade hos henne som hade en son, som hon vet att hon skulle kommer att mista. Hur orkar man leva med det? Kan man gå omkring varje dag och veta att det kanske snart är dags? Vill man planera sin egen sons begravning? Världen är verkligen orättvis. Man ska inte ta saker för givet. Här hittar du Mias blogg.

Utgång



Efter många om och men bestämde jag mig för att gå ut ikväll ändå. Jag har piggnat på mig sen tidigare idag och ska jobba 16.45 imorgon, så jag ska äntligen få träffa Malin också! Det var längesen..
Det är ju den här helgen av någon det händer något i den här staden så då måste man passa på att gå ut tycker jag ;)

Ha en bra kväll!


Allt det där har jag framför mig.

Kanske ska börja med att berätta vad jag sommarjobbar med, så att vissa som inte vet förstår.
Jag är på ett ålderdomshem med olika avdelningar, fast på min avdelning är det inte bara äldre utan också psykiskt sjuka. Det är människor i alla åldrar, men vissa är också väldigt gamla. Vissa lite mindre sjuk, vissa lite mer.

Jag har alltid så bråttom med allting, flytta hemifrån och göra vissa saker. Det känns som att jag "måste göra det nu medan jag kan" Till exempel bo i Sthlm, resa, skaffa barn o.s.v. För jag vill ju inte att mina barn ska växa upp i Stockholm och jag vill inte flytta från de heller när jag blir äldre och vill finnas där för barnbarn liksom. Men häromdagen när jag jobbade, så satt jag och matade en tant. Och tänkte på alla fotografier alla har på respektive rum. På barn, barnbarn, bröllopsfoton med mera. Då insåg jag någonting som jag inte tänkt på förut. "Jag har allt detta framför mig." Jag är ju ung, jag hinner. Tänk när jag flyttar hemifrån, skaffar barn, gifter mig och allt det där. Jag har bara inte kommit dit än. Jag måste sluta ha så bråttom, för en dag finns allting plötsligt där, eller är över. Man sitter där pensionerad liksom på ålderdomshemmet och allt är förbi.

Men samtidigt kan man inte ta allting för givet. Man bör leva i nuet, se vad man har just nu. Njuta, och bestämma sig för att ta framtiden som den kommer. Jag kanske inte kan få barn? Eller ha tillräcklig ekonomi för att ha just det där huset, mina barn kanske är allergiska så jag inte kan skaffa en hund? Eller så blir jag kvar i Bollnäs av någon anledning. Någon kanske blir sjuk, vad som helst kan hända.
Men, det är också bra att ha framtidsplaner. Ibland känns det som att jag går till överdrift. Man kan ha planer till en viss nivå, så att man har mål och vet på ett ungefär vad man vill med livet. Det tror jag är viktigt. Men när jag planerar slutar det aldrig.. jag kommer liksom in på år för år, hur jag vill leva, med vem, var, när.. o.s.v. Först ska jag bo i lägenhet, och där ska det se ut si och så, jag ska laga den här sortens maten och jag vill ha den tv'n, dom tapeterna.. bo i den där staden, göra si och så. Resa till det och det landet. Sen när jag har det där jobbet då ska jag flytta till ett hus som ska ligga på det där stället, jag ska ha tillgång till de där sakerna, ställena.. och när jag blir äldre och mina barn flyttat hemifrån vill jag ha en husbil och en hund och fortsätta resa runt, fast i Sverige. Ja.. ni märker ju kanske själv.... jag skulle kunna planera mitt liv år för år! Det skulle varit lite kul att göra det för att se hur många år av dem som går i uppfyllelse.

Men ska jag se tillbaka på mitt liv i den här åldern kommer jag ju bara att komma ihåg hur jag planerade inför framtiden, det är ju inte bra. Jag måste lära mig att leva i nuet, som sag! Nu medsamma.

Men samtidigt när jag planerar känns det som att jag börjar hitta mig själv litegrann, inser vem jag är och vad jag vill med mitt liv...

Nattens dröm

Statistiken stiger på min nya blogg och sjunker på min gamla, precis som jag hoppades! :) Lämna gärna ett spår efter er också!

Gud vad det kan kännas verkligt när man drömmer ibland. I samma ögonblick som man vaknar tror man att det är på riktigt, men när man fått känna efter lite och inser var man befinner sig, hur man egentligen känner och hur situationen är, då förstår man att det bara var en dröm.
Inatt drömde jag något konstigt, det var som att en annan person tagit över min pojkväns kropp. (Med en annan person vet jag precis vem det var men vill inte "peka ut" honom). Kanske inte tagit över, men han hade samma betéende om man säger så.

Vi var på skolan och jag gick fram till honom och han frågade om jag hade pratat med ******. (En tjej). Jag sa; nej, varför skulle jag? Innan det var färdigt sa han att han ville vara "uppdaterad". Jag antar att han ville känna sig fri, inte vara i ett förhållande. Och det slutade med att jag gjorde slut och han tyckte det var jättekonstigt.

Skulle kunna göra drömmen mycket längre och skriva mer detaljer men det känns ändå lite privat, trots att det var en dröm. Jag tror drömmar speglar en själv litegrann och därför struntar jag ibland i att berätta mina drömmar för någon. Jag vet inte varför jag drömde den här drömmen, jag har ju världens bästa pojkvän som behandlar mig som en liten prinsessa. Man kan inte vara annat än lycklig.

Kanske var därför jag drömde det, för jag är rädd att förlora denna lycka... rädd att han ska känna sig instängd.

Lite om min vecka.

Kanske lite tråkig läsning det här men jag ligger i soffan och har allmänt tråkigt så tänkte berätta lite om hur veckan har varit..

I måndags jobbade jag, eller skulle jobba.. men åkte hem efter två timmar för jag hade ont i halsen och var illamående.. gjorde inte så mycket den dagen förutom att Victor kom och sällskapade mig på kvällen.

Tisdag åkte familjen till Malmö på morgonen, när jag och Victor vaknade gjorde vi ingenting speciellt här hemma, vid 18-tiden kom Johan, Martin och Emma & vi gjorde tacos, kollade på tv och spelade spel, mycket trevligt!

onsdagen vaknade jag rätt tidigt, tog ut hunden, gjorde fika, åkte hem till Victor och hämtade Clara, sen åkte vi hem hit och lagade mat och väckte Victor. Sen gick han ner på Karlslund och jag & Clara åkte till Präsnäset. Senare åkte vi till Karlslund också för det var ingen på p-näset vi kände.
På kvällen var jag och Victor här hemma, vi lagade kyckling och ris.. blev mycket gott :) sen hade vi lite mys här med musik å tända ljus och spelade kort & yatzy och så.. jättetrevligt var det. Efteråt tog vi bilen, åkte till Emma och lämnade hennes spel, hem till Martin och kollade när dom lana, sen max och sen hem och sov.

Idag, torsdag.. vaknade jag och i princip bara klädde på mig, väckte Victor, skjutsade hem honom å sen vidare till Niklas och hämtade upp honom för att åka ner på stan och äta lunch. Trevligt det med. Sen for jag och jobbade vilket var mindre trevligt, men vad gör man inte för pengarna! och patienterna såklart ;)
Slutade jobba vid 19-tiden, åkte hem och åt, städade lite, tog en dusch och sen har jag inte gjort så mycket mer! Mest legat i soffan och degat, men det får man väl göra när man är sjuk  och det regnar, hoppas jag.

Imorgon är det väl dumt att skriva om redan idag eftersom vad som helst kan hända, men vad jag vet är att jag inte tänker göra något särskilt.. försöka läsa ut boken. På kvällskvisten vankas det grillning. Mys!

Nu ska jag skiva i lite födelsedagar i min nya almanacka! Det skulle ju vara lite jobbigt om man glömde bort någons födelsedag liksom... ha det bra! :)

Sjukling

Det märks att jag är sjuk; spiller saft över hela matrummet, häller oboy över mig i soffan, häver sönder sop-påsen 2gånger.. kan inte prata.. noll kroppskontroll.

Mjukglass



Åh, vad gott med en krämig mjukglass med strössel på! Det är sjukt vad jag kan bli sugen på saker helt plötsligt på kvällarna..allt från olika sorters maträtter till glass och godis.. ja allt. Men just nu håller min söta lillebror på att gör varm choklad åt sin sjuka syster som ligger i soffan med bloggen (som vanligt).

Har varit ensam hemma i tisdags men nu har familjen kommit hem. Dom har varit i Malmö och Danmark för att kolla på Metallica. Just nu springer Chrille runt med en Metallica tröja, en gitarr och pratar danska. Dom verkar ju haft kul iallafall.. själv har vi haft det väldigt lugnt och skönt :)

Bloglovin

Ni får gärna följa min blogg med bloglovin! Tryck på länken nedan eller den rosa ikonen i menyn där det står antal prenumeranter. Smidigt och enkelt :)

Följ min blogg med bloglovin!

Tillfällig design

Nu när jag givit ut min nya blogg tänkte jag passa på att säga att det är inte den här designen jag ska ha framöver, det är en annan, men den har var ju fin så jag har den så länge! Så bli inte förvånad om ni kikar in om en vecka och bloggen ser helt annorlunda ut.

Så framöver kommer jag att blogga här! Alltså inte på min gamla http://mylifestyle.devote.se.


Ikväll blir det tacos, spel & kubb kväll här hemma. Mys!

Läraryrket?

När jag var liten sa jag att jag ville bli lärare när jag blev stor, eller att det kanske skulle vara en kul grej. Men det glömdes snabbt bort efter alla kommentarer man fick höra, haha.
"Gud vad tråååkigt, man blir aldrig av med skolan, lärare är dum i huvet, blablabla"

Men man kan väl se det från den positiva sidan istället...

1. JAG är läraren, JAG bestämmer om jag ska vara dum i huvudet eller inte inför mina elever
2. Skolan har aldrig varit ett problem för mig, jag känner inte att jag vill fly 100 mil från skolan så fort jag går ut
3. Det är en helt okej lön
4. Man får lov! Påsklov, höstlov, jullov, sommarlov.. ja ni vet.
5. Man får göra roliga saker ibland, skolresor m.m.


Man kan ju faktiskt påverka sin roll som lärare, man kan göra det roligt. Man får vara social, träffa barn/vuxna varje dag. Plus att det skulle vara ett rätt bra yrke för min mage med tanke på att det är regelbundna mat-tider, det är ett måndag-fredag jobb, vilket innebär lediga kvällar och helger. Man får arbeta på ett och samma ställe och yrket finns i hela landet, i hela världen.

Dessutom gillar jag barn, jag gillar att ta ansvar, planera och ha ordning. Skulle det inte vara rätt perfekt för mig då? :D
Det känns som att jag har hakat upp mig på att jag måste bli någonting inom vården för att jag går omvårdnad. Men jag blir ju utbildad undersköterska också, och har fått erfarenheter från sommarjobb och sånt, vilket är bra för jag vet lättare hur man ska behandla/bemöta människor i sin omgivning.

Jag kollade runt lite på internet, och eftersom jag vill flytta skulle Gävle vara ett bra ställe för mig att plugga på. Man är hemma på 50 minuter om man sätter sig på tåget, det är en större stad än det här och man kan komma bort lite. Folk kan enkelt hälsa på en på helger o.s.v. Så jag kollade vad jag behövde för att plugga till lärare och det som saknades var Engelska B och Historia A. Engelska skulle ju bara vara nyttigt att läsa och historia låter faktiskt lite kul, så om jag skulle välja det istället för Psykologi B och Rehabilitering/habilitering så är det ju klart liksom. Terminen har ju ändå inte börjat så det går säkert bra att byta.

Jag är mest inne på mellanstadie/högstadie lärare. Aldrig gymnasielärare iaf.. Utbildningen låg på ungefär 2½ år så det är ju inte alls långt.

Så vad säger ni, kan ni tänka er mig som lärare? haha...


Lauren Conrad

LC är så sjukt inspirerande! :) Jag älskar hennes kläder, hennes utséende, hennes hår, allt! Jag får inspiration på högsta nivå. Ibland kan jag tycka att vissa kändisar klär sig förskräcklig eller att dom följer mode så pass att man inte skulle "våga" använda det själv. Men Lauren är en klass för sig, haha!

Håret:
  



Utseendet:
  

Klädstilen:

   (sjukt snygg skjorta på sista bilden!)





Hon är verkligen snygg i allt också! Det är inte kläderna som gör henne snygg, det är hon som gör kläderna snygga!


Ella Marie's tvillingar har kommit!

Jag har följt hennes blogg när hon väntar sina tvillingar och läste precis att tvillingarna hade kommit! Så kul :) Gå in och kika på hennes blogg: Ella-Marie :)

3-åring som röker?

Jag läste precis på aftonbladets hemsida om en 3-årig liten pojk som rökte. Det var en vän till familjen som hade hittat honom under sängen då han utan problem tog upp cigaretten och tände den. "Det såg ut som att han hade rökt i flera år" sa åklagaren. Vännen till familjen hade filmat händelsen och mamman erkände sig skyldig, och dömdes till 40 veckors villkorlig dom samt ett års övervakning av socialtjänsten. Sedan händelsen, som ägde rum under julen 2007, har hon också deltagit i sex olika föräldrautbildningar.


Är inte det helt sjukt? :o Vad är man för mamma då egentligen? Var är världen påväg? ...

Holly!







Den 17 juli, 04:45 kom lilla Holly till världen. 53 cm lång och vägde 3558.  Jag längtar så efter att få träffa dig!

Sista oth avsnittet!

Igår såg jag och Victor det absolut sista one tree hill avsnittet. Shit säger jag! Men allting slutade iallafall lyckligt :) Jag är glad att jag inte följde det när det gick på tv'n för då har man väl blivit galen till nästa avsnitt kom.. haha.


Fick alldeles ont i magen här.. & rysningar! Men allt slutade bra som tur är :) man vet ju aldrig med oth!


Nu tycker Victor att vi ska börja kolla på OC istället, och det tycker jag med för jag har aldrig sett det.

6 månader



Idag har vi varit tillsammans ett halvår. Tiden går fort när man har roligt! Jag är otroligt glad över att få lära känna dig och att du är min. Du är det bästa som har hänt mig ♥

Korsord?

Nu är det läggdags. Ska iallafall lägga mig i sängen och läsa eller något. Lösa korsord kanske? Jag har fått för mig att lösa korsord helt plötsligt, haha! Jag har väl aldrig varit någon sån. Men när jag väl sätter igång kan jag inte sluta, och det är ju rätt kul faktiskt.

Mamma har köpt en tidning åt mig också som jag kanske ska läsa? Eller ska jag läsa lite ur boken..? Beslutsångest...


Börja träna på gym..



Nu har jag bestämt mig för att ta tag i min träning. Jag vill spela fotboll, men klarar inte det för astman och magen. Så därför har jag bestämt mig för att börja gymma, eftersom jag har tillgång till gym gratis och kan anpassa träningen efter bara mig själv är det perfekt. Min pojkvän ska också följa med och det är ju alltid roligare när man är två, om inte annat kanske jag får med en kompis någon gång också om jag har tur! :) Så det blir några promenader/gympass i veckan.

Man blir som en helt ny människa när man får träna, öppen för nya saker! Piggare och allt det där, och det är precis vad jag behöver. Känner mig otroligt peppad! :)

Synpunkter?

Det här är en kategori var för sig, och det är meningen att Du ska komma med synpunkter och tycka till om bloggen! Positvit som negativt. Eller varför inte ställa en fråga? :)

- Se på den som gör dig uppmärksam på dina fel, som på en som visar dig stora skatter.


Dagens outfit!

Jag hade lite svårt att vara seriös idag, om man säger så. Så ni får ta mig som jag är! ;)



Jeansleggings, Gina Tricot. Linne, JC. Blus, BikBok. Skor, Ellos. Halsband, H&M.

Singoalla lakrits?!

kakor
Skojar dom? Är det någon som har smakat? haha. Jag såg dom här ligga i skåpet hemma och fråga "vem som egentligen hade köpt dom kakorna..."  - Jag var tvungen att prova, svara mamma. Haha, okej.. jag vet inte om jag vågar smaka faktiskt.  Snart kommer dom väl med "singoalla med kycklingsmak" eller något! ;)

Mitt nya jag

Mitt nya jag

Jag är ingen bokmal direkt, men jag har insett att det skulle vara skönt att läsa en bok om den var riktigt bra, och bra för min dåliga mage så den kunde få lite lugn och ro. Så tipsade dom om den här boken på biblioteket och den var superbra! Har snart läst halva boken, och t.o.m min pojkvän började läsa ur den och låg och skrattade åt hennes dumma tankar hon har. Nu är vi fast båda två! Tips: läs den :)

Handling: Tänk om du vaknade en morgon och hela ditt liv var perfekt...
En snygg man, ett fantastiskt hus, ett chefsjobb, en snygg och vältränad kropp och dyra designerkläder. Hur kunde hon få allt detta utan att komma ihåg vad som hände?
När Lexi vaknar upp en morgon befinner hon sig på sjukhus efter en bilolycka. Hon tror att året är 2004 och att hon är 25 år gammal med sneda tänder och ett katastrofalt kärleksliv. Men, egentligen är det år 2007 och hon är 28 år. Hennes tänder är raka, hon är chef på avdelningen hon tidigare arbetade på - och hon är gift. Med en snygg miljonär. Vad har hon gjort för att få alla sina drömmar uppfyllda? Hon tror inte att det är sant, särskilt inte när hon får se sitt vackra hem. Men när hon lär sig mer om sitt nya, perfekta, liv upptäcker hon mindre smickrande saker om sig själv. Som att alla hennes tidigare vänner hatar henne och att en rival vill åt hennes jobb. Och sen dyker det upp en ovårdad men sexig man och avslöjar en chockerande hemlighet ... Vad har hon råkat ut för? Kommer hon någonsin att komma ihåg vad hon gjort? Och vad kommer att hända om hon verkligen gör det?


Författare: Sophie Kinsella

Twilight

twilight framsida

Någon mer än jag som sett Twilight och tycker den är riktigt bra?
Om du inte sett den har du missat någonting!

Jag ska börja läsa böckerna snart!

Handling:

Tonåriga Bella flyttar till Forks, Washington för att bo med sin pappa. Hon blir fascinerad av klasskamraten Edward, som visar sig komma från en familj av vampyrer, och de blir förälskade.

Kort presentation av mig själv.

Höstbild på mig.

Det här är jag!

Hannah heter jag, är 19 år gammal och kommer från den lilla staden Bollnäs.
Jag går sista året på omvårdnadsprogrammet nu 2010, efter det är jag utbildad undersköterska men har planer på att vidareutbilda mig till hälsopedagog.

På fritiden umgås jag med pojkvän & vänner, tar sånglektioner, dansar, går på gruppträning, gymmar och simmar m.m.


Det finns kategorier i menyn om du vill kika närmre på dom.

Det här är min tredje allmänna blogg, men nu börjar jag om på nytt! Bloggen kommer att innehålla om min vardag, fotografier jag tagit, tips på mat, musik, film m.m, dagens outfit, träning, hälsa, modeoch skönhet.
Med mera!

Följ min blogg via bloglovin' genom att klicka på den rosa ikonen i menyn!




Vill du veta mer, välkommen att läsa min blogg!
:)

RSS 2.0